wwwkonuthaberlericom tasarım hakkında eleştiri ve önerileriniz

T@M@Y
Forum Ustası
Wardom ailesinin fikirleri benim için önemlidir.
Arkadaşlar www.konuthaberleri.com' tasarım hakkında eleştiri ve önerilerinizi bekliyoruz. Şu olsaydı daha iyi olurdu. şurda bu olmamış gibi son kullanıcı gözü ile eleştirilerinizi bekliyoruz.

YazılımMimarı
Forum Ustası
Selam dostum,

Evvela ilk gözüme çarpan olumsuz yanı çok uzun sayfa o kadar çok bilgi tek sayfada vermek pek makul değil, kullanıcı neye bakacağını şaşırır.. Fakat oldukça hızlı açıldı ;) O konuda hosting yada servis sağlayınız oldukça iyi.

Geri kalan oldukça iyi.

T@M@Y
Forum Ustası
Selam dostum,

Evvela ilk gözüme çarpan olumsuz yanı çok uzun sayfa o kadar çok bilgi tek sayfada vermek pek makul değil, kullanıcı neye bakacağını şaşırır.. Fakat oldukça hızlı açıldı ;) O konuda hosting yada servis sağlayınız oldukça iyi.

Geri kalan oldukça iyi.
teşekkürler değerli yorumunuz için dikkate alacağız.

bhdr__
Cool Üye
Turgay.Can'ın yorumuna katılıyorum çok uzun olmuş anasayfa aşağı in in oku oku bitmiyor gibi. Benimde gözüme takılan tek olumsuz yönü bu oldu dediği gibi sayfa çok hızlı yüklendi :)

(-S-A-S-24-)
Forum Ustası
site çok güzel ana başlık içerisinde illere göre toki-kiptaş projeleri olursa çok fazla kitle çeker şu an olan toki ve kiptaş projeleri çok sığ kalmış..

T@M@Y
Forum Ustası
değerli fikirleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar bunları göz önünde bulunduracağız.

Yıldıray27
Forum Ustası
Elinize sağlık site güzel olmuş ve gerçekten çok hızlı açıldı direk kaynak kodlarını gürüntülemeye saldırdım ve şok oldum galiba hazır sistem değil (wp,joomla gibi) :D tasarım hoş tek kusuru tabi kusursa anasayfa dolu dolu bilgi ilan yazı var biraz yordu ama sorun değil :)

T@M@Y
Forum Ustası
Elinize sağlık site güzel olmuş ve gerçekten çok hızlı açıldı direk kaynak kodlarını gürüntülemeye saldırdım ve şok oldum galiba hazır sistem değil (wp,joomla gibi) :D tasarım hoş tek kusuru tabi kusursa anasayfa dolu dolu bilgi ilan yazı var biraz yordu ama sorun değil :)
tamamıyla özel kodlama. herkesin gözüne çarpan sorun anasayfanın çok yoğun olması bunun üstünde kafa yormamız lazım biraz ozaman.
İç sayfalara baktığınızda haber kısmında olabilir, olmasın gibi gördüğünüz yerleride belirtebilirmisiniz. Haber altında video istermisiniz ? veya resim galeri

Yıldıray27
Forum Ustası
Hocam resmini çektiğim ve turuncu ile işaretlediğim tüm alanlar hep aynı amaçla yapılmış yani ilan veya reklam gibi ama gerek yok bence bu kadar çok alana hepsi aynı işi yapmakta:) ancak fotogaleri videogaleri gerekli ve dekorasyon mimari gibi kategoriler kalmalı onlar navigasyon görevi görüyor :)

T@M@Y
Forum Ustası
güzel tespitlerin için teşekkür ederim. ЧĮζĐĮЯĄЧ karma veremiyorum daha önce vermişim.