Yakari diye bir çizgi film vardı

huseyun
Forum Kalfası
arkadaşlar 80 yılların sonunda yakari diye bi çizgi film vardı kızılderili bi çocuğun hikayesi. işte onu jeneriği nostalji olsun diye.

burda

- Yönetici düzenlemesi: :
huseyun
Forum Kalfası
bende bayılırdım. hele bi tişörtüm vardı mavi öününde yukarıdaki poza benzer bi pozu vardı çok sevrdim onu giymeyi. duygulandım bak.

i_nn
Hızlı Çırak
benimde severek izlediğim bir çizgi filmdi.Başlığı görünce bi garip oldum zaten :) 79 luyum bu arada...

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
GallonsOfRubbingAlcohol demiş ki:
vaay bütün 79 lular bu baslık altında toplanacak
gallons biz 79 lular böyle cok kayıp bi kuşak yasadık.. ama cok güzel bi cocukluk gecirdik.. sakızlardan cıkan kartlarla oyun oynardık, televizyonda voltronla büyüdük, cumartesiden cumartesiye diye bi program vardı onu izlerdik, adile teyze adımızı söylemeden uykuya dalmak istemezdik, cok güzel bi cocukluk şimdi sene 2005'ten bakarken.. kara şimsek vardı... o da cok

GallonsOfRubbingAlcohol
Forum Ustası
bi de unutmussundur belki A takımı vardı simdi cine 5 te gösteriliyo ya o zamanlar teleon ya da kanal 6 diye bi kanal acılmıstı teleondu galiba uzay rangers diye bi cizgi film vardı cok severdim müzigi fln starda transilvanya petshop vardı

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
rangers teleon'da yayınlanıyodu..o zaman atari salonlarında vakit gecirirdik..:) okuldan kaçıp kaçıp direk street fighter, mortal kombat oynamaya giderdik..şimdi kalmadı di mi o salonlardan?

GallonsOfRubbingAlcohol
Forum Ustası
metatron bu arada street fighterde ustayım rakip tanımam i'M the king of street fighter if you want to play with me sarkısını bile yapmıstım :D :D bu forumdaki en iyi street fighter oyuncusuyum ama hilesiz yenerim oyunlarıma hileyi karıstırmam vay moderator olmussun bu arada hayırlı olsun.

- Yönetici düzenlemesi: :
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
saolasın gallons:) işahhal hayırlısı olur:) ben street fighterde o kdar iddialı değilim:) ama cok severdim oynamayı.. o zamanlar internet olmadığı için zamanımızın buyuk coğunu ya atari salonlarında ya da bilardoda gecirirdik biz:) bu arada amerikan ve üç top bilardoda senin street fighterda iddalı olduğun kadar iddialıyımdır;)