ya sev ya terket

Durum
Yanıtlara kapalı.
Edy
Forum Kalfası
Apo'nun doğum gününe resmi otobüs tahsisi

Makam otomobiliyle PKK’lıların taziye ziyaretine giden ve çatışmada öldürülen PKK’lı teröristlerin cenazeleri için ambulans tahsis eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı DEHAP’lı Osman Baydemir, bu kez de servis otobüslerini PKK/Kongra- Gel terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın doğum günü nedeniyle düzenlenen fidan dikme törenine gidenlere tahsis etti.

Hurriyet

ReVeNGE
Banned
bu ülkeyi bölmeye calışanları ayrımcılık yapanları 25000 sehıdımıze saygısızlık yapanları kundakdaki bebeye kursun sıkanları lanetle kınıyorum ve dıyorumkı TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET DURACAKTIR YA SEVİN YADA TERK EDİN BU ÜLKEYİ
bu ülkenin ekmegını yıyıp suyunu ıcın vatan hainliği yapanları kınıyorum...

blackpeace
Hızlı Çırak
bunlar azıttı kardeşim.köklerini kurutmak gerekir.ne yapmaya çalıştıklarını kendileri biliyormu acaba.yakacak bayrakları kalmadı herhalde bu sefer gözlerini imralıya diktiler eeeeebundan sonra .bundan sonrada bizim dötümüze dikerler herhalde :(
böyle bir şefefsizlik böyle bi o...çocukluğu tarih görmemiştir.bunların ötünü amerika kmezse bizim kmemiz gerek.dünün antiemperyalistleri bugünün emperyalistleri,sözde amerika kurtaracakmış bunları.Türkiye üzerinde çok büyük oyun oynanıyor..hakkımızda hayırlısı.

BaHaNeMvAr
Çırak
o çocukları adi serefsızler... ya bak bu formu acıyorsunuz sonra cınlerım tepeme gelıyor..küfür etmeyı sevmem ama bunlardan daha agırlarını gecırıyorum ıcımden..

invisıble_13
Cool Çırak
birader o şerefsizi hala orada tutuyorlar ya artık ben bişi demiyorum
EYY TÜRK İSTİKBALİNİN EVLADI BAYRAĞINI KORUUUU VATANINA SAHİP ÇIKKKK

evrenbesiktas
Daimi Üye
ReVeNGE demiş ki:
bu ülkeyi bölmeye calışanları ayrımcılık yapanları 25000 sehıdımıze saygısızlık yapanları kundakdaki bebeye kursun sıkanları lanetle kınıyorum ve dıyorumkı TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET DURACAKTIR YA SEVİN YADA TERK EDİN BU ÜLKEYİ
bu ülkenin ekmegını yıyıp suyunu ıcın vatan hainliği yapanları kınıyorum...

aynen katılıyorum hatta ekliyorum 25000 değil 30000 olacaktı......

Altunizade
Forum Ustası
Bence bu kadar tepki gösterirken küfür etmek yerine agirliginizi koruyun. Bu vatan kolay kazanilmadi onlarda caresiz onlar uzerinde de cok buyuk oyun oynaniyor. Olarin akil hocalari var denize kendi istekleri ile dustuler tutunabiledcekeri baska yilan yok. Bu memleketi alevisi,sunnisi,kurdi,lazi,cerkezi ile kurtardik bu memlekete de bu memleketin evlad1na da bayraginada bisicikler olmaz. Osmanli devleti islamiyetin savunucusu ve koruyucusu olmustur. Biz aseletli dedelerin torunlariyiz. Oyunada gelmeyiz Oyunda yapmayiz. Yavuz Sultan Selimin Mukemmel siiri ile tamamliyorum bu konuyu

Sanma Sahim herkesi sen sadikane yar olur.
Herkesi sen dostmu bildin belkide agyar olur.
Sad1kane belkide bu aleme dildar olur.
Yar olur agyar olur dildar olur serdar olur.

bu siirdeki mukemmellik nerden geliyor diye soruyorsaniz. Birinci satir baslari bir satiri olusturuyor.

ahmetutku
Cool Üye
O şerefsizi bi gece büTün askerleri cıkartıp ucakla bombalıcan olayıda atıcan bi grubun üstüne bu işten kurtulucan.O adam zaten şerefsizin teki bunu yapamsına şaşırmadım.TÜRKİYE TÜRKLERİN İLELEBET TÜRKLERİN KALACAKTIR....

