Webmaster olanlar için KAZANÇ kapıları

ogame
Daimi Üye
Foruma bakdım da para kazanmak için şunu bunu yapın v.s gibi konular bulamadım eğer birileri acdıysada özür diliyorum.

3-5 tane reklam veren firma ve siteler var onların bilgilerini burada paylaşmak istedim.Belki bazı webmasterlerin bilgisi yokdur bu konuda :)

neyse kısa ve öz konuşalım :D

1. adayımız FİRMA olan adtech

adtech firmalar arasında en beğendiğim kuruluşlardan biridir.

bize alttaki reklam seçeneklerini sağlıyor.

PPA (Pay-per-Action/Acquisition) satış başına ücret öder.

PPC (Pay-per-Click) Tıklama başına ücret öder ( bana 0.03 veriyordu bir ara :D )

LAS (Leased Ad Space) Gösterim başına ücret öder en az 5k (5000) hitli sitelere verir.(Ücret konusunda birşey diyemiyeceğim tutturduklarına veriyorlar ben sitem için aldım 1-2 saat pazarlık yaptık :D )

Ücretide peşin öder ;)

Ücretsiz Yayıncı Destek Hattı : 0.800.211-0230

Mail adresleri info@adtech.com.tr

web sitesine girmek için buraya tıklayın

- Yönetici düzenlemesi: :
ogame
Daimi Üye
2. adayımız webkazanc

minimum ödeme Limiti : 30 tl cik :)

genellikle satış bazlı çalışmak isteyenler burayı kullanıyor.

ücretleri kısaca şöyle

üye başına ortalama 0.20tl

satış başına %15

1k tekil hite 0.7tl

gold üye başına ise ortalama 10 ile 20 tl ödüyor (bu gold üyelik sistemide bir adult siteye yönlendiriyor eğer oraya gold üye olurlarsa kazanıyorsunuz :D )

burada güvenilir bir yer diye biliyorum ;)

meyil:D adresleri : bilgi@mteknoloji.com

Site adresine ise şuradan ulaşa bilirsiniz.

ogame
Daimi Üye
3. adayımız NakitReklam

diğer siteler gibi popup - tıklama ve performans bazlı bir reklam verme sistemi vardır

1k (bin)gösterim'e popup ve splash 50ykr veriyor

ppa ya ise 1.25 ykr veriyor

iletişim için mail adresi : info@nakitreklam.com

siteye buradan ulaşa bilirsiniz.

ogame
Daimi Üye
4. adayımız ydreklam

diğer reklam siteleri gibi hemen hemen aynı şeyler ödemeleri bizi ilgilendirir :D

popup 1000 tekil gösterim ücreti 0,75 TL + olarak sabit reklam veriyorlar yani misal adamlarla iletişime geçiyorsunuz şu kadar hitli sitem var diyorsunuz onlarda banner veriyor siteye koyuyorsunuz ve paranızı alıyorsunuz hepsi bu kadar :D

iletisim için : msn@ydreklam.com

yd reklam sitesine gitmek için buraya tıklayın

- Yönetici düzenlemesi: :
ogame
Daimi Üye
5. olarak da soft reklam

gene diğer reklam siteleriyle hemen hemen aynıdır bugün sitelerine bakdığımda gözüme farklı birşey çarptı onu buraya kopyalıyorum.

592 Numara Tahsisi

Softreklam 592 Numara tahsisi ile size özel 0592 211 88 61 şeklinde numara ile websitelerinizde bu numaranın reklamını yapıp gelir elde edebilirsiniz.

Raporları anlık olarak panelinizde görebilirsiniz. Dakika başı ücret : 0,1 YTL. size tahsis edilen numaradan aranma yapılarak günlük 1000 dk konuşulmuş olsa günlük kazancınız 100 ytl aylık ise 3000 YTL gelir eder.

592 numara alabilmek için websiteleirnizin günlük tekil hiti en az 20.000 olmalı ve günlük en az 50 dk çıkarabilmeniz gerekmektedir.

Numara isteği için info@softreklam.com adresine konuyla ilgili aşağıdaki formatta email gönderiniz.

592 numara tahsis edilmesini istiyorum.

Reklam yayınlanacak siteler:

sitelerin sayaç linkleri:

Banka hesap numaranız:

isim soyisim:

Telefon numaranız:

MSN ve mail adresiniz:

mail adresleri : info@softreklam.com

sitelerine gitmek için buraya tıklayın

ogame
Daimi Üye
6.olarak adhood

bu sitenin reklam anlayışı diğerlerine göre biraz daha değişik ve reklam seçenekleri arasında toolbarları var :) güvenilir bir yerdir.

iletişim için
Eski Büyükdere Cd. Ayazağa Yolu Giz 2000 Plaza Kat:8 No:31 34398
Maslak - İSTANBUL
Tel.: +90 212 290 63 50
Faks: +90 212 290 63 56

sitesine ulaşmak için buraya tıklayın

evet aklıma gelenler bu kadar :) tavsiyem büyük yerlerle çalışırsanız paranızın son kuruşuna kadar alırsınız ;)

bondcemil
Forum Ustası
popup reklamları hiç sevmem, pek kullanmıyorum ama kısa süreliğine vurgun yapan bir çok popup firması oluyor onlara dikkat etmek lazım. son cümlende dediğin gibi büyük şirketlerle çalışmak en doğrusu olur.

ayrıca ufak bir not; ydreklam splash reklamı kaldırdı.

teşekkürler

ogame
Daimi Üye
ydreklamın ana sayfasında splash yazıyor hocam ama belkide güncellememişlerdir index'i bilgi için tşkler

burakco
Cool Çırak
google hesap banlamaktan başka hiç bişi yapmıyor diyim size. aynı günde 4 hesabım banlandı. adamlar hiç kullanmadığım hesabı bile banladılar :(

yyasko88
Çırak
adsense projemden çok iyi para kazandım kurduğum sistem ile simdi bir 6 kişilik gruba ihtiyacım var tekrar kazanmam mümkün ekleyin dönüşümlü tık sistemidir ve sistem 6 defa ödeme almıştır.Son grubum dağıldı ve boşladı tekrar disiplinli ve özverili kişiler ile kuracağım nikoeren@windowslive.com

Senin için sakınca olmıcak kadarından bahsedersen ilgilenebilirim uyarsa, mail attım zaten başlıksız olan... gmail uzantılı...

HatayLe
Hızlı Çırak
arkadaşlar böyle paypala para yatırabilecek (sizin gibi bilgili kişilerden onaylı olan) siteme kod ekleyince o kişi tıklayınca benimde para kazanabileceğim bi sistem yokmu (bazı sitelerde oluyo siteye girdiğimizde büyük bi reesim çıkıyo resmin köşesine X yapmışlar ama o resim bizde kapatmak için X e tıklıyoz ve reklama tıklamış oluyoz :D ) yani böyle siteye gelenlerin tıkladıgında para kazanabileceğim ve paypala yatıracak site arıyorum