Yeni YıLdan BekLentiLeriniz

*
Banned

Herkesin 2009' Yeni YıLdan bekLentisi vardır :)..
kimi, aLdıgı miLLi piyango biLetinin kendisine çımasını ister, kimi yeni dogacak çocugunun hayırLı yetişmesini, kimi ise bu kriz ortamından sıyrıLıp iyi bir işe kavuşmayı ümid eder :)..

Evet, Wardom ahaLisi sizLerin 2009' yeni yıLdan bekLentiLerinizi aLaLım :)

benmi ? ne bekLiyorum :D..

sagLık sıhhat huzur güven ve mutLuLuk doLu bir yıL ümid ediyorum :)..
birde aLdıgım çeyrek biLete piyangonun vurmasını bekLiyorum :D..
vur artık ya vur! :eek::D

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Yeni yılda tüm dünyada barış , mutluluk olsun ve ekonomik sıkıntılar olmasın.. gibi klasik bir dilekten sonra..Kendi aldığım çeyrek milli piyango biletine iyi bir ikramiye çıkması...;) Tüm Wardom ailesine yeni yılda mutluluk ve sağlık dilerim..saygılarımla.

Unzile
Forum Ustası
Para pul istemem, havadan gelen para havaya gider, ben çook şeyler istiyorumda, kısmet :eek: :p

mesela, aveanın kapsama alanının genişlemesini..

Şehirlerarası tüm yollara hızlı hıphızlı tren hatlarının konmasını..

Yeni bir iş bulmayı..

Doğalgaz zammının geri çekilmesini..

Bu yıl geçen yıllarda yağmayan tüm karların yağmasını..

Kesinlikle ve kesinlikle Bütlere kalmamayı!!!! :eek:

Ünzilelerin okuyabilmesini :eek:

Yılbaşı kutlamayı günah sayan zihniyetin evcilleştirilmesini :rolleyes:

Bu yıl başı artık şu abimin gelmesini, bana para vermesini, rus gelin bulmasını, matruşkalarımı getirmesini vs.vs.. :D

Hakkımızda hayırlısını... :p

diye uzuyor liste :)

bizimoğlan
WarrioR
İnsanlarımızın koyun sürüsü gibi yaşamamasını;
Yanlış yapılan veya yanlış giden şeylere dur diyebilecek kadar dikbaşlı olmasını;
Yerel seçimlerde kendini yönetecek insanı seçerken araştırmasını;
GILA'nın banının açılmasını ve günün şeysi'ne devam etmesini ;)
Ekonomik ve psikolojik krizin kısa bir sürede azalıp bitmesini temenni ediyorum.
Tüm wardomculardan da +karma istiyorum ;) (şaka şaka tatlı dili yeter wardomcuların)

Bir de çok sevdiğim birisi var, onunla birlikte kalan ömrümü geçirebilmeyi istiyorum ;) (Buna dua ederseniz hayır demem tabi ;) )

V€nüS
Forum Ustası
sağlık, para, mutluluk, huzur+++ Mahmut yanımda olsun istiyorum,evimde internet olsun istiyorum ama okulumun da uzamamasını istiyorum:eek:

ve israil kahrolsun istiyorum..:death:

biliyorum cok şey istiyorum:D

*
Banned
yeni yilin saglik mutluluk ask para baris getirmesini umut ediyorum:) Özellikle ülkemin refaha ulasmasini diliyorum :) emegine saglik tatlim :):flowers:
Bebegim kaLp kaLbe karsıdır derLer :)..

bak, aynı seyLeri bekLiyoruz :)..

SeninLe sagLıkLı mutLu mesud bir hayat tek diLegim e bide meyve'm tabi :flowers:

dockhanger
Forum Ustası
kendimi kontor reklamındaki kız vardı ya fok balıkları ölmesin diye onun gibi hissettim:D

sen ne görüşcen dock?:cool:
yok yok bi izmire bida gelsin o ona anlatıcaklarım var severim ben onu senide severim 2 nizde birbirinize uymussunuz 2 nizde güzel insansınız allah uzak tutmasın ne diiyim darısı bizede dicemde bizim nasip dunyada dehil heralde marsta ayda felan galiba kel olduk ya hani ordan bi mesaj mı veilmek ısteniyor ordan düşünüyorm bende :D

sudem
Forum Ustası

yeni yilin saglik mutluluk ask para baris getirmesini umut ediyorum:) Özellikle ülkemin refaha ulasmasini diliyorum :) emegine saglik tatlim :):flowers:

kız esra bende ahmetle sana bol fıstıklı kadayıflı hayat diliyorum yeni yılda:) ( venüs tatlı bi konu açmış ondan esinlenerek yazdım:D) tüm dileklerin kabul olmasını temenni ediyorum hem sizlere hemde kendi adıma :)