Ohhh afiyet olsun :) teşekkürler :)
SiyahDelisi Daimi Üye 15 Şubat 2015 #1,221 Realist Adam demiş ki: Ohhh afiyet olsun Hepsini görmek için tıklayın... teşekkürler
Realist Adam Forum Ustası 15 Şubat 2015 #1,222 SiyahDelisi demiş ki: teşekkürler Hepsini görmek için tıklayın... Rica ettim
By ToNiK Misafir Üye 15 Şubat 2015 #1,223 SiyahDelisi demiş ki: çalışırken bile yiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Uyusana artık sen . Sonrada kilo aldım triplerine giriyosunuz .
SiyahDelisi demiş ki: çalışırken bile yiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Uyusana artık sen . Sonrada kilo aldım triplerine giriyosunuz .
siyah_01 Forum Kalfası 15 Şubat 2015 #1,224 Özlemişim buraları nerede bizim [MENTION=25922]Penqueen[/MENTION] çok boş bıraktık buraları
SiyahDelisi Daimi Üye 15 Şubat 2015 #1,225 By ToNiK demiş ki: Uyusana artık sen . Sonrada kilo aldım triplerine giriyosunuz . Hepsini görmek için tıklayın... allah korusun 48 olmaya ugraşıyorum
By ToNiK demiş ki: Uyusana artık sen . Sonrada kilo aldım triplerine giriyosunuz . Hepsini görmek için tıklayın... allah korusun 48 olmaya ugraşıyorum
By ToNiK Misafir Üye 15 Şubat 2015 #1,226 SiyahDelisi demiş ki: allah korusun 48 olmaya ugraşıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Pazartesi diyeti de yapıyorsundur sen . İyi ki öyle kilo al ver derdim yok. Bende kilo alamamaktan şikayetçiyim :ban: .
SiyahDelisi demiş ki: allah korusun 48 olmaya ugraşıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Pazartesi diyeti de yapıyorsundur sen . İyi ki öyle kilo al ver derdim yok. Bende kilo alamamaktan şikayetçiyim :ban: .
SiyahDelisi Daimi Üye 15 Şubat 2015 #1,227 vallamı spor yap erkekler en iyi o şekilde toparlanıyolar ben valla bu kilo konusunda baya takıntılıyım cünkü ben tam 17 kilo verdim
vallamı spor yap erkekler en iyi o şekilde toparlanıyolar ben valla bu kilo konusunda baya takıntılıyım cünkü ben tam 17 kilo verdim
By ToNiK Misafir Üye 15 Şubat 2015 #1,228 SiyahDelisi demiş ki: vallamı spor yap erkekler en iyi o şekilde toparlanıyolar ben valla bu kilo konusunda baya takıntılıyım cünkü ben tam 17 kilo verdim Hepsini görmek için tıklayın... Ben üşenirim veremem o kadar . 3 yıldır gidiyorum spora. İlk başlarda dumble altında baya kaldım. 1 senedir de kardiyo yapiyorum vakit geçsin diye. Neyse gecenin anlam ve önemine layık 2 şey paylaşıp yatiyim. Sabaha 8 tane bilgisayar çizimi yapıcam yine :yawn::yawn:.
SiyahDelisi demiş ki: vallamı spor yap erkekler en iyi o şekilde toparlanıyolar ben valla bu kilo konusunda baya takıntılıyım cünkü ben tam 17 kilo verdim Hepsini görmek için tıklayın... Ben üşenirim veremem o kadar . 3 yıldır gidiyorum spora. İlk başlarda dumble altında baya kaldım. 1 senedir de kardiyo yapiyorum vakit geçsin diye. Neyse gecenin anlam ve önemine layık 2 şey paylaşıp yatiyim. Sabaha 8 tane bilgisayar çizimi yapıcam yine :yawn::yawn:.
By ToNiK Misafir Üye 15 Şubat 2015 #1,230 SiyahDelisi demiş ki: hadii ii geceler ben zaten uyuyorum şuan yattım bile Hepsini görmek için tıklayın... Edit : Uyumadi .
SiyahDelisi demiş ki: hadii ii geceler ben zaten uyuyorum şuan yattım bile Hepsini görmek için tıklayın... Edit : Uyumadi .
Tarun Ehli Keyf Wuser 21 Şubat 2015 #1,236 donsuz geceler ( soğuk günlere istinaden hava durumunda ki kapanış cümlesidir yanlış anlaşılmasın )
siyah_01 Forum Kalfası 21 Şubat 2015 #1,237 Zer0Toleranc3 demiş ki: Hayırlı geceler beyler.Sabahlar olmasın Hepsini görmek için tıklayın... Ama bu sabahların bir anlamı olmalı demi
Zer0Toleranc3 demiş ki: Hayırlı geceler beyler.Sabahlar olmasın Hepsini görmek için tıklayın... Ama bu sabahların bir anlamı olmalı demi
Zer0Toleranc3 Forum Kalfası 21 Şubat 2015 #1,238 siyah_01 demiş ki: Ama bu sabahların bir anlamı olmalı demi Hepsini görmek için tıklayın... O zaman ;
siyah_01 demiş ki: Ama bu sabahların bir anlamı olmalı demi Hepsini görmek için tıklayın... O zaman ;