Wardomda Yönetime mi Katılmak İstiyorsunuz Hemen Editor Olun

B0Z0
Banned
caqlayan edit almıştım ama olmamış yarin pc de duzeltirim.
ben derken insan utanır :p şaka bi yana bölümde torrentle ilgileniyor olsak onada el aticaz ama ilgilenmediğimizden atmıyoruz. Yoksa yapılabilecek her türlüsünü yaptığımızı düşünüyorum. Ve katılıyorum ki modluk sadece acc dağıtımi olamaz olmamalı bencede

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
- Yönetici düzenlemesi: :
AhmetAKAN
Banned
caqlayan +1

caqlayan +1

Konuyu böyle açınca her bölümün bir editör ü olacakmış gibi anlaşılıyor.

Bence rütbe olayı artsın. Belirginleşsin demiyorum. Sadece farklı isimlerle bir çok rütbe olsun. Forumu düzgün takip edenler farkı anlasın yeter.

Bu şekilde küçük adımlarla rütbe atlanılabileceğinden bölüme yoğunlaşma daha sistemli olucaktır.

Takdir m3hm3t'indir. Kolay gelsin.
:)

(bu sistemi oturtmak zaman ister. ve bildiğim kadarıyla m3hm3'te o yok. ama olursa forum çağdaş refah seviyesini aşar söyliyim :) )

Fоx
Banned
Atyarışı editörlüğü için başvuracağım yakında :)

Edit-Başvurdum Mehmet bey kabul etsede etmesede Atyarışı ile ilgili paylaşımlarım sürekli olacaktır

Vazgeçtim.

Knight Online bölümünde o kadar paylaşım vs. yaptım,yardımlarda bulundum hitlik dediler hitlik kazandırdım ama extra bir şey var ki o kadar paylaşımdan sonra editör olamadım.

Daha da bir bölüm için editörlük ve ya moderatörlükte bulunmicam.Diğer arkadaşların önü açılsın.

Editör ve ya moderatör olmak istiyenler;
*Paylaşımlarınızı bir seferde tüketmeyin.
*Yaptığınız paylaşımların sayısı 20'ye ulaşınca hepsini bir konuya link olarak koyun ve sabitlettirin.

Bunlardan sonra kendileri anlayacaktır artık :).

Herkese başarılar.

Paco de Lucia
Daimi Üye
güzel bir sistem olması ile birlikte,gelecek için kaliteli ve sağlam bir alt yapı oluşturur..

Bunu düşünen ve emeği olan herkese teşekkürler :)

Dangerous
Forum Ustası
Arkadaşlar başvuru boşuna koyulmamış, kesin editör olacaksınız diye bir kaide yok bunun için darılmaca olmasın hiç hoş değil :(

Herkez alınacak olsaydı, editör olmak isteyen parmak kaldırsın denirdi ;)

Sonuçta başvurunuzu yapıyorsunuz yönetim tarafından değerlendiriliyor.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Arkadaşlar başvuru boşuna koyulmamış, kesin editör olacaksınız diye bir kaide yok bunun için darılmaca olmasın hiç hoş değil :(

Herkez alınacak olsaydı, editör olmak isteyen parmak kaldırsın denirdi ;)

Sonuçta başvurunuzu yapıyorsunuz yönetim tarafından değerlendiriliyor.
evet dediğinize tamamen katılıyorum ben de bu sabah spor bölümü editörlüğü için mehmet beye pm attım uygun görürse daha doğrusu şans verirse spor bölümü modlarıma yardımcı olabileceğimi düşünüyorum online sürem wardomda cok dur , konu ile ilgili paylasımım yok denecek kadar az dır fakat görev verilirse kimseyi pişman etmeyeceğimin düşüncesindeyim hayırlısı neyse o olsun

Vicarious
Forum Ustası
Selamlar;

Linux bölümüne editör adaylığımı koymak istiyorum bölüme hakim olacak bilgi ve deneyime sahibim.
Linux bölümünde yaptığım çalışmaları örnek gösterebilirim.

Gereğinin yapılmasını arz ederim..

Saygılar..