Web Geliştirici Blogum | Eleştirin Lütfen

ShareMan+
Forum Kalfası
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce açtığım blogumu sizlerle paylaşmak istedim. Sitenin şuan içerik bakımından zayıf olduğunu biliyorum. Ancak yakında dopdolu olacak. Bunun dışındaki yorumlarınızı esirgemeyiniz lütfen. Bu arada siteye 3 adet ücretsiz site reklamı alınacak ilgilenen arkadaşlara duyrulur :clap::clap:

Site Adresi : http://webgelistirici.wordpress.com/

şimdiden teşekkürler.

Dangerous
Forum Ustası
Başarılar dilerim, kendinize ait domain ve daha iyi bir tema ile devam etmenizi tavsiye ederim.

Daha iyilerini hakediyorsunuz ;)

YazılımMimarı
Forum Ustası
Kesinlikle bir domain üzerine bu dizaynı yerleştiriniz. Dizayn, renkler ve genel itibari ile oldukça anlaşılır ve hoş olmuş. Elinize sağlık ;)

Bu arada ASP.net yazmışsınız kategori ye ASP.NET olarak düzenlersiniz :p nazarlık olsun.

ShareMan+
Forum Kalfası
Kesinlikle bir domain üzerine bu dizaynı yerleştiriniz. Dizayn, renkler ve genel itibari ile oldukça anlaşılır ve hoş olmuş. Elinize sağlık ;)

Bu arada ASP.net yazmışsınız kategori ye ASP.NET olarak düzenlersiniz :p nazarlık olsun.
düzelttim :) dediğiniz gibi bir bu ayın sonunda bir domain alıp oraya geçmeyi düşünüyorum. yorumlarınız için teşekkürler.

Lacivert.
Forum Ustası
Güzel bir site üzerine gidersen daha da süper olur eminim. Benden özel bir istek :) Wordpress teması yapmayı sıfırdan anlatıver videolu sesli ders :D Dizayn-PSD2CSS-CSS2Wordpress diye :D

- Yönetici düzenlemesi: :
unknownhero
Forum Ustası
Güzel olmuş başarılarının devamını dilerim. Zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. Hem görsellik olarak hemde içerik olarak. Şuan çok yeni.