Yeni Keywords Değişikliği Nezaman Aktif olur

krypt0
Banned
Mrb arkadaşlar bir sorum olcaktı.Wordpress ile bir site kurdum.All in seo eklentisi de mevcut.Daha önce site adı açıklaması ve keywordları burdan girmiştim.Neyse site indexlenmeye başladı.Ayrıca google info:xxx.com yazdığımda infolandığınıda gördüm.

Sorunum şu sitenin açıklamasını ve keyword bilgilerini all in seodan değişitirdim.Site hala indexleniyor ancak info:xx.com komutunu kullandığımda site altında çıkan keywordlarda bir değişiklik yok.Acaba bu değişiklikler nezman google'ye yansır? Ek olarak yapmam gereken birşeyler varmı.

şimdiden tşkler

Balamir
Banned
Kesin bir zamanı olmamakla beraber geçen kendi sitemde bir ekleme yaptım 4 gün sonra değiştiğini gördüm daha önceden değiştirdiğimde 2 günde değişmişti kafasına göre google indexliyor bekleyin yakın zamanda değişir

! JUBA !
Forum Kalfası
"site altında çıkan keywordler" derken neyi kastediyorsun
eğer google bookmarkslarda kendin etiket eklediysen sadece senin aramanda alt bölümde kelimeler çıkar bunu bookmarks bölümünden değiştirebilirsin.
Site bağlantılarından bahsediyorsan tamamaen google belirler çok kaliteli bir siten olsa bile kısa sürede oynamalar olmaz sadece engelleyebilirsin.
İçerik ise Balamir'in dediği gibi kesin bir zamanı yok fakat daha hızlı indexlenmesi için ping sitelerinden faydalanabilirsin. İçerikte de güncelleme yapman da bot geldiğinde indexlenme ihtimalini artıracaktır.

krypt0
Banned
site altında çıkan keywordler" derken neyi kastediyorsun kastettiğim su. all in seo eklentisinde sitenin adını,acıklamasını ve keywordlarını giriyorsun.Ben bunları değiştirdim.

info:artipara.com yazınca site ismi ve altında site tanıtımı çıkıyor.bu tanıtım site acıklamasımı yoksa site için verdiğim keywordlarmı bilemedim.çünkü ikiside aynı benim bilgilerimde.info komutuyla sorguladımda değişiklik olmadını gördüm.sitem indexleniyor ama bunlarda güncellenirmi acaba?

! JUBA !
Forum Kalfası
site güncelliğine özgünlüğüne botların ne kadar hızlı ziyaret ettiğine göre güncelleme zamanı değişir çok da kalitesiz site değilse anasayfanın indexi 1-2 haftayı geçmez. konuların sayfaları biraz daha geç güncellenir.

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
web sitesi keywordları

web sitemi yapan tasarımcının vermiş olduğu kontrol panelini kullanıyorum meta keywordlarını değiştircem nerden gircem meta taglarına yardımcı olursanız sevinirim