windows server 2003 driverlarını nerden bulurum

hotr1de
Hızlı Çırak
windows server 2003 ü yükledim ama hiçbirşeyin driver ını bulamıyorm hepsinin sitesinde 98 200 we xp için driverlar var server 2003 ün driverlarını nerden bulurum en önemlisi modemimin bile driverını bulamadım zoom 5510b bunun driverına ihtiyacım var nerden bulabilirim ??

hotr1de
Hızlı Çırak
beyler yokmu bu işlerdenn anlıyan bi işe kalkıştık yüzümüze gözümüze bulaştı yaw :D

hotr1de
Hızlı Çırak
ne yazıkki driverlarla ilgili bi açıklama bulamadım ?? yokmu yardım edebilcek biri :)

tekelok
Forum Kalfası
server 2003 adında anlaşılacağı gibi server sistemlere kurulduğu için stabil kartların driverlarını tanıyor çoğu ekran kartı veya ses kartını gömeyebilir ve driverlerını bulamazsın çünkü bu işletim sistemi hizmet sunmak için tasarlanmıştır dns/dhcp/wins/active directory gibi hizmetler sunar bu yüzdendir ki bu işletim siteminin kurulacağı sitemlerde ses kartı genelde yoktur. ekran kartı çok düşüktür

işlemci çok yüksetir xeon veya bir çok işlemci aynı anda çalışmaktadır ram 2-4-8gb bellekler bulunur ve harddiskler birden fazladır 15000 devirdir diğer parçalar yoktur veya server için tasarlanmış board da bulunur bu yüden 2003 kendi otomatik görür görmezse bi şey yapamazsın

inaidofff
Çırak
2003 server xp driverlerini tanıması lazım sık sık kuruyorum marka ve modellerini yazarsanız link atarım

yahyags
Çırak
bende de 2003 var ses kartınıda ekran kartınıda tanıdı yani sorun yok

ses kartını tanıtmış olsan bile ilk kulumdan sonra sesi açman gerekiyo

maniackaya
Daimi Üye
dırıver cdlerın varsa muhtemelen ıcınde win2k vardır ama yoksada xp drıverlerını kurman sorunu cozmene yardıımcı olabılır

hotr1de
Hızlı Çırak
bu iş nasıl olcak anlamadım modemimi tanımıyor! modemi tanımazsa ben yayını nasıl yapcam :D inaidofff marka model yazarsan driver atarım demişsin modemim zoom 5510b bitanede wireless alıcı var oda linksys wusb54gv4

KillLucifer
Forum Kalfası
arkadasim bulunmayan driverlar icin hangi parca bulunmuyorsa o parcanin ureticisinin sitesine gideceksin ve win2003 driverlarini eger varsa indiriceksin. bu kadar basit.

hotr1de
Hızlı Çırak
KillLucifer demiş ki:
arkadasim bulunmayan driverlar icin hangi parca bulunmuyorsa o parcanin ureticisinin sitesine gideceksin ve win2003 driverlarini eger varsa indiriceksin. bu kadar basit.
o kadar basit deil işte :) hiçbir driver'in sitesinde win2003 driverı yok ama windows'un sitesine bi bakıyım belki bi çözüm vardır ;)

KillLucifer
Forum Kalfası
hotr1de demiş ki:
o kadar basit deil işte :) hiçbir driver'in sitesinde win2003 driverı yok ama windows'un sitesine bi bakıyım belki bi çözüm vardır ;)
tum hardwarelerin win2003 driverlari olacak biye bir sey yok zaten, eger destekleyen driverlari olsaydi ureticilerin sitesinde olurdu, ama insallah aradigini microsoftta bulursun.

hotr1de
Hızlı Çırak
valla ordada bulamadım bakalım bu işten iyi anlıyan biri çıkcakmı bana yardım edebilcek :)

Xtreme
Banned
Bana driver ların model ve markasını yazarsan sanıyorum yardımcı olabilirim.

Saygılarımla.

hotr1de
Hızlı Çırak
modemim zoom 5510b bitanede wireless alıcı var oda linksys wusb54gv4 yardımcı olursan sevinirim kardeş :)

hotr1de
Hızlı Çırak
aslında önmli olan modemler içn driver ama yinede saol biliyosn modem olmadan serverdan yayın yapamıyorm millet nasıl buluyo anlamadım driverları aramadığım yer kalmadı :)