dokundumuEvet verin duke gibi olun![]()
Yaptim be ustaddokundumuolur böyle şeyler aç karna bunları sindirmek zordur bir kahvaltı yap tekrar gel
![]()
Bununla alakalı bir çok konuda mesajım var, değişiklikte istediğimin tamamı yok ama 2 partinin uzlaşabildiği bu kadar yapacak birşey yok.Yaptim be ustadhakkaten su yasaya evet mi verecen ciddi soruyorum
senin gibi okumus mantikli insanlarin evet demesi umutlarimi daha da sonduruyor bu ulke icin
makara yapmiyorum dostca dertlesmeye calisiyorum yanlis anlama
'YENİ ANAYASA İÇİN KESİNLİKLE HAYIR OYU VERİLMELİ, ÇIKMASINA MÜSADE EDİLMEMELİDİR' diyor.
Evet deyip dememek tamami ile size ait bir tercihtir. Ben sadece pkk nın kürtler üzerindeki algı yaratmak istediğini gösterdim.itin biri benim gibi düşündüyse evet mi demem gerekli....
birileri baskıyla algı yaratır ...Ben sadece pkk nın kürtler üzerindeki algı yaratmak istediğini gösterdim.
itin biri benim gibi düşündüyse evet mi demem gerekli....
birileri baskıyla algı yaratır ...
birileri kutsal kitabı sallayarak...
fark etmez dini alet eden ne kadar sahtekar varsa hepsi dahil...Anayasa değişikliği islama aykırı diyeni söylüyorsun sanırım![]()
Bazı kuş beyinsizler, pkk bu işe HAYIR diyor, siz de HAYIR derseniz, pkk nın tarafını tutmuş olursunuz manyeli yapıyor.
Oysa aynı kuş beyinsizler, biz pkk ya tepki koyarken apoya apo diyemiyor, İmralı diyordu
Aynı kuş beyinsizler, APONUN DÜŞÜNCELERİ BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZDİR diyenleri destekliyordu
Aynı kuş beyinsizlere pkk nın istediği toprak dedikçe ANALAR AĞLASIN MI, KAN SİYASETİ YAPIYORSUNUZ diyordu
Şimdi aynı kuş beyinsizler kalkmış, pkk HAYIR diyor diye, bizi de aynı kefeye koymaya kalkıyorlar.
O kuş beyinsizlere şunu söylemek istiyorum.
Boşuna uğraşmayın. Bu dandik söylemlerle sadece cahil ve kafasızları kendinize çevirebilirsiniz
E onlar zaten sizin saftalar![]()
AKP, bunlarla müzakere masasına oturdu, yatağa girdi.Bak işte yine dediğime geliyorsunuz...
AKP bunları yaparken eleştiriyorsunuz haklı olduğunuz bir çok konu da varken,
Şimdi AKP'nin yaptığı hatayı aynısını siz yapıyorsunuz ama sizin yaptığınız gibi eleştirildiğiniz de şahin kesiliyorsunuz.
Senin bir lafın vardır severim AKP orjinali dururken kimse çakması CHP'yi oy vermez![]()
hikayenin özü bu...