Yazıcılar ile ilgili sorunlar-cözümleri çip resetleme ve doldurma ve dahası

emre_1537
Çırak
Slm oncelikle oncelikle herkese simdiden tesekkur ederim yardimlari icin ve benim sorunum samsung fax makinesi var elimde ve bu gun open heat error hatasi vermeye basladi nasil bir cozum yolu onerirsiniz cok acil fax alamadimbutun gun model sf 750 iyi aksamlar

06BOZKURTUM
Forum Kalfası
Bende samsung scx 4828fn çok fonksiyonlu yazıcımda bilgisayardan yazı veya resim bastirabiliyorum ama şimdilerde ise ne fotokopi bastirabiliyorum nede tarama da resim görebiliyorum yazıcıdan ve taramada bomboş bir sayfa çıkıyor bu sorun nerden olabilir acaba.?

medic
Cool Çırak
Arkadaşlar
doldurulan kartuşlarla kullandığım epson sx 130 yazıcım var ve çıktılar siyah normal çıkıyor fakat renkli olan çıktılar sadece mavi başka renk yok. sebebini çözemedim ve hafta sonumu bumumla uğraşarak geçirdim. nedeni ile ilgili bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen paylaşabilirmi.
Yardımcı olmanız dileğiyle

fearof
Forum Ustası
Arkadaşlar
doldurulan kartuşlarla kullandığım epson sx 130 yazıcım var ve çıktılar siyah normal çıkıyor fakat renkli olan çıktılar sadece mavi başka renk yok. sebebini çözemedim ve hafta sonumu bumumla uğraşarak geçirdim. nedeni ile ilgili bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen paylaşabilirmi.
Renk kartuşlarınız dolumu?

kartuş hizalama diye bir bakım desteği varmı?

Kendi programı içerisinde bakım ve sorun giderme hakkında destek varsa incelemenizi tavsiye ederim.saygılar.

bezginn
Elit Üye
Arkadaşlar
Mürekkep püskürtmeli yazıcıların en büyük sıkıntısı renkli kartuşların fazla kullanılmaması nedeniyle kartuşların tıkanması. Sizin sorununuzda muhtemelen bununla alakalı.

blue.eagle
Çırak
hp deskjet2290 katruşları doldurdum ilkinde çalıştı 2. doldurmamda printer kafayı sıyırdı power düğmesi yanıp sönüyo kartuşları bantlayıp reset attım ama yemedi öle yanıp sönüşüyoz karşılıklı:))
sonra ben bu duruma dayanamadım epson sx425w printer aldım onunda kartuşlar dolu ama bitti diyo oda taktı kafayı illa kartuş değiştir diye ama dolu kartuş bunu nasıl resetlerim? çok teşekkür ederim .

blue.eagle
Çırak
baya bi sinirlendiriyo bu durum bu günlerde nedense elektronik cihazlarımla başım belada hepsi üst üste bozuluyo:tank:

mehir2
Çırak
yıllar olmuş ama güzel bir çalışma.
resimler de gözükseydi iyi olurdu.
video birazdan geliyor denmiş.göremedik!

bluefalcon1_tr
Çırak
Merhabalar. Bende Canon Pixma Mx535 yazıcı var. Bir taşınma geçirdi ve şimdi inanılmaz derecede yavaş çıktı alıyor. Wifi ile ve usb kablosuyla denedim ama sonuç değişmedi. Yardımcı olabilecek arkadaslara çok teşekkür ederim.