yeni moderatorler

sagacious
Genel Moderator
Teşekkür ederim, benimle birlikte eskisiyle yenisiyle görev verilen tüm yöneticilere başarı ve kolaylıklar dilerim.

assemble
Forum Kalfası
Wardom gibi bir sitede ASSEMBLY bölümü uzun zamandır boş kalmış. Ben bu bölümde Moderatör olmak ve ilgili bölümü yeniden ayağa kaldırmak istiyorum.

Tersine mühendislik, cracking, malware analizi gibi konuların temeli olan Assembly dilini eminim ki herkes öğrenmek istemektedir.

Herkesin anlayacağı dilde Assembly eğitimlerine başlayıp, Ülkemiz insanlarına katkıda bulunmak isterim.

Yönetimin takdirlerine, sevgilerimle...

Strawberry Fields
Forum Ustası
Wardom gibi bir sitede ASSEMBLY bölümü uzun zamandır boş kalmış. Ben bu bölümde Moderatör olmak ve ilgili bölümü yeniden ayağa kaldırmak istiyorum.

Tersine mühendislik, cracking, malware analizi gibi konuların temeli olan Assembly dilini eminim ki herkes öğrenmek istemektedir.

Herkesin anlayacağı dilde Assembly eğitimlerine başlayıp, Ülkemiz insanlarına katkıda bulunmak isterim.

Yönetimin takdirlerine, sevgilerimle...
Çalışmak İsteyenler - Wardom.Org, bu bölüme konu açmanız gerekiyor.

misafir1009
Forum Ustası
Yönetici yetkisi alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Siyaset bölümünde veya din ile ilgili bölümlerde aktif yardımcı olabilirim.

aYıŞıGıM
Forum Ustası
millet ya moderator ya da elit oluyor buralarda bisiler oluyor :D saka bi yana hyirli olsun yakinda pengueni mod olarak da gormek nasip olur inssss :D