Yeni anayasa kesinlikle "Hayır" oyu verilmeli...

DuKe
Forum Ustası
Dikkatle dinleyin.
MHP`nin Hükümete verdiği destekle pkk`nın düştüğü durumu pkk`nın 3. Numaralı ismi anlatıyor ve sonunda :
'YENİ ANAYASA İÇİN KESİNLİKLE HAYIR OYU VERİLMELİ, ÇIKMASINA MÜSADE EDİLMEMELİDİR' diyor.

All4One
Forum Ustası
dokundumu :) olur böyle şeyler aç karna bunları sindirmek zordur bir kahvaltı yap tekrar gel ;)
Yaptim be ustad :) hakkaten su yasaya evet mi verecen ciddi soruyorum :( senin gibi okumus mantikli insanlarin evet demesi umutlarimi daha da sonduruyor bu ulke icin :( makara yapmiyorum dostca dertlesmeye calisiyorum yanlis anlama

DuKe
Forum Ustası
Yaptim be ustad :) hakkaten su yasaya evet mi verecen ciddi soruyorum :( senin gibi okumus mantikli insanlarin evet demesi umutlarimi daha da sonduruyor bu ulke icin :( makara yapmiyorum dostca dertlesmeye calisiyorum yanlis anlama
Bununla alakalı bir çok konuda mesajım var, değişiklikte istediğimin tamamı yok ama 2 partinin uzlaşabildiği bu kadar yapacak birşey yok.

Benim bu anayasa değişikliğinde desteklediğim en önemli şeyin başında kualisyonların bitmesini sağlayacak olması.

Bakın kızmayında mevcut yargı , ceza kanunu, anayasa hepsi farklı farklı yerlerden alınmış, belki cumhuriyetin ilk yıllarında ihtiyaçları karşılıyor olsada şuan demokrasinin sağlıklı işleyemediği bir durumda.

Lider çekişmelerinden, partilerin ve vekillerin oy kaygısından çalışamayan bir meclis var, günümüz hız ve aksiyon zamanı kararların ivedikli olarak işletilebildiği bir yapıya ihtiyacımız var.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bazı kuş beyinsizler, pkk bu işe HAYIR diyor, siz de HAYIR derseniz, pkk nın tarafını tutmuş olursunuz manyeli yapıyor.

Oysa aynı kuş beyinsizler, biz pkk ya tepki koyarken apoya apo diyemiyor, İmralı diyordu

Aynı kuş beyinsizler, APONUN DÜŞÜNCELERİ BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZDİR diyenleri destekliyordu

Aynı kuş beyinsizlere pkk nın istediği toprak dedikçe ANALAR AĞLASIN MI, KAN SİYASETİ YAPIYORSUNUZ diyordu

Şimdi aynı kuş beyinsizler kalkmış, pkk HAYIR diyor diye, bizi de aynı kefeye koymaya kalkıyorlar.

O kuş beyinsizlere şunu söylemek istiyorum.

Boşuna uğraşmayın. Bu dandik söylemlerle sadece cahil ve kafasızları kendinize çevirebilirsiniz

E onlar zaten sizin saftalar :cool:

DuKe
Forum Ustası
Bazı kuş beyinsizler, pkk bu işe HAYIR diyor, siz de HAYIR derseniz, pkk nın tarafını tutmuş olursunuz manyeli yapıyor.

Oysa aynı kuş beyinsizler, biz pkk ya tepki koyarken apoya apo diyemiyor, İmralı diyordu

Aynı kuş beyinsizler, APONUN DÜŞÜNCELERİ BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZDİR diyenleri destekliyordu

Aynı kuş beyinsizlere pkk nın istediği toprak dedikçe ANALAR AĞLASIN MI, KAN SİYASETİ YAPIYORSUNUZ diyordu

Şimdi aynı kuş beyinsizler kalkmış, pkk HAYIR diyor diye, bizi de aynı kefeye koymaya kalkıyorlar.

O kuş beyinsizlere şunu söylemek istiyorum.

Boşuna uğraşmayın. Bu dandik söylemlerle sadece cahil ve kafasızları kendinize çevirebilirsiniz

E onlar zaten sizin saftalar :cool:

Bak işte yine dediğime geliyorsunuz...

AKP bunları yaparken eleştiriyorsunuz haklı olduğunuz bir çok konu da varken,

Şimdi AKP'nin yaptığı hatayı aynısını siz yapıyorsunuz ama sizin yaptığınız gibi eleştirildiğiniz de şahin kesiliyorsunuz.

Senin bir lafın vardır severim AKP orjinali dururken kimse çakması CHP'yi oy vermez :)

hikayenin özü bu...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bak işte yine dediğime geliyorsunuz...

AKP bunları yaparken eleştiriyorsunuz haklı olduğunuz bir çok konu da varken,

Şimdi AKP'nin yaptığı hatayı aynısını siz yapıyorsunuz ama sizin yaptığınız gibi eleştirildiğiniz de şahin kesiliyorsunuz.

Senin bir lafın vardır severim AKP orjinali dururken kimse çakması CHP'yi oy vermez :)

hikayenin özü bu...
AKP, bunlarla müzakere masasına oturdu, yatağa girdi.

Bizim bir yere girmeye niyetimiz yok.

AKP ye yine oy ver. Seni engelleyen mi var?

Ama rejimi değiştirdiğiniz zaman bir yerlerinize öyle bir kazık girecek ki, geri dönüşünüz olmayacak. Bunu hala anlayamıyorsunuz.

tayyip ölümsüz mü sanıyorsunuz?

Ya da üç beş yıllık ömrünüz kaldı da, sonrasını yaşamayacak mısınız sanıyorsunuz?

Düşünsene Cem Uzan tipinde birinin başkan olduğunu

Ya da Tansu Çiller tarzında birinin

Ya da Bahçeli gibi birinin başkan olduğunu düşünsene.

Hepsini bir kenara koydum. Ellerinizle seçtiğiniz Davutoğlu gibi birinin başkan olduğunu düşünsene

İn dersin, indiremezsin. Git dersin, gönderemezsin.

Yine akp ye oy ver.

Yine CHP ye üç kuruşluk değer verme

Ama referandum?

Pe55iMySTiC
Forum Kalfası
Cumhuriyete zam geldi... Sözcü Turkuvaz Dağıtım Yayımlama'ya geçti geçecek...

HAAA bu arada süper loto devretti ;)

Son düzenleme: