gallons biz 79 lular böyle cok kayıp bi kuşak yasadık.. ama cok güzel bi cocukluk gecirdik.. sakızlardan cıkan kartlarla oyun oynardık, televizyonda voltronla büyüdük, cumartesiden cumartesiye diye bi program vardı onu izlerdik, adile teyze adımızı söylemeden uykuya dalmak istemezdik, cok güzel bi cocukluk şimdi sene 2005'ten bakarken.. kara şimsek vardı... o da cok
bi de unutmussundur belki A takımı vardı simdi cine 5 te gösteriliyo ya o zamanlar teleon ya da kanal 6 diye bi kanal acılmıstı teleondu galiba uzay rangers diye bi cizgi film vardı cok severdim müzigi fln starda transilvanya petshop vardı
rangers teleon'da yayınlanıyodu..o zaman atari salonlarında vakit gecirirdik.. okuldan kaçıp kaçıp direk street fighter, mortal kombat oynamaya giderdik..şimdi kalmadı di mi o salonlardan?
metatron bu arada street fighterde ustayım rakip tanımam i'M the king of street fighter if you want to play with me sarkısını bile yapmıstım bu forumdaki en iyi street fighter oyuncusuyum ama hilesiz yenerim oyunlarıma hileyi karıstırmam vay moderator olmussun bu arada hayırlı olsun.
saolasın gallons işahhal hayırlısı olur ben street fighterde o kdar iddialı değilim ama cok severdim oynamayı.. o zamanlar internet olmadığı için zamanımızın buyuk coğunu ya atari salonlarında ya da bilardoda gecirirdik biz bu arada amerikan ve üç top bilardoda senin street fighterda iddalı olduğun kadar iddialıyımdır