Wardomda Yönetime mi Katılmak İstiyorsunuz Hemen Editor Olun

MeRT's
Forum Ustası
yönetim necolas vaksından sonra çok daha seçici yönetici seçiyor nerdeyse 1 yıldır editörlükten modluga çıkmanın çabasını yapan arkadaşlar net cevap verilmedi

editörlüğün bir ayrıcılığı var o da ban istek o kadar yönetimle alakası yok :)
Mod kısmını geçtim editör bilem olamadık gitti zaten :) gelçi spor bölümünde de hakkaten yönetici sayısıda fazla işim zor zaten şu ara arada verdim gelçi bölümede giremiyorum.

Gece gece yönetim sayfasını yarasawar a çevirdik bu arada :)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Mod kısmını geçtim editör bilem olamadık gitti zaten :) gelçi spor bölümünde de hakkaten yönetici sayısıda fazla işim zor zaten şu ara arada verdim gelçi bölümede giremiyorum.

Gece gece yönetim sayfasını yarasawar a çevirdik bu arada :)
bende o bölümde editörlük görevi yaptım :) acelemin de kurbanı oldum diyebilirim

ama şunu anladım her haberi kopyala yapıştır yapmak yerine seçici ve orjinal konular yapmak lazım :)

MeRT's
Forum Ustası
bende o bölümde editörlük görevi yaptım :) acelemin de kurbanı oldum diyebilirim

ama şunu anladım her haberi kopyala yapıştır yapmak yerine seçici ve orjinal konular yapmak lazım :)
Yok her habaeri kopyala yapıştır yapıcan benim gibi :) ki google da o haberle ilgili aramada ilk bize ulaşılsın hemde ekstaradan yaptığım fotolu ya da bilgi içerikli konular gibi orjinal konular açmak daha da güzel olur ;)

E daha ne yapayım hepsini yapıyordum zaten :)

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Ramazan'ı uğurladık. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim.

Moderator ve editor alımlarımız tekrar başlamıştır. Yönetime katılmak isteyen üyelerin farklı konularda belirtilen şartları karşılamalarıyla birlikte forumdaki saygınlığı ve paylaşımları, mesajlarının sağladığı dereceye olan güvenlerine bağlı olarak bana Editorluk/Moderatorluk talebi başlıklı bir özel mesaj ile ulaşmaları ile değerlendirmeler yapılacaktır.
Başvurunuzda talep ettiğiniz editorluk ya da moderatorluk seçiminiz de verilecek olan karar da etken olacaktır. Moderator olabilecek bir üye editorluk talep ettiğinde de bu eksi bir puandır :).

Selamlar, iyi forumlamalar.

edoram
Forum Ustası
Ramazan'ı uğurladık. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim.

Moderator ve editor alımlarımız tekrar başlamıştır. Yönetime katılmak isteyen üyelerin farklı konularda belirtilen şartları karşılamalarıyla birlikte forumdaki saygınlığı ve paylaşımları, mesajlarının sağladığı dereceye olan güvenlerine bağlı olarak bana Editorluk/Moderatorluk talebi başlıklı bir özel mesaj ile ulaşmaları ile değerlendirmeler yapılacaktır.
Başvurunuzda talep ettiğiniz editorluk ya da moderatorluk seçiminiz de verilecek olan karar da etken olacaktır. Moderator olabilecek bir üye editorluk talep ettiğinde de bu eksi bir puandır :).

Selamlar, iyi forumlamalar.
Haydi Bakalım Hayırlısı Herkes İçin :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Wardom'un gücüne güç katacak, kendine güveni olan yeni kanları, yeni adayları dört gözle bekliyoruz..

Admin konuya müdahil olup yazdıysa, bunu ıskalamayın derim :cool:

kulalı
Forum Kalfası
Moderator/Editor alımı bir nebzede olsa forumu hareketlendirir...

Ancak daha farklı şeylerde yapılmalı...

WaRDoktor
Elit Üye
Wardom'da yönetici olmak ayrıcalık , zamanım olsaydı isterdim fakat büyük ihtimal kabul görmezdi :p :)

Forumda bu işi layıkıyla yapabilecek çok kaliteli insanlar var , fırsat bu fırsat derim bende :)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Aday olacaklara nacizane tavsiyeler :)

Reel yaşamda nasılsanız forumda da aynı olun ;)

Sinirleriniz sağlam olmalı :)

Dürüstlük , samimiyet çok önemli.

Wardom'un bir forum olduğu hoşça vakit geçirirken bir şeyler öğrenme ve dostluklar arkadaşlıklar kurma amaçlı bir yapıya sahip olduğu unutulmamalı.

Wardom eşi benzeri dahi olan bir forum değildir kimseye eyvallahı yoktur buna hepimiz dahiliz :)

Atatürk , Cumhuriyet , Demokrasi Wardom bu kavramlardan taviz vermez !

Wardom ihmale gelmez ilgi alaka zaman ayırmanızı ister kendisine :)

Aday olacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar temenni ediyorum.