Ya ameliyat Ya dinlenme

SimeVrsaljko
Forum Ustası

Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la yeni sezonun açılış maçını oynayacak olan Fenerbahçe, Alex'ten gelen kötü haberle sarsıldı. Sarı - Lacivertli takımın dün akşamki antrenmanına çıkmayan Brezilyalı yıldızın, daha önceki sakatlığının tekrarladığı, yarınki maçta da oynayamayacağı öğrenildi.

AMELİYAT ŞART !..
Lig TV'nin haberine göre Alex'in sık sık tekrarlayan sakatlığının bacağındaki kaslarda olduğu ve ameliyat edilmediği sürece 3- 4 haftada bir ortaya çıkabileceği, dinlendirilerek oynatılabileceği bildirildi.

Fenerbahçe sağlık kurulunun Brezilyalı futbolcuyu Anderlecht maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi. Alex'in oynamaması halinde forvetin arkasında Tümer veya Deivid'in görev yapacağı öğrenildi.
Fenerbahçe'de Alex'in oynamayacağı maçlara Önder kaptan çıkacak.

Bu arada Olimpiyat Stadında yarın oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Fenerbahçe maçı için İETT'nin İstanbul'un çeşitli semtlerinden seferler düzenleyeceği açıklandı.

ligtv.com.tr

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
işte şimdi yandık gerçekten.bu takımın alex olmadan oynaması zor görünüyor.gerçi her maçta onun oyuna katkısı nekadar tartışılır.şimdi bu haberdenn sonra kesin bir yabancı alınır.

EnVeR
Forum Ustası
işte şimdi yandık gerçekten.bu takımın alex olmadan oynaması zor görünüyor.gerçi her maçta onun oyuna katkısı nekadar tartışılır.şimdi bu haberdenn sonra kesin bir yabancı alınır.
besiktaş maçında alex çıktığında bence deivid iyi çalıştı (çok şaşırttı beni:)) frikiklerde de carlos var heralde idare ederiz alex olmadan

SinneR!
Forum Ustası
mihenk taşlarından biri dewrilmiş lig öncesi inş en kısa zamanda iyileşir ii bi Gs li olduğumu bilerek we kaliteli futbolu özleyerek saygılar..........

msaldiray
Banned
Ben Süper kupa maçında Fenerbahçenin Alex olmadan daha iyi oynadığını gördüm ve bunu burdada belirtmiştim.. Geçmiş olsun buarada ama bu sakatlık çok sık tekrarlamaya başladı .. Bu acaba futbol hayatını tehlikeye sokacak bir sakatlıkmıki ?

CagLarHan
Forum Ustası
Hayırlısı neyse o olsun Alex in anlık parlamalarıyla 3 senedir gidiyoruz... İnşallah en iyi şekilde alexin olmadığı periyotu atlatırız

crowN
Forum Ustası
evet ya sole bısı fenerbahce her zman fenerbahcedır bundan once alexmı vardıkı sımdı alexsız yapamıos

Iskelet
Forum Ustası
Alex i kiralasınlar veya satsınlar hemencik yeni bir kral lazım bize lincoln ü almayı düşünüyordu fenerbahce (Alex emekli oldukdan veya takımdan ayrıldıkdan sonra) onun tarzında bir adama ihtiyac var gerçi lincoln alex kadar skorer degil ama idare eder

RapidShare™
Banned
Lincoln la alex i bir tutmam ben...

Lincoln 10 tane ALEX eder. kişisel görüşüm.

İnşallag Alex geç iyileşir..
durarak oynaması yüzünden takım oyunu denen birşey izleyemiyorum FENERBAHÇEMİZDE.

Simon Adebisi
Forum Ustası
Lincoln la alex i bir tutmam ben...

Lincoln 10 tane ALEX eder. kişisel görüşüm.

İnşallag Alex geç iyileşir..
durarak oynaması yüzünden takım oyunu denen birşey izleyemiyorum FENERBAHÇEMİZDE.
aynen sana katılıyorum alex yerinden kıpırdamıyor , koşarken zoraki koşuyor ikili mücadele desen zaten yok bana görede lincoln daha iyi

DarisTaN
Forum Ustası
alex olasada olmasada fenerbahçe büyük bir kulup o formayı taşıyan hakkını vermeyen futbolcu kişiliksiz futbolcudur.