M3hm3t'e öm göndermeniz lazım![]()
Fotoğraf denilince forumda Arcedea modumuzdan sonra sen ve Magenta ismi geliyor zaten..Başlık: Fotoğrafcılık Bölümü Editorluk Talebi
Mesaj: Fotoğraf konusu ile ilgili bir bölüm açmak ve editorluk yapmak isterim Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak ve Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardım etmek isterim,
Kendi çektiğim fotoğrafları Burdan görebilirsiniz,
Benim aklıma kırmızı şeytan olarak geliyorsun sürekli..Komutanım Peker sizin aklınıza ben ne olarak geliyorum içime dert olmadan soruyorum :devil2:
assdsaasdBenim aklıma kırmızı şeytan olarak geliyorsun sürekli..![]()
Yumurtacı değil Tavukçu..assdsaasdartser efendi sende yumurtacı olarak geliyosun aklıma konu açtın umarım yumurta işinden parayı götürürsün banada çift sarılı yumurta yollarsın ki şu anda konuyu görüntüleyen Anılla beraber yeriz :devil2:
Başlık: Fotoğrafcılık Bölümü Editorluk Talebi
Mesaj: Fotoğraf konusu ile ilgili bir bölüm açmak ve editorluk yapmak isterim Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak ve Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkese yardım etmek isterim,
Kendi çektiğim fotoğrafları Burdan görebilirsiniz,
Fox az uyuyorsun...Komutanım Peker sizin aklınıza ben ne olarak geliyorum içime dert olmadan soruyorum :devil2:
Acilen dediklerinizi uygulayacağım Komutanım yeterki siz isteyin bende mod yada editör olduğumda sizin bu yazınızı imzam yapacağımFox az uyuyorsun...
Geceleri dinlenmek içindir...
Aslında kaputun altında bir canavar yatıyor biliyorum ama bu gücü yolda tutmakta zorlanıyorsun...
Kurallara uyduğun,nerde gaza nerde frene basacağını tam anlamıyla pekiştirebildiğin zaman foruma çok faydalı olacağını ümid ediyorum...
Fotoğraf denilince forumda Arcedea modumuzdan sonra sen ve Magenta ismi geliyor zaten..
Umarım talebin olumlu yanıtlanır.
inanmıyorum ya . abi seni başka bölümlerde görmek isteriz.
Destek falan lazım olursa her zaman yanındayım bilgin olsun..Gerçi bir faydam olmaz ama kalbim seninle..fotoğrafcılık iyidir, en sosyal hobilerden birisidir,
gittigin heryerden iyi anılar ile dönersin, anılarını ölümsüzleştiriri fotoğraf![]()
![]()
@peker
Teşekkür ederim üstad![]()
editörlük olmadan önce sanırım 2 veya 3 ay önce m3hm3tden böyle bir konun açılması için istekde bulunmuşduk, bir kaç üye ile beraber ama ozaman sanırım uygun görmemişdi,
kim bilir belki şimdi uygun görülür,
wardomda bir çok arkadaş fotoğrafla gönüllü olarak ilgileniyor, kendi çektikleri fotoğraflı genel bölümünde paylaşıyorlar, belki kendine has bir bölüm altında daha derli toplu olabilir, hemde fotoğrafcılık ile ilgili bir çok konu paylaşılır![]()
Bekleyelim görelim![]()
uyarın için teşekkür ederim,
birde editör olan bütün arkadaşlara başarılar....
YArdım isteyecegim ilk kişilerden biri sensinDestek falan lazım olursa her zaman yanındayım bilgin olsun..Gerçi bir faydam olmaz ama kalbim seninle..![]()
bende acemiyim üstadPentimento,
işte senin alanın...
gönlünce olsun...
umarım öyle olsun ki...
bizim gibi acemiler de fotoğrafçılık bilgilerinden faydalansın...![]()
Umarım, forumda güzel paylaşımlarımız artsın...YArdım isteyecegim ilk kişilerden biri sensinyok öyle hemen bir faydam olmaz demek filan
![]()
![]()
![]()
![]()
bende acemiyim üstaden fazla senden 2 satır fazla okumuşlugum vardır bu konuda, ama hep beraber daha güzel şeyler yaparız
![]()
Editör olan arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum
Tüm Editör olan arkadaşlarımı tebrik ederim, Artık yükünüz daha ağır arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz![]()
birde editör olan bütün arkadaşlara başarılar....