Aslında zor olan birşey yoktur..tek biz zorlaştırmayalım...Kavgasız tartışmasız bir siyaset bölümü adına.. hayırlı olsun (biraz sor ama )
O bu , ben , sen diye bir kavram yok bu pozisyonda herkes kendi nevi şahsına münhasır Sen bir jest manasında bunu ifade etmişsin ama sıkıntı yok senin yerin başka o ve onların yeri başkadırYönetime ve bütün Wardom ailesine teşekkür ederim!...
Hariçten gazel atmak elbette işin en kolayıdır. Şimