Makaveli
Forum Ustası
Kullandığınız Laptop'unuza Format Attınız ve Wifi Driverlarını Yuklediniz!.
Her Defasında Kablosuz Ağları Aratıpta Bulamıyorsanız Öncelikle Sistem Ayarlarınız Kontrol Edin!.Herşey Normalse Sorununuza Gelelim!.
Kullandığınız Laptop'un Wireless'ı Tüm Bilişik, USB, PCMSI İse Kablosuz Ağ Bulamıyorsa Öncelikle Şu Adımları İzleyin;
- Laptop'unuzun Wireless Anahtarını Kontrol Edin Off İse On Moduna Çekin!.
- Klavye Tuşlarında Wireless'in Aktif Olup Olmadığını Kontrol Edin!.
(FN Tuşuna Basılı Tutup F Tuşlarından Wifi Modunu Bulun )
Bunlara Rağmen Sorununuz Devam Ediyorsa ;
1.Adım : Bilgisayarım Menüsüne Sağ Tıklayıp Yönete Basın!.
2.Adım : Yönet Menüsünden Sırası İle "Hizmetler" Seçeneğine Giriyoruz!.
Hizmetlerden "Kablosuz Sıfır Yapılandırma" Yazan Yere Basıyoruz!.
3.Adım : "Kablosuz Sıfır Yapılandırma" Ekranında Büyük Bir Olasılıkla "Dizmet Durumu" Durdurulmuş Durumdadır!.Resimdeki Durdurulmuş Hali!.
4.Adım : Durdurulmuş Olan Hizmet'i Aktif Etmek İçin Resimdeki Gibi Başlata Basıyoruz Ufak Bir Yüklemeden Sonra Artık Kapalı Olan Wifi'niz Açık!.
5.Adım : Makinenizi Yeniden Başlatmanız Gerekiyor!.
Windows'unuz Açılında Wireless Arattığınızda Artık Etraftaki Wifi'leri Görebilirsiniz
İpuçu : Bu İşlem Başka Bir İşe Daha Yarıyor Arkadaşlar!.
Eğer BroadCom, 3Com Gibi İntel Olmayan Wifi'ler Kullanıyorsanız Kendilerinin Özel Arayüz Programı İle Wifi Aratıp Öğle Bağlanırsınız Eğer Siz Windows'un Ağ Bağlantısını Kullanmak İsterseniz Aynı Yöntemle Program Arayuzunu Kapayıp Windows'un Ağ Bağlantısını Aktif Etmiş Olursunuz
Yazı ve Resimler Tamamen Bana Aittir!.
Her Defasında Kablosuz Ağları Aratıpta Bulamıyorsanız Öncelikle Sistem Ayarlarınız Kontrol Edin!.Herşey Normalse Sorununuza Gelelim!.
Kullandığınız Laptop'un Wireless'ı Tüm Bilişik, USB, PCMSI İse Kablosuz Ağ Bulamıyorsa Öncelikle Şu Adımları İzleyin;
- Laptop'unuzun Wireless Anahtarını Kontrol Edin Off İse On Moduna Çekin!.
- Klavye Tuşlarında Wireless'in Aktif Olup Olmadığını Kontrol Edin!.
(FN Tuşuna Basılı Tutup F Tuşlarından Wifi Modunu Bulun )
Bunlara Rağmen Sorununuz Devam Ediyorsa ;
1.Adım : Bilgisayarım Menüsüne Sağ Tıklayıp Yönete Basın!.
2.Adım : Yönet Menüsünden Sırası İle "Hizmetler" Seçeneğine Giriyoruz!.
Hizmetlerden "Kablosuz Sıfır Yapılandırma" Yazan Yere Basıyoruz!.
3.Adım : "Kablosuz Sıfır Yapılandırma" Ekranında Büyük Bir Olasılıkla "Dizmet Durumu" Durdurulmuş Durumdadır!.Resimdeki Durdurulmuş Hali!.
4.Adım : Durdurulmuş Olan Hizmet'i Aktif Etmek İçin Resimdeki Gibi Başlata Basıyoruz Ufak Bir Yüklemeden Sonra Artık Kapalı Olan Wifi'niz Açık!.
5.Adım : Makinenizi Yeniden Başlatmanız Gerekiyor!.
Windows'unuz Açılında Wireless Arattığınızda Artık Etraftaki Wifi'leri Görebilirsiniz
İpuçu : Bu İşlem Başka Bir İşe Daha Yarıyor Arkadaşlar!.
Eğer BroadCom, 3Com Gibi İntel Olmayan Wifi'ler Kullanıyorsanız Kendilerinin Özel Arayüz Programı İle Wifi Aratıp Öğle Bağlanırsınız Eğer Siz Windows'un Ağ Bağlantısını Kullanmak İsterseniz Aynı Yöntemle Program Arayuzunu Kapayıp Windows'un Ağ Bağlantısını Aktif Etmiş Olursunuz
Yazı ve Resimler Tamamen Bana Aittir!.