Wifi Bağlantısında Sorun Yaşamayın

Makaveli
Forum Ustası
Kullandığınız Laptop'unuza Format Attınız ve Wifi Driverlarını Yuklediniz!.

Her Defasında Kablosuz Ağları Aratıpta Bulamıyorsanız Öncelikle Sistem Ayarlarınız Kontrol Edin!.Herşey Normalse Sorununuza Gelelim!.

Kullandığınız Laptop'un Wireless'ı Tüm Bilişik, USB, PCMSI İse Kablosuz Ağ Bulamıyorsa Öncelikle Şu Adımları İzleyin;

- Laptop'unuzun Wireless Anahtarını Kontrol Edin Off İse On Moduna Çekin!.
- Klavye Tuşlarında Wireless'in Aktif Olup Olmadığını Kontrol Edin!.
(FN Tuşuna Basılı Tutup F Tuşlarından Wifi Modunu Bulun:cool: )

Bunlara Rağmen Sorununuz Devam Ediyorsa ;

1.Adım : Bilgisayarım Menüsüne Sağ Tıklayıp Yönete Basın!.

2.Adım : Yönet Menüsünden Sırası İle "Hizmetler" Seçeneğine Giriyoruz!.
Hizmetlerden "Kablosuz Sıfır Yapılandırma" Yazan Yere Basıyoruz!.

3.Adım : "Kablosuz Sıfır Yapılandırma" Ekranında Büyük Bir Olasılıkla "Dizmet Durumu" Durdurulmuş Durumdadır!.Resimdeki Durdurulmuş Hali!.

4.Adım : Durdurulmuş Olan Hizmet'i Aktif Etmek İçin Resimdeki Gibi Başlata Basıyoruz Ufak Bir Yüklemeden Sonra Artık Kapalı Olan Wifi'niz Açık!.

5.Adım : Makinenizi Yeniden Başlatmanız Gerekiyor!.
Windows'unuz Açılında Wireless Arattığınızda Artık Etraftaki Wifi'leri Görebilirsiniz:cool:

İpuçu : Bu İşlem Başka Bir İşe Daha Yarıyor Arkadaşlar!.

Eğer BroadCom, 3Com Gibi İntel Olmayan Wifi'ler Kullanıyorsanız Kendilerinin Özel Arayüz Programı İle Wifi Aratıp Öğle Bağlanırsınız Eğer Siz Windows'un Ağ Bağlantısını Kullanmak İsterseniz Aynı Yöntemle Program Arayuzunu Kapayıp Windows'un Ağ Bağlantısını Aktif Etmiş Olursunuz:cool:

Yazı ve Resimler Tamamen Bana Aittir!.

Arise
Forum Ustası
1. Resimde arka planda gözüken hatun fena değilmiş :)
Sizin orda da maşşallah internete para vermeye hiç gerek yokmuş bir sürü şifresiz ağ var be kanka :D:D

Çok sağol emeğin için.. Herkezin işine yarayacaktır bu tür sorunlar yazılıyor devamlı..

Sabit... :cool:

ercev
Daimi Üye
teşekkür ederim...hiç buradan bakmayı düşünmemiştim...birgün yardımı olabilir...sağol.

resette
Elit Üye
yaa bişiy sorcam
fujitsu simens li2727 laptop var
makine 0 driver cd si yok
xp yükledim
wi-fi tanıttım ama kablosuz ağ kullanılabilir değil diyo
fn+f1 ile wi-fi etkin yada pasif oluyo ama onunla da aktif hale geçmiyor
çözüm üretebilecek varmı

typhoonx
Cool Üye
yukarida anlattiginiz gibi kontrol ettim fakat sizin soylediginiz adim bende yok bulamadim aceba sorun ne olablir

C:WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs adimi benim laptopta gorunmuyor.

calistir dan bu adress satirini yazdim fakat dosya bulunamadi veya adress satiri yanlis farkli adress te olabilir diyor ne yapmaliyim

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
Tarky bu taktik işe yaramadı yaw:(

Intel R Pro wireless 2200BG kart var bende dünden beridir bağlantı yok

Ağ adresi alınıyor yazıyor ama bir türlü bağlandı yazısı gelmiyor çok sinir bozucu bir durum:mad:

Modemi kaç kez kapatıp açtım sayısı unuttum walla

Makaveli
Forum Ustası

Ağ adresi alınıyor yazıyor ama bir türlü bağlandı yazısı gelmiyor çok sinir bozucu bir durum:mad:

Sistem dosyalarında bir sorun var gibi dostum. Sistemini bir formatla.

sezerck
Hızlı Çırak

bendede aynı sorun vardı laptopum geldiğinde türkçe guzel bi wifi bağlantı programı vardı ama format attıktan sonra driver cdsindeki o program değildi ve senin yaşadığın bağlananama bendede vardı surumunu yukselttim simdi arada bi kopuyor ama bağlantı sağlanıyor arkadaşım

murat1424
Cool Çırak
bende bu konuda bişey sormak istiyorum bir leptopun bir yerden çektiği ağları diğer leptop az çekiyor veya çekmiyor bu leptopdan mı kaynaklanır yoksa ayarlardan düzelir mi.