yazık

tixla
Daimi Üye
bugün vatan gazetesinin mansetinde dtp diyarbakır il baskanının konusmalarını okudum.
yazıklar olsun
bu zamanda bile ülkemizi icten bölmek isteyenler var.beyfendi kerküke yapılacak bir saldırıyı diyarbakıra yapılmıs sayarız kürtler birlesir diyor.bilmiyorum bu bölücü konusmaları nasıl konusturyorlar.

biz türk-kürt kardesiz.artık türk ve kürt gençliği bilinçli.böyle bölücü faaliyetlere karnı tok. biz bu oyunları cok gördük artık gülüp geçiyoruz bu laflara karnımız toooooookkkkkk!!!!

neronaga
Elit Üye
bu iş demokrasi çerçevesinde sonuçlanmaz.. demokrasiyi silah haline getiriyor bu yılan dilli şeref yoksunları...

kararlı siyasi davranış yoksa, devlet zaaf denizinde yüzüyorsa bu iş kararlı silahlı kuvvetlerin çözeceği bir iştir.. Herkese anladığı dilde konuşmak lazım !!!

bozkurttalat
Forum Ustası
yaılacak tek şey var kellesini vurmak. ayrıca beyler bakın Türk-Kürt kardeştir diye birşey söylüyorsunuz bunun aynısı devlet bahçeli de söylüyor. ben bu lafı kabul etmıyorum. Kürtlük bir boyu temsil eder oysa ki Türklük bir milleti temsil eder. Lütfen konuşurken bunları gözardı etmeyelim.
Saygılarımla AEO

tixla
Daimi Üye
bizim lafımız ayrımcılık yapanlara bölücülük yapanlaradır.laflarımızı kimse yanlıs anlamasın. ülkemizi türk-kürt çatısmasına doğru sürüklemeye çalısanlaradır

Sherlock_
Forum Ustası
bunların hepsi milletimizi ve devletimizi içerden çökertmek için yapılmış olan davranışlar.Sayın başkanımız o kadar delikanlıydı da neden bu gune kadar sesleri çımıyordu şimdi akılları basına geldi hepsinin.Bu vatanı dedelerimiz atalarımız hep birlikte kurtardı.Ve hep birliktede biz koruyacagız.Bunun aksine bir davranışta bulunan eceline susamıştır herhalde....Ölümü göze alcak kadar gözü kara olması lazım..

yasba
Forum Ustası
bu iş demokrasi çerçevesinde sonuçlanmaz.. demokrasiyi silah haline getiriyor bu yılan dilli şeref yoksunları...

kararlı siyasi davranış yoksa, devlet zaaf denizinde yüzüyorsa bu iş kararlı silahlı kuvvetlerin çözeceği bir iştir.. Herkese anladığı dilde konuşmak lazım !!!
Doğru söze ne denir. Hem destekleyicilerininde biraz huzura ermesini sağlamak lazım.

manyakkkk
Cool Üye
önemli olan boyle kişileri asıp kesmek değil bunları konuşanlarıı asıp kesmektir...

bunlarıı konusturanlarıı yazcaktım özür dilerim yanlıs yazmısım

- Yönetici düzenlemesi: :

Alakalı Olabilecek Konular