janjanligirl Forum Kalfası 22 Mart 2008 #2 wardomu batırma ana şuraya bakmanzara süper geliyoruz rezervasyon yap bakim
hellraiserx Forum Ustası 22 Mart 2008 #4 burası çok rüküş yaff marsta falan yapalım wardom ziyafetini
зSЯa Forum Ustası 22 Mart 2008 #6 Ben varim canim ama hesaplari metatron ödesin :flowers: - Yönetici düzenlemesi: : 22 Mart 2008
ibrahimyildiz Forum Ustası 22 Mart 2008 #7 ya en sondaki duvardan cember sürekli renk degiştirmiş süper
* Banned 22 Mart 2008 #8 hellraiserx demiş ki: burası çok rüküş yaff marsta falan yapalım wardom ziyafetini Hepsini görmek için tıklayın... ehehe BarceLona Cafe'den iyidir yine
hellraiserx demiş ki: burası çok rüküş yaff marsta falan yapalım wardom ziyafetini Hepsini görmek için tıklayın... ehehe BarceLona Cafe'den iyidir yine
Makaveli Forum Ustası 22 Mart 2008 #10 CЧßзЯDµcK demiş ki: ehehe BarceLona Cafe'den iyidir yine Hepsini görmek için tıklayın... Ahh Hüseyin Abi Ahh Kulakların Çınlıyordur
CЧßзЯDµcK demiş ki: ehehe BarceLona Cafe'den iyidir yine Hepsini görmek için tıklayın... Ahh Hüseyin Abi Ahh Kulakların Çınlıyordur
brknesta Banned 22 Mart 2008 #11 yukseklık korkum var ama cyber dostum senı kırmamak ıcın 1 bucuk ıskender alabılırım
Peker Forum ustası 22 Mart 2008 #12 Makaveli demiş ki: Ahh Hüseyin Abi Ahh Kulakların Çınlıyordur Hepsini görmek için tıklayın... İki gün öncede biz seninkini çınlattık. Telefonunun neden kapalıydı? Bir akşam yemeğide biz seninle yemek istedik nasip olmadı... Geçen seferde nasip değilmiş,bu seferde...
Makaveli demiş ki: Ahh Hüseyin Abi Ahh Kulakların Çınlıyordur Hepsini görmek için tıklayın... İki gün öncede biz seninkini çınlattık. Telefonunun neden kapalıydı? Bir akşam yemeğide biz seninle yemek istedik nasip olmadı... Geçen seferde nasip değilmiş,bu seferde...
* Banned 22 Mart 2008 #14 Peker demiş ki: İki gün öncede biz seninkini çınlattık. Telefonunun neden kapalıydı? Bir akşam yemeğide biz seninle yemek istedik nasip olmadı... Geçen seferde nasip değilmiş,bu seferde... Hepsini görmek için tıklayın... Mehmet abi daha dünde, ŞahinLe biz Senin KuLakLarını ÇınLattık Ama rahatsızmıssın gaLiba.. geLemiyormussun Gecmiş oLsun abi.. en yakın zamanda bekLerim Bursa'ya :flowers:
Peker demiş ki: İki gün öncede biz seninkini çınlattık. Telefonunun neden kapalıydı? Bir akşam yemeğide biz seninle yemek istedik nasip olmadı... Geçen seferde nasip değilmiş,bu seferde... Hepsini görmek için tıklayın... Mehmet abi daha dünde, ŞahinLe biz Senin KuLakLarını ÇınLattık Ama rahatsızmıssın gaLiba.. geLemiyormussun Gecmiş oLsun abi.. en yakın zamanda bekLerim Bursa'ya :flowers:
neronaga Elit Üye 22 Mart 2008 #16 az çorba 4 kaşık alalım .. o yükseklikte eser be... üşütür insan.. ben gelmeyeyim
Makaveli Forum Ustası 22 Mart 2008 #17 Peker demiş ki: İki gün öncede biz seninkini çınlattık. Telefonunun neden kapalıydı? Bir akşam yemeğide biz seninle yemek istedik nasip olmadı... Geçen seferde nasip değilmiş,bu seferde... Hepsini görmek için tıklayın... Abi Sen Ciddimisin Ya İnan Çok Kötü Oldum. Abi Bu Sıralar Kafa Dinleme Modun'dayım O Yüzden Kapalıydı. Ama İnan Çok Üzüldüm Ya
Peker demiş ki: İki gün öncede biz seninkini çınlattık. Telefonunun neden kapalıydı? Bir akşam yemeğide biz seninle yemek istedik nasip olmadı... Geçen seferde nasip değilmiş,bu seferde... Hepsini görmek için tıklayın... Abi Sen Ciddimisin Ya İnan Çok Kötü Oldum. Abi Bu Sıralar Kafa Dinleme Modun'dayım O Yüzden Kapalıydı. Ama İnan Çok Üzüldüm Ya
Peker Forum ustası 22 Mart 2008 #18 CЧßзЯDµcK demiş ki: Mehmet abi daha dünde, ŞahinLe biz Senin KuLakLarını ÇınLattık Ama rahatsızmıssın gaLiba.. geLemiyormussun Gecmiş oLsun abi.. en yakın zamanda bekLerim Bursa'ya :flowers: Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim dostum samimiyetin için. İyiyim Allahaşükür bir sıkıntı kalmadı,turp gibiyim. Tedavi 3 gün prosedür 20 gün... Uzamazdı bu kadar ama heyet raporu işte... Birazda İstanbul ve arkadaşların güzelliği,kaldığıma sevinmedim desem yalan olur. Nasipse birgün Bursaya'da geliriz inşallah Edit:Şahine sor istersen Makavelli kaç defa aradık... Bir dahaki sefere inşallah...
CЧßзЯDµcK demiş ki: Mehmet abi daha dünde, ŞahinLe biz Senin KuLakLarını ÇınLattık Ama rahatsızmıssın gaLiba.. geLemiyormussun Gecmiş oLsun abi.. en yakın zamanda bekLerim Bursa'ya :flowers: Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim dostum samimiyetin için. İyiyim Allahaşükür bir sıkıntı kalmadı,turp gibiyim. Tedavi 3 gün prosedür 20 gün... Uzamazdı bu kadar ama heyet raporu işte... Birazda İstanbul ve arkadaşların güzelliği,kaldığıma sevinmedim desem yalan olur. Nasipse birgün Bursaya'da geliriz inşallah Edit:Şahine sor istersen Makavelli kaç defa aradık... Bir dahaki sefere inşallah...