YarasaWar 44

Durum
Yanıtlara kapalı.
MuRaTTK
Co-Admin
Site Yetkilisi
Başlıkta,saatlerde ve kurallarda biraz oynama yaptım,konunun daha eğlenceli veya canlaması için önerileriniz varsa değerlendirebilirim. ;)

BU BASLIĞIN BAZI KURALLARI BULUNMAKTADIR

1-Wardom yarasa team bolumune sadece gece 23:00 den sonra mesaj yazılabilir,Sabah 08:00 son mesaj zamanıdır

2-Mesaj yazmaya çalıstınız anda baska bir arkadasımızın mesajı gelebilir,konunun dağılmaması adına lütfen böyle durumlarda mesajlarınızı düzenleyiniz
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=403499

3-Toplumsal örf,gelenek ve etik kurallarımıza aykırı mesaj yazmak kesinlikle yasaktır

4-Post sayısınızı yukseltmek amaclı mesajlarınız sılınecektır.. Uyarımı yapılmadan ban cezası almanız soz konusu olabılır..

5-Lutfen konusmalarınıza dıkkat edınız...

5-Yarasa Team da karma alışverişi yasaktır.Ban sebebidir.

6- konu yuksek hit'lere ulasıp data baselerı kasması nedenı ıle 500 posttan sonra konu tekrar sılınecektır..

Böylelikle yazdıgınız postlar mesaj sayınızdan da düsecektir..

Saygılar Sevgiler​
.​

Ulu
Forum Ustası
Hayırlı geceler yarasa dostlarım :),

Yeni bir konu yeni bir başlangıç ;),

Saygılarımla...

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Hayırlısı olsun daha işlevsel olmuş böylelikle yarasa herkese iyi sohbetler diliyorum :)

RengaRenk_
Cool Çırak
mütiş yazılımların oldugu şitede avatarsorunu var:D :) halledilir umarım

bişey daha sorabilirmyim ne zaman konu acabilcem ben:(

baranbarlas
Forum Kalfası
tekrar bir degişim rüzgarı esmeye başladı teşekkür ederim Admin'im sende olmasan kurallar baya sarpa sarıcak

Konuya kilit vrmuşlar anahrat kimde bilen varmı yoksa herkeze iyi geceler sabah işe gidecek ustalarıma hayırlı işler dilerim

- Yönetici düzenlemesi: :
ARiSToKRaTeS
Forum Kalfası
Hepiniz uyuyosunuz uykucu yarasawar sakinleri ama Aristokrates burda :)

Facete mynet çanak okeyi bilmeyen arkadaşlar varsa face okeyden daha zevkli daha güzel tavsiye ederim şuan onu oynuyorum

Sabah görüşürüz ...

Durum
Yanıtlara kapalı.