yönetim necolas vaksından sonra çok daha seçici
tevazu göstermeyeceğim.
necolas vakası, benim boynumdaki şeref madalyasıdır
yönetim necolas vaksından sonra çok daha seçici
bilmeyenler necolas vakasını forumdan bulsun baksıntevazu göstermeyeceğim.
Mod kısmını geçtim editör bilem olamadık gitti zaten gelçi spor bölümünde de hakkaten yönetici sayısıda fazla işim zor zaten şu ara arada verdim gelçi bölümede giremiyorum.yönetim necolas vaksından sonra çok daha seçici yönetici seçiyor nerdeyse 1 yıldır editörlükten modluga çıkmanın çabasını yapan arkadaşlar net cevap verilmedi
editörlüğün bir ayrıcılığı var o da ban istek o kadar yönetimle alakası yok
bende o bölümde editörlük görevi yaptım acelemin de kurbanı oldum diyebilirimMod kısmını geçtim editör bilem olamadık gitti zaten gelçi spor bölümünde de hakkaten yönetici sayısıda fazla işim zor zaten şu ara arada verdim gelçi bölümede giremiyorum.
Gece gece yönetim sayfasını yarasawar a çevirdik bu arada
Yok her habaeri kopyala yapıştır yapıcan benim gibi ki google da o haberle ilgili aramada ilk bize ulaşılsın hemde ekstaradan yaptığım fotolu ya da bilgi içerikli konular gibi orjinal konular açmak daha da güzel olurbende o bölümde editörlük görevi yaptım acelemin de kurbanı oldum diyebilirim
ama şunu anladım her haberi kopyala yapıştır yapmak yerine seçici ve orjinal konular yapmak lazım
Kaçırmışım ben o günleritevazu göstermeyeceğim.
Haydi Bakalım Hayırlısı Herkes İçinRamazan'ı uğurladık. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim.
Moderator ve editor alımlarımız tekrar başlamıştır. Yönetime katılmak isteyen üyelerin farklı konularda belirtilen şartları karşılamalarıyla birlikte forumdaki saygınlığı ve paylaşımları, mesajlarının sağladığı dereceye olan güvenlerine bağlı olarak bana Editorluk/Moderatorluk talebi başlıklı bir özel mesaj ile ulaşmaları ile değerlendirmeler yapılacaktır.
Başvurunuzda talep ettiğiniz editorluk ya da moderatorluk seçiminiz de verilecek olan karar da etken olacaktır. Moderator olabilecek bir üye editorluk talep ettiğinde de bu eksi bir puandır .
Selamlar, iyi forumlamalar.
Yanaşana olumlu veya olumsuz cevap geliyor mu merak ediyorum ???