Altunizade
Forum Ustası
Heee olur ondan sonra adam KAHRAMAN ilan edilsin ellemeyin eceli ile ölsün o zaten hergün ölüyor kafan1z1 yormay1n içerde yatan bilir.

derinvadi
Çırak
Bu memleket bizim bizim hepimizin. Onu sevip onu korumak hepimizin görevi. Bu bayrağın altında doğduk bu bayrağın dibinde öleceğiz. Bayraksızlar bu ülkeden defolsun gitsin.

sedatates
Daimi Üye
Genelkurmay açıklama yapıyor diyorki ölen 30000 kişinin 25000 i Pkk lı terörist 2000 i de bizim şehidimizdir.Geri kalanı da sivildir.Siz diyorsunuz ki 30000 masum vatandaş öldü.
Demekki ölen masum vatandaş sayısı 2000 3000 arasıdır.

Buckethead
Hızlı Çırak
sedatates demiş ki:
Genelkurmay açıklama yapıyor diyorki ölen 30000 kişinin 25000 i Pkk lı terörist 2000 i de bizim şehidimizdir.Geri kalanı da sivildir.Siz diyorsunuz ki 30000 masum vatandaş öldü.

eee ne demek istiyorsun ?

Tycon
Banned
sedatates demiş ki:

Arkadaş bu topraklarda yaşayan herkes (kandırılmış, beyni yıkanmış dahi olsa) Genelkurmay başkanlığı ve tüm silahlı kuvvetlerimiz için masum bir vatandaş sayılır. Sanırım sen askerlik görevini yapmadın, eğer yapsaydın böyle bir soru sormazdın..

Emusnica
Forum Kalfası
sedatates demiş ki:
diyorsun daaa orda dur derler adama, bu bir havuz problemi degil ki?basit bir düzmantık hesabına girmişsin ama hesapta kullanılan malzeme insan hayatı degil 2000-3000 insan hayatı 1 insan hayatı bile önemlidir..Sen öyle düşünüyorsan yazık sana,ve 2000-3000 ne inanıyorsan saflıgına veriyorum..

SpeedyDNA
Daimi Üye
sedatates demiş ki:
terorist olmak hoşuna gidiyormu?
git kendine yaşıyacak başka ülke bul beyenmedigin ülkede niye yaşıyosun ırak orda git yaşa yönetimede pkk geldi zaten

Leke
Forum Ustası
sedatates demiş ki:
Yavaş olun.Sözlerinize de dikkat edin.Beni neredeyse Pkk lı yaptınız.Öfkeyle kalkan zararla oturur.İçinizde gençlik heyecanı var.Ülkeye hizmet etmek istiyorsunuz.Ama bu yolla olmaz.Karşınızdakini hemen pkk lı ilan ediyorsunuz.
Herkes görüşünü bildiriyo Demokrasi nerde o zaman ? Ama ülkenin çıkarlarını vede bağımsızlığını hiçe sayan kişilere tabiki Sert tepki gelecektir . Burda kimse kimseye Pkklısın dememiş. Ama dediğim gibi bu ülke için zararlı şeyler yapmak istiyenler en sert tepkiyi tabiki hakltan vede Askerden alacaktır .

- Yönetici düzenlemesi: :
Emusnica
Forum Kalfası
sedatates demiş ki:
Yavaş olun.Sözlerinize de dikkat edin.Beni neredeyse Pkk lı yaptınız.Öfkeyle kalkan zararla oturur.İçinizde gençlik heyecanı var.Ülkeye hizmet etmek istiyorsunuz.Ama bu yolla olmaz.Karşınızdakini hemen pkk lı ilan ediyorsunuz.

sedat senin yaşın kaç?arti millete genclik atesi diyorsunda seninde icin ölmüs bence,bu kadarda duyarsiz olunmazki kardesim..

brawa
Banned
Arkadaşlar sakin olun. Ateşle oynayanın eli yanar. Bu ateş 1000 yıllık bir ateştir. Yok öyle . Bu millet bedelini ödeyerek fidanlarını kül ederek var olmuştur, varolacaktır. Oynanmak istenen oyunun piyonu olmayalım. Soğukkanlı olalım, sivil tepkilerden şimdilik uzak duralım.

Hakkıdır Hür Yaşamış Bayrağımın Hürriyet.

Bu Aslanı kimse Kedi Yapamaz.

Durum
Yanıtlara kapalı.