Adamın beyninde bir çip var bu sayede kişilik bölünmesi sağlanıyor bir tuşa basınca örneğin psikopat bir tetikçi oluyor rusyada amerikada orda burda suikast düzenliyor millete bombalı saldırı snipper hepsi mevcutkonusu ne?
house md izle. v izle ..![]()
İkisini de izliyorum ama house md düzenli olarak.doctor who rastladıkçaDoctor Who Derim Fantastik Ve En Eglenceli Dizilerden Biridir
Ama Senn İstediğin Gizem Aksiyon Gerilim Falan Sunu Önerebilirim.Bende Daha İzlemedim.Dizi Yeni Çıktı Ve Daha Sadece İlk 2 Bölümüne Türkçe Altyazı Yapıldı Ama Çok Güzel Bir Dizi Olduğunu Tahmin Ediyorum.Aksama İndirip İzlicem Buraya Gene Yorum Yapar Sölerim İstersen Ona Göre İzlersin.
Dizinin Adı Sherlock.
Sherlock Holmes Filmi Tutulunca Dizisini Çekmişler.
IMDB
Smallville çok güzel bir dizi ama yavaştan alıyorlar yani birşeyi inciğini boncuğuna kadar irdeliyorlar örneğin süpermen uçacakmı en az 20 bölüm sonra uçuyor 20 bölüm geçene kadar kaldır kollarını uç be arkadaşım süpersin iştesmallville'a başladım ben de bu sabaha doğru. güzel dizi.
10 sezon olmuş boru değil![]()
Arkadaşım zaten prison break ı izlemiş..Prison break izle ya da 24 izle istediğin herşey var. @-RebelFa1con un önerdiği dizide fena değilmiş![]()
emeklemeden yürüyemezsin abiSmallville çok güzel bir dizi ama yavaştan alıyorlar yani birşeyi inciğini boncuğuna kadar irdeliyorlar örneğin süpermen uçacakmı en az 20 bölüm sonra uçuyor 20 bölüm geçene kadar kaldır kollarını uç be arkadaşım süpersin iştebu yüzden dizi bazen beni sinir ediyor çok takılıyorlar bazı konulara
CNBC-E'de izliyorum bende bıktırdılar 1 adamı kaç defa öldüre bilirsin ? 1 kez adam ölmüyor arkadaşımemeklemeden yürüyemezsin abizamanı geniş tutmuşlar. gerçekliği artırmak istemişler.
ama şunu farkettim ben daha önce bi kaç bölümünü izlemişim bunun
nasıl oldu bilmiyorum ama 3. bölümü hatırlıyorum. heralde tvde izledim cnbcde falan![]()
Luthor'lar baymaya başladı biraz şimdiden çok uzatmışlar arkadaşlık cart curt falanCNBC-E'de izliyorum bende bıktırdılar 1 adamı kaç defa öldüre bilirsin ? 1 kez adam ölmüyor arkadaşımöldürün gitsin yeni düşmanmı yok çıkartırsın birisini yok adam öldü geri döndü yok canar içinden çıktı döndü yok adam öldü dendi baktık uyduruk sokaktan bulduğu taşla tekrar geldi bu adam ölmeyecekse bundan sonraki bütün bölümlerde bu adamı izleyeceğiz demektir
açıkça söylemek istemiyorum diziyi izliyorsun zevkini kaçırmayayım diye
ama çok sıkılacaksın bazı yerlerinde görürsün
merak ettim bende baslayim, yorum yaparim.Adamın beyninde bir çip var bu sayede kişilik bölünmesi sağlanıyor bir tuşa basınca örneğin psikopat bir tetikçi oluyor rusyada amerikada orda burda suikast düzenliyor millete bombalı saldırı snipper hepsi mevcutgörev bitiyor eve geliyor bir tuşa basıyorlar hop bunlardan haberi olmadan yaşayan normal bir aile babası oluyor bir gün bazı şeyler hatırlamaya başlıyor falan filan ama güzel bir dizi
kadrosuda çok iyi