Wardomda Yönetime mi Katılmak İstiyorsunuz Hemen Editor Olun

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Wardom'da Yönetime mi Katılmak İstiyorsunuz? Hemen Editor Olun!

Merhaba! Wardom'da yönetime katılmak isteyen kullanıcılar artık Editor seviyesine yükselip yönetimin onayını aldıktan sonra birer moderator olarak aramıza katılabilirler!

Editor olabilmek için gereken iki şart vardır:

- Editor olmak istediğiniz bölümde konuya hakim ve bilgi sahibi olmak.
- Editorlüğünü yaptığınız bölümü her gün ve gün içinde sürekli güncel tutmak.

Sahip olduğunuz moderator yetkisi ile bölümü yönetebilecek, kısacası bölüm üzerinde sorumluluk sahibi olacaksınız.
Bölüm iyi bir noktaya geldiğinde ve yönetim tarafından destek almaya başladığınızda moderator olarak aramıza katılabileceksiniz.

Editorluk süresince Yönetim Bölümü gibi Editorlerimiz için açılmış olan sadece editorlerin ve yonetimin girebildiği özel bir fikir paylaşım alanınız da olacaktır. Diğer editorler ve yöneticiler ile bu bölümden iletişim kurabileceksiniz.

Editor başvurusu yapmak için:

Editor olabilmek için, ilgilendiğiniz, editoru-yöneticisi olmak istediğiniz bölüm üzerinde içerik sağlayıp, yapabileceklerinizi gösterip, konularınızı ve çalışmalarınızı yaptıktan sonra bana şu şekilde özel mesaj atmanız yeterlidir:

_________

Başlık: Editor Başvurusu
Mesaj: X Bölümünde editor olmak istiyorum. Yaptığım çalışmaları profilimden görebilirsiniz.
_________

Başvurularınız ancak ve ancak bu şekilde olabilir. Editor yapın beni çalışacağım, editor olduktan sonra çalışmalarımı yapacağım gibi mesajlarınızda sizinle ilgili çalışma göremezsek ne yazık ki bir değerlendirme yapamayız. Yapabileceklerinzii gösterip bölüm içinde editor olmadan önce kendinizi gösterirseniz sizi editor yapmamamız için hiç bir sebep olmayacaktır.

Yeni Bölüm Açarak Editorluk Almak İçin:

Wardom'da açılmasını istediğiniz bir bölüm fikri, yapabileceğiniz çalışmaları, bilgi-tecrübe sahibiyseniz kendinizle ilgili bilgileri özel mesaj aracılığı ile bana iletin, hem yeni bölümü açalım, hem de sizi aramıza editor olarak alalım.
Başvuru örneği(Cep telefonları bölümüne cep telefonu modelleri alt kategorisi açılması talebi örneği):
_________

Başlık: Yeni Bölüm ve Editorluk Talebi
Mesaj: X(Cep Telefonu Modelleri) konusu ile ilgili bir bölüm açmak ve editorluk yapmak istiyorum. Sürekli olarak cep telefonu modellerini takip etmekte ve ilgilenmekteyim. Yeni çıkan bütün modelleri tanıtabilirim.
_________

Bu tür bir başvurunuz ile hem yeni bölümler açtırabilir, hem de editorumuz olabilirsiniz.

Hayırlı olsun :).

Artser
Forum Ustası
Mod olmak isteyen arkadaşlara güzel bir fırsat çıktı ..

Alın size fırsat gösterin kendinizi kapın önce editörlüğü sonra mod'luğu..

Hayırlı olsun arkadaşlara..

-XLarge
Forum Kalfası
Güzel bir uygulama olacak gibi ama yönetici adayı olan arkadaşlara bi tavsiye..wardom gibi bir toplulukta wuser olmak bile zorken yönetici olmak bayağı kasacaktır sizi..her türlü tepkiye açık olun derim :) ve her türlü zorluğu göze almalısınız.

İyi forumlar..

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
İçerik sağlayıcı olacağı için editor ismi uygun görülmüştür. Üst seviye-alt seviye gibi bir durum yoktur.

Moderatorlerimiz yönetim içinde bulunan, forumun şekillenmesini sağlayan görevlere de sahiptirler. Bu nedenle editor olarak bölümü şekillendirdikten sonra yönetime katılıp moderator yetkisi almaları bir üst seviye olarak değerlendirilebilir.

Umit_Aykut
Banned
Mod adayı arkadaşlar mod olacakları bölümde kendini kanıtlamış olmaları gerekiyordu.Buda işin biraz daha resmi kısmı oldu heralde.

Herkese hayırlı olsun.

Bgk
Elit Üye
hergün günceleyemeyecegim için bilgili oldugum böülme mod olamıyorum :) olan arkaşlara başarılar alanım cep telfonu :)

- Yönetici düzenlemesi: :
nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Editor olacak arkadaşlara şimdiden başarılar...

Çok güzel bir uygulama,gün içinde bazı bölüm modlarının kendi işlerinden dolayı wardoma girememeleri bazı sıkıntılar doğuruyordu.

Hayırlı olsun..

NeCoLaS
Banned
Hayırlara vesile olur inşallah...

Ama şahsi kanaatimce Vazife talep edilmemeli bizzat yönetim tarafından belirlenmelidir...(Şahsi düşüncem kesinlikle yanlış anlamayın...)

uygarozdemir
Forum Ustası
Editor görevini üstlenmek isteyenler için bir kaç ipucu;

Paylaşım yapmaktan çok, kaliteli paylaşım yapmak önemlidir. En basitinden kendi bölümlerimde güncel versiyonları vermeyen, crackleri çalışmayan yada bariz virüslü olan, sadece konu sayısını artırmaya yönelik paylaşım yapanlara böyle bir imkan vermemiz söz konusu değildir.
Yaptığınız paylaşımlardan %98 emin olun.

Bu uygulama ile özellikle Siyaset bölümü ateşten gömleğini giymeye kimler cesaret edebilicek bakalım.. :)