Muadil dediğin yan sanayi yani öyle diyeyim ben. Onunla orijinal kartuş arasında 4lü takımda 20 lira oynuyor hatta o kadar bile oynamıyor ama onlar kendilerini resetliyor bu sayede orijinal kartuşa yapamadığımız dolumu onlara yapabiliyoruz, bu sayede daha sonra tekrar kartuş almak yerine onları doldurtuyoruz doğrumu anlamışım
evet aynen öyle hatta epsonlarda bir marka seffaf kartuş üretiyotdu onlarda hem
dıştan mürekkebi görebiliyordun (bence gereksiz) markayı hatırlamıyom printpen miydi aklımda deil ama zaten muadil kartuş satıcıları her muadili bilir
evet muadil almak bu zamanda en iyi yol olcaktır fakat sunu belirteyin orjinaller daha kalitelidir ama arada fark göremessin (gözle görülür fark yok)
fakat yazıcıda hızlı yazma seceneği varsa epsonda sorun çıkaracagını zannetmiyorum arkadaşım hızlı yazarken sorun çıkmadıgını söyledi (daha çok çizik)ama bende kullandıgım hp yazıcının kartuşları genede iki tane oluyor
danemek için siyeh ve de renkli aldım ve hızlı yazarken siyahta pek sorun çıkmazken renklide çizik olması artıyor (resimlerde) orjinalde de çizik çıkıyor ama mudilden daha az
ama sunu söylüyeyim yaptıgım seylere göre muadil almak en iyisi çip resetleme ile ugraşmıyorsun (çip resetlemek için pic programlı bir cihaz alman gerek 20-40 lira arasında değişiyor modele göre)
ki kimse resim yazdırırken hızlı yazdırmıyor bu yüzden sorun da çıkmıcak
ayrıca unurma 2-30 dolumdan sonra yeni kartuş al