Web Cam Driverları Yeni başlık

Durum
Yanıtlara kapalı.
siyoo
Çırak
ARKADASLAR BANA rain v77b model kamera driveri lazım kendi sitesindeki link bozuk bana biri yardım etsin lutven

hermias
Hızlı Çırak
arkadaşlar emegi gecenlere teşekkürler benimde bir katkım olsun size
öncelikle sunu belirteyim bir cok marka model kamera örneğin olivetti,qadronic,pirhana vs vs gibi bu webcamler için soyle bir karışılık soz konusu bunların driverlarini nereden indiricez bulamıyoruz gibi bir sorun oluşuyor.. aslında bu cozum basit bu kameraların icindeki chiplerine bakmanız yeterli cunku bu firmalar genelde vimicro chip kullanıyor yani dışları farklı olsada içleri neredeyse aynı..
aşağıda verecegim link bircok vimicro chipli model icin kesin cozum
bu linkteki programı zaten vimicro kendisi dağıtıyor sizin kameranızın driverini işletim sistemine gore kendisi indiriyor tarafımdan win7 de denenmiştir sonuc olumludur .Simdi bir sorun kalıyor bizim kemera vimicro chiplimi nerden bilecegiz diye dusunuyorsunuzdur :d basit once programı deneyin olmazsa kameranızın içini acıp icindeki chip in üzerinden marka modelini okuyup driver indirmeyi deneyin

http://www.vimicro.com/english/product/ChipTypedetector.zip

ikinci link ise programla sorun yaşayıp manuel indirmek isteyenlere yarayabilir modeli secip indirebillirsiniz
http://www.vimicro.com/english/product/pc003.htm

exoticool
Çırak
mrblar benim ricam visionic pc-188 model webcam e ait 64bit driver arıyorum sistemim win7 ultimate ve 64bit kurulu fazla ram im olduğu için mecburen kurdum şimdiden teşekkürler...

vincenza
Çırak
Kamera (1.3 Mp); 1280 x 1024 (SXGA),Plug & Display – Tak çalıstır

arkadaşım bende sony NS31MT laptop var windows 7 yükledikten sonra wepcamde ses sorunu yaşıyorum karşı tarafın sesi geliyor ama benimki gitmiyor ne yapmam gerekiyor uzun zamandır arıyorum bulamadım yardım edersen inan çok sevinirim.sağolasın şimdiden

Miss Rocker
Çırak
Arkadaşlar çok sıkıldım artık hiçbir kurulum vista 64 bit desteklemiyor bana acil Creative Live Motion Webcam VF0150 modelinin driveri lazım vista uyumlu olmalı ve 64 bit ne olur bulana kurban :D

yalcin_8129
Çırak
usta WİNCASE SCH-608S DRİVER İ LAZIM ARADIM AMA BULDUĞUM LİNKLER LİNLER KIRIK ÇIKTI YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN SAOL

wolf321
Çırak
s.a. ya ben şunu bulamadım cd si avrda açılmıyor gitti
akkord PS300D PY300D USB WEBCAM İNSTALLER VER.0711-1
Çok açil yardıme derseniz sevinirimm şimdiden teşekkürler

Durum
Yanıtlara kapalı.