Wardom'a zaman şart Wardom çok fedakarlık ister Ben Wardom için sınırsız internet, Laptop ve tablet aldım telefonları saymıyorum bile sırf ona her an ulaşabilmek içinAslında profilimde forum ustası yerine Moderatör yazısı yakışır ama zaman yok işte lanet olsun
Abi masraf bir yana, ev-iş-çocuk birde çevre geniş, boş vaktimiz pek kalmıyor..Wardom'a zaman şart Wardom çok fedakarlık ister Ben Wardom için sınırsız internet, Laptop ve tablet aldım telefonları saymıyorum bile sırf ona her an ulaşabilmek için
Heheheh Wardom yenge menge dinlemiyor ben size diyorum Wardom canlı diye bir bulaştımı kurtulmak çok zorAbi masraf bir yana, ev-iş-çocuk birde çevre geniş, boş vaktimiz pek kalmıyor..
Eskiden işler rahattı, daha fazla vakit ayırıyordum, şimdi iş yok vakit ayıramıyorum
Zaten Kerim abi ve sana hayret ediyorum.. Ev-iş-aile-çocuk-wardom hepsini bir arada nasıl yürütüyorsunuz yengeler birşey demiyor mu acaba
Denedik gördük...
Konuyu açan admin, isterseniz şansınızı deneyin görün
Bende telefona sınırsız internet aldım. Dışarıda telefonu wifi yapıp tabletten bakıyorum. Evde zaten sınırsız var. Ama tayinim çıktı ona denk gelmesi biraz sıkıntıWardom'a zaman şart Wardom çok fedakarlık ister Ben Wardom için sınırsız internet, Laptop ve tablet aldım telefonları saymıyorum bile sırf ona her an ulaşabilmek için
m3hm3t beye pm atıyorsunuz. Eğer başkalarının pmlerinden sıra sizinkine gelirse cevap alıyorsunuz.Co-Admin'lik için kime başvuruyoruz
Sen de hafıza kaybı var sanırım her fırsatta yönetime ve Admine laf sokuşturmaya beyhude ve komik bir şekilde çabalıyorsun ve birde yönetici olmak için talepte bulunuyorsun sen yönetici falan olmayı bir kenara bırak sınırsız yememeye çalışDenedik gördük...
Sonuç cevap yok...
m3hm3t'in pmleri 1000lerce galiba 5 gündür tık yok...
Keh keh keh.....
Zerre kadar yönetici vasfı olmayan piyondan Co-Admin mi olacak...
Sen de hafıza kaybı var sanırım her fırsatta yönetime ve Admine laf sokuşturmaya beyhude ve komik bir şekilde çabalıyorsun ve birde yönetici olmak için talepte bulunuyorsun sen yönetici falan olmayı bir kenara bırak sınırsız yememeye çalış
Bir örnek ;
İkincide sınırsızı veririm,uslubuna dikkat et!!!!Yönetime laf söylemek mod olmama sebebi mi ??
Doğru bildiğimi söylüyorum...
Sen çok iyi bir moderatörsün, ancak smod ve co-admin vasıfların yok, çünkü çok önyargılısın...
m3hm3t'in foruma olan ilgisizliği yüzünden senden co-adminde olur dedim. Adam forum ile hiç ilgilnmiyor ki...
Eldeki hiçliklerden sonra sendende co-admin olur...
Benden mod olur olmaz.. Bilemem.
İhtiyaç var ise oluruz dedik...
Yalanarak, yavşaklanarak modluk istemedik...
Yönetime gireyim derken, yönetimin bize girmesi gibi bir şey olmuşKO admin gelmiş, konuya ağırlığını KO muş..
Elleri dert görmiye