TesekkürLer Çok yardımcı OLmussun1 . yi bilmiyorum
2 - çalıştırı açamıyorsan windows tuşu + r ile açabilirsin ama sanırım sen çalıştıra birşey yazdığında açılmıyor dolayısıyla onu da bilmiyorum galiba
3 - vistada bende de gifleri internet explorer açıyor . herhangi bir gif dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç -> varsayılan programı seç yaparak tüm giflerin açılacağı programı seçebilirsin " Bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili prgoramı kullan " ' ın yanındaki ticki işaretle.
dediğim gibi giflerin açılışını değiştiremiyor musun ?TesekkürLer Çok yardımcı OLmussun![]()
![]()
gif.Leri bende İnternet exp. iLe acıyorum
offf ya offf
düşünmen yeterLi kardesimcok saoL
![]()
Degiştiriyorum, fakat sadece internet explorer ile acılıyor o sekildedediğim gibi giflerin açılışını değiştiremiyor musun ?
Degiştiriyorum, fakat sadece internet explorer ile acılıyor o sekilde
ben windows fotograf galerisi ile acamıyorumsorun bu
saygıLar...
1-"HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System "Sağ tarafta DisableTaskMgr adında bir REG_DWORD (32-bit) anahtarı var. Anahtara çift tıklayıp değerini "0" yap veya sadece anahtarı sil.1-Görev yöneticisine giremiyorum (ctrl+alt+delete yaptıgımdada oLmuyor)
2-Çalıstır yapamıyorum ( örnek:çalıştır/cmd veya regedit olmuyor)
3-gif. uzantıLı resimLeri windows fotograf gaLerisinde açamıyorum.
virüsmü yedim bilmiyorum..>> Lütfen biLen arkadasLarın yardımLarını bekLiyorum![]()
Winx herhangi bir resmi açmak için tıkladığımda Windows fotoğraf galerisinde açıyor.http://www.wardom.org/showpost.php?p=1249301&postcount=15
birde buraya bak bakalım umarım çözer sorunu...
ne güsel işte bence bu daha iiWinx herhangi bir resmi açmak için tıkladığımda Windows fotoğraf galerisinde açıyor.
Wista home basic kullanıyorum.
Xp de kullandığımız resim ve fotoğraf görüntüleyici bu işletim sisteminde yokmudur yoksa kurulabilirmi...
Alıştığımız işletim sistemini özler oldum...
Teşekkürler şimdiden.
Seninle ideolojik bir çatışmaya girmek istemiyorum pekerwinx...ne güsel işte bence bu daha ii
irfanwiev veya acdsee kullanaqbilrisiniz alternatif olarak...
alıştığınız sisteme isterseniz dönebilirsiniz,ki zaten home basic kullanmaktan çok ama çok çok iidir XP kullanmak![]()