Wardomda Yönetime mi Katılmak İstiyorsunuz Hemen Editor Olun

yükü
Misafir Üye
Aslında profilimde forum ustası yerine Moderatör yazısı yakışır ama zaman yok işte lanet olsun :D

yükü
Misafir Üye
Wardom'a zaman şart Wardom çok fedakarlık ister :) Ben Wardom için sınırsız internet, Laptop ve tablet aldım telefonları saymıyorum bile sırf ona her an ulaşabilmek için :)
Abi masraf bir yana, ev-iş-çocuk birde çevre geniş, boş vaktimiz pek kalmıyor..

Eskiden işler rahattı, daha fazla vakit ayırıyordum, şimdi iş yok :p vakit ayıramıyorum :)

Zaten Kerim abi ve sana hayret ediyorum.. Ev-iş-aile-çocuk-wardom hepsini bir arada nasıl yürütüyorsunuz :confused: yengeler birşey demiyor mu acaba :rolleyes: :D

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Abi masraf bir yana, ev-iş-çocuk birde çevre geniş, boş vaktimiz pek kalmıyor..

Eskiden işler rahattı, daha fazla vakit ayırıyordum, şimdi iş yok :p vakit ayıramıyorum :)

Zaten Kerim abi ve sana hayret ediyorum.. Ev-iş-aile-çocuk-wardom hepsini bir arada nasıl yürütüyorsunuz :confused: yengeler birşey demiyor mu acaba :rolleyes: :D
Heheheh Wardom yenge menge dinlemiyor :p ben size diyorum Wardom canlı diye bir bulaştımı kurtulmak çok zor :p

Wardom lu olmak kolay Wardom lu kalabilmek zor ;) Hiç bir sitede olmayan ambians burada öyle süslü püslü değil ama etkili ;)

KIZAGAN
Forum Kalfası
Wardom'a zaman şart Wardom çok fedakarlık ister :) Ben Wardom için sınırsız internet, Laptop ve tablet aldım telefonları saymıyorum bile sırf ona her an ulaşabilmek için :)
Bende telefona sınırsız internet aldım. Dışarıda telefonu wifi yapıp tabletten bakıyorum. Evde zaten sınırsız var. Ama tayinim çıktı ona denk gelmesi biraz sıkıntı :)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Denedik gördük...

Sonuç cevap yok...

m3hm3t'in pmleri 1000lerce galiba 5 gündür tık yok...
Sen de hafıza kaybı var sanırım ;) her fırsatta yönetime ve Admine laf sokuşturmaya beyhude ve komik bir şekilde çabalıyorsun ve birde yönetici olmak için talepte bulunuyorsun :p sen yönetici falan olmayı bir kenara bırak sınırsız yememeye çalış ;)

Bir örnek ;

:D:D:D Keh keh keh.....

Zerre kadar yönetici vasfı olmayan piyondan Co-Admin mi olacak...

Pardon.... :rolleyes: m3hm3t'in Admin olduğunu unutmuşum...
necdet35 de o halde Co-Admin olur... :rolleyes:

kulalı
Forum Kalfası
Sen de hafıza kaybı var sanırım ;) her fırsatta yönetime ve Admine laf sokuşturmaya beyhude ve komik bir şekilde çabalıyorsun ve birde yönetici olmak için talepte bulunuyorsun :p sen yönetici falan olmayı bir kenara bırak sınırsız yememeye çalış ;)

Bir örnek ;

Yönetime laf söylemek mod olmama sebebi mi ??

Doğru bildiğimi söylüyorum...

Sen çok iyi bir moderatörsün, ancak smod ve co-admin vasıfların yok, çünkü çok önyargılısın...

m3hm3t'in foruma olan ilgisizliği yüzünden senden co-adminde olur dedim. Adam forum ile hiç ilgilnmiyor ki...

Eldeki hiçliklerden sonra sendende co-admin olur...

Benden mod olur olmaz.. Bilemem.

İhtiyaç var ise oluruz dedik...

Yalanarak, yavşaklanarak modluk istemedik...

MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
Yönetime laf söylemek mod olmama sebebi mi ??

Doğru bildiğimi söylüyorum...

Sen çok iyi bir moderatörsün, ancak smod ve co-admin vasıfların yok, çünkü çok önyargılısın...

m3hm3t'in foruma olan ilgisizliği yüzünden senden co-adminde olur dedim. Adam forum ile hiç ilgilnmiyor ki...

Eldeki hiçliklerden sonra sendende co-admin olur...

Benden mod olur olmaz.. Bilemem.

İhtiyaç var ise oluruz dedik...

Yalanarak, yavşaklanarak modluk istemedik...
İkincide sınırsızı veririm,uslubuna dikkat et!!!!