Windows Vista TopLu SorunLarım[Lütfen Yardım]

*
Banned
edit...
kafam karıştı pardon cmd nerden çıktı:)

arama kısmına çalıştır yazıp birde oradan çalıştırmayı dene..

ayrıca ;
başlat--özellikler---başlat menüsü--özelleştir-- kısmından "çalıştır" kutusu işaretli değilse işaretle...

işaretli ise "varsayalın ayarları kullan " deyip dene birde...
dedikLerini aynen yaptım winXPeker fakat,cmd veya regedit yazdıgımda yukarıda verdigim ekran cıkıyor (cmd.com veya regedit.com) yazısı cıkıyor. Hiçbirşey yazamıyorum acıLan ekrana ... spybot search destory iLe taratmayı denicem :)

birde verdigin regtools nasıL kuLLanıLdıgını ve neLer yaptıgını acıkLarsan sevinirim :)

koLay geLsin :)

winxpeker
Banned
CЧßзЯDµcK
klasik regedit ve çalıştır sorunu olarak bakıyorum olaya sabahtan beri:)

de herkesin dikkatinden kaçan cmd.com ve regedit.com :D

abicim virus yemişsin bu kesin görev yöneticinden regedit.exe veya cmd.exe yaz bakalım çalışması lazım;)

güvenli kipte spyware ve AV ile de tarat sistemi...

regtolls ne işe yarar diye sormuştun;herhangi bir zararlı yazılımın kapattığı regedit.exe yi çalışır duruma getirmek için kullanılıyordu ama sanırım ona gerek yok...

*
Banned
CЧßзЯDµcK
klasik regedit ve çalıştır sorunu olarak bakıyorum olaya sabahtan beri:)

de herkesin dikkatinden kaçan cmd.com ve regedit.com :D

abicim virus yemişsin bu kesin görev yöneticinden regedit.exe veya cmd.exe yaz bakalım çalışması lazım;)

güvenli kipte spyware ve AV ile de tarat sistemi...

regtolls ne işe yarar diye sormuştun;herhangi bir zararlı yazılımın kapattığı regedit.exe yi çalışır duruma getirmek için kullanılıyordu ama sanırım ona gerek yok...
Evettt o şekiLde oLdu :) fakat görev yöneticisine deiL arama kısmına yazdım dedikLerini...

regedit.exe ve cmd.exe yazdıgımda hersey normaL :)

ama benim yedigim virüsün tarzı ne onu anLamadım :D :D cmd.com regedit.com oLuyor :D bir internet adresi gibi :D :D

edit: Leke'nin görüşü;

''konuyu inceledim Spyware yediğin KESİN ama antispyware programları sağlikli değil Pekerde gerektiğince anlatmiş

Ama silsende tekrardan sistem içerisinde duruyorlardır ve ilerde kafanı daha cok ağriticaklardır.

benim tavsiyem

Format ''

- Yönetici düzenlemesi: :