aktif olamuyorum resimleri düzenlicem dedim 6 ay oldu yapamadımÜye olarak hala aktif isen sana bir kaç soru sormak isterim printer ile ilgili başım çok belada.
Arkadaşlar Merhaba Öncelikle. Elimde Hp Photosmart 3213 bir yazıcı var. İçinde gelen kartuşlar 177 values'di. Yazıcının Orjinal kartuşları piyasada bulamadım ve Hp destek hattını aradım. Bana 363 value kartuşlar uyar dediler ve kartuşların kodunu verdiler. kod: Q7966EE .Sette 6 adet var ve Bu kartuş setini aldım. Yazıcıya taktığımda; bu yazıcıda 177 serisi tanımlı bu kartuşları destekleyemiyor gibi hata aldım. elimdeki kartuşları o yazıcıda tanımlayabilir miyim? Acil yardım eder misiniz
1)Yazıcının programını yazıcıyı taktıktan öncemi kurdunuz sonramı?benimde sorunum var kardeş şu canonla;
canonmp150, bilgisayar kurulumunu yaptıktan sonra yazdır konutu veriyorum ve program cevap vermiyor, yazıcıdan tepki yok. tara komutu veriyorum aynı şekil.
kartuşları değiştirdim, kaldırıp yeniden kurdum ama bir değişiklik olmadı.
sorun ne olabilir, makine aylardır köşede yatıyor
not:mp150'yi kartuş olmadan sadece tarayıcı olarak kullanabilir miyiz
yardımın için teşekkürler whacker1)Yazıcının programını yazıcıyı taktıktan öncemi kurdunuz sonramı?
2) evet kartuşları olmadan tarama yapmak mümkün(ama fotokopi çekemessiniz)
bunu dene
1 Aygıt yöneticisinden yazıcını kaldır sonra
2usb koblosunu çıkar
3yeniden başlat
4pc açıldıktan sonra tak aygıt yükleme programı gelecek
5 sende yazıcının cdsini tak
özel yerden yükle diye secenek olcak ikinci tıkla cdrom ve bunun gibi yerleri tara de
ileri de senin cd den yazılımını tekrar yüklücek ozaman kullanırsın
%90 kullannırsın ama cevap bekliyorum yine &10 pay da olabilir
kusura bakma adımlardan giriş yerlerini yanlış yazmısımdır ama benzerdir dediklerim şuanda hatırlamadıgım için dolaçlama yazdım
çip taktırmak yazıcının tonerin bitse dahi kullanmanı sağlıyor eğer çip olmazsa toner bittimi yenisini almak zorundasınüstad bende yeni kullanmaya başladığım SAMSUNG 4828FN Çok fonksiyonlu yazıcı var ve şu anda fabrika çıkışlı toneri kullanıyorum bu tonerlere chip takılıyormuş,acaba o nedir ne işe yarar chip makinenin kendisinemi yoksa toneremi takılıyor..birde bu yazıcı sadece siyah renk yazıyor bu yazıcı ile renkli basım yapıma imkanı hasıl olabilirmi..saygılar.
arkadaşım forumda aktif olamıyorum malum lys sitresiüstat bende hp.4300 serisi hem yazıcı,hem tarayıcı,hem fotokopi ve hem de fax olan bir yazıcı var.belki 15 ayrı yerde kartuş dolumu yaptırdım alet bir türlü yazmıyor 1 adet yazıyor 2 gün yazıcıyı kullanmayınca ucu kuruyormu ne oluyor yazmıyor.izmirde çok iyi firmalarada doldurttum ama hep aynı kendi orjinali 21 ve 27 istersen bir ay kullanma problem yok yaz diyorsun yazıyor..nedir sorun cihazın özelliğimi bu.
Kartuşları 1 kere bile kullandıktan sonra 1 sene hiç kullanmadıysan mürekkepler donmuştur.kardeşim bilgi ve emeğin için çok teşekkürler!! umarım bana da yardımcı oursun! bende hp f380 yazıcı var. yaklaşık 1 sene kullanılmadı! sonra bu kartuşları dolum yaptırdım ( 21 ve 57 kartuş umaraları) fakat kartuş hatası verip duruyo. senin dediklerini yaptım! algılamayerlerine bant filan yapıştırdım! reset atmıyor!! sürekli kartuş ışığı yanıp sönüyo!! yrdımın için şimdiden sağol!