Yeni yıldan beklentiniz nedir

Yeni yıldan beklentiniz nedir?

• Aşk

Votes: 8 25.8%
  • Para

Votes: 11 35.5%
  • Sağlık

Votes: 12 38.7%

• Toplam oy
    31
halo66
Forum Kalfası
Aman gecin bunları 2008 aratmasında gerisi mühim değil bu sene ölmedik Şükür:D
Ölmeden canımızı bahara bi atsaydık :D

trigger
Forum Ustası
365 günlük bir zaman diliminin soyut isimlendirmesi olan "yıl" bana bir şey getirmez ve ben de ondan bir şey beklemem.

İstediklerim için kendim çalışıyorum.

Aylarla ya da yıllarla kurduğum bir ittifak bulunmuyor :)

Kontrol
Forum Ustası
Çok ayıp olacak ama :D

Aşk
Para
Sağlık
+Huzur,:D Ehliyet ve araba alcam onun için şans istiyorum:d:D

Zafer
Forum Ustası
365 günlük bir zaman diliminin soyut isimlendirmesi olan "yıl" bana bir şey getirmez ve ben de ondan bir şey beklemem.

İstediklerim için kendim çalışıyorum.

Aylarla ya da yıllarla kurduğum bir ittifak bulunmuyor :)
İçinde bulunulan 54 haftalık zaman aralığının nihayete erişmesinin ardından, girilecek olan 12 aylık saf ve bakir zaman dilimininden ne beklentim olabilir ki!:)

Her yeni sene geçen seneleri aratıyor mu ne?:;)

V€nüS
Forum Ustası

Her yeni sene geçen seneleri aratıyor mu ne?:;)

evet maalesef ki içinde bulundugumuz anda anlayamadıgımız mutlulugu zaman gecince anca idrak edebiliyoruz:)

yeni yıldan değil de yeni yılda rabbimden isteğim huzurlu, başarılı ve de tabi ki sağlıklı bir yıl olsun inş:)

zor imtihanlara tabi tutmasın Allahım bizi:eek:

iGK
Forum Kalfası
Tek tek yazarsak yazmadıklarımıza ayıp olur.

Hakkımızdan hayırlısını dileyelim ne diyim :) Allahtan tabi:)

Yanlız eski sevgilimle barışmak, daha çok paraya sahip olmak, ve sınavlardan geçmek gibi kısımlarını ayrıca vurgulamak istiyorum :D

Joker
Forum Ustası
bir de;
zavalli bunyeleri, killi elleri, berbat derecede kokusmus agizlari, boka sarmis hayatlari ile insanlara insan muamelesi yapmayan, canlilar uzerinde oyun oynayan, acimasiz, kalles, kahpe insanlarin kahirdan dirhem dirhem ezilmesini, erimesini istiyorum. hatta istemiyorum talep ediyorum!

trigger
Forum Ustası
- Yönetici düzenlemesi: :
Chocolate8
Banned
sadece huzur istiyorum 2008 yılı okadar berbat gectiki hayattan bıktım bu genc yasımda...umarım 2009 mutlu, kavgasız , basarılı, ve mükemmel ötesi gecer..