Wardomda Yönetime mi Katılmak İstiyorsunuz Hemen Editor Olun

edoram
Forum Ustası
Tüm Editör olan arkadaşlarımı tebrik ederim, Artık yükünüz daha ağır arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz ;)

pentimento
Forum Ustası
M3hm3t'e öm göndermeniz lazım :)

editörlük olmadan önce sanırım 2 veya 3 ay önce m3hm3tden böyle bir konun açılması için istekde bulunmuşduk, bir kaç üye ile beraber ama ozaman sanırım uygun görmemişdi,

kim bilir belki şimdi uygun görülür,

wardomda bir çok arkadaş fotoğrafla gönüllü olarak ilgileniyor, kendi çektikleri fotoğraflı genel bölümünde paylaşıyorlar, belki kendine has bir bölüm altında daha derli toplu olabilir, hemde fotoğrafcılık ile ilgili bir çok konu paylaşılır :)

Bekleyelim görelim :)

uyarın için teşekkür ederim,

birde editör olan bütün arkadaşlara başarılar....

Peker
Forum ustası
Başlık: Fotoğrafcılık Bölümü Editorluk Talebi
Mesaj: Fotoğraf konusu ile ilgili bir bölüm açmak ve editorluk yapmak isterim Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak ve Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardım etmek isterim,

Kendi çektiğim fotoğrafları Burdan görebilirsiniz,
Fotoğraf denilince forumda Arcedea modumuzdan sonra sen ve Magenta ismi geliyor zaten..:)

Umarım talebin olumlu yanıtlanır.

Fоx
Banned
Komutanım Peker sizin aklınıza ben ne olarak geliyorum içime dert olmadan soruyorum :devil2:

sidar2000
Forum Ustası
Başlık: Fotoğrafcılık Bölümü Editorluk Talebi
Mesaj: Fotoğraf konusu ile ilgili bir bölüm açmak ve editorluk yapmak isterim Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak ve Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardım etmek isterim,

Kendi çektiğim fotoğrafları Burdan görebilirsiniz,

inanmıyorum ya . abi seni başka bölümlerde görmek isteriz :).

Peker
Forum ustası
Komutanım Peker sizin aklınıza ben ne olarak geliyorum içime dert olmadan soruyorum :devil2:
Fox az uyuyorsun...

Geceleri dinlenmek içindir...:)

Aslında kaputun altında bir canavar yatıyor biliyorum ama bu gücü yolda tutmakta zorlanıyorsun...

Kurallara uyduğun,nerde gaza nerde frene basacağını tam anlamıyla pekiştirebildiğin zaman foruma çok faydalı olacağını ümid ediyorum...:)

Fоx
Banned
Fox az uyuyorsun...

Geceleri dinlenmek içindir...:)

Aslında kaputun altında bir canavar yatıyor biliyorum ama bu gücü yolda tutmakta zorlanıyorsun...

Kurallara uyduğun,nerde gaza nerde frene basacağını tam anlamıyla pekiştirebildiğin zaman foruma çok faydalı olacağını ümid ediyorum...:)
Acilen dediklerinizi uygulayacağım Komutanım yeterki siz isteyin bende mod yada editör olduğumda sizin bu yazınızı imzam yapacağım :)

pentimento
Forum Ustası
vodoks®™©
Forum Ustası
editörlük olmadan önce sanırım 2 veya 3 ay önce m3hm3tden böyle bir konun açılması için istekde bulunmuşduk, bir kaç üye ile beraber ama ozaman sanırım uygun görmemişdi,

kim bilir belki şimdi uygun görülür,

wardomda bir çok arkadaş fotoğrafla gönüllü olarak ilgileniyor, kendi çektikleri fotoğraflı genel bölümünde paylaşıyorlar, belki kendine has bir bölüm altında daha derli toplu olabilir, hemde fotoğrafcılık ile ilgili bir çok konu paylaşılır :)

Bekleyelim görelim :)

uyarın için teşekkür ederim,

Pentimento,

işte senin alanın...

gönlünce olsun... :)

umarım öyle olsun ki...

bizim gibi acemiler de fotoğrafçılık bilgilerinden faydalansın...:)

pentimento
Forum Ustası
Destek falan lazım olursa her zaman yanındayım bilgin olsun..Gerçi bir faydam olmaz ama kalbim seninle..:)
YArdım isteyecegim ilk kişilerden biri sensin :) yok öyle hemen bir faydam olmaz demek filan :) :) :) :)
Pentimento,

işte senin alanın...

gönlünce olsun... :)

umarım öyle olsun ki...

bizim gibi acemiler de fotoğrafçılık bilgilerinden faydalansın...:)
bende acemiyim üstad :) en fazla senden 2 satır fazla okumuşlugum vardır bu konuda, ama hep beraber daha güzel şeyler yaparız :)

vodoks®™©
Forum Ustası
YArdım isteyecegim ilk kişilerden biri sensin :) yok öyle hemen bir faydam olmaz demek filan :) :) :) :)

bende acemiyim üstad :) en fazla senden 2 satır fazla okumuşlugum vardır bu konuda, ama hep beraber daha güzel şeyler yaparız :)
Umarım, forumda güzel paylaşımlarımız artsın...
yok herkes haddini bilecek ...ben fotoğraf acemisiyim.. :)
Ancak ilk bir fırsatta amatör karakalemlerimi (çizim) wardoma ekleyeceğim...
turşusunu kuracak halim yok zaten... :p

NeCoLaS
Banned
Editör olan arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum
Tüm Editör olan arkadaşlarımı tebrik ederim, Artık yükünüz daha ağır arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz ;)

Teşekkürler arkadaşlar...

Pentimento umarım istediğin bölüme kavuşursun :) Herkese Başarılar...

RUDEBOY
Forum Ustası
=) ben girmeyeli neler değişmiş =) rating arttırmak için güzel yöntem , baktım telefon bölümüne secilmiş :D alt kategori olsaydı iphone için yardım edebilirdim , sağlam destek var arkamda iphone konusunda :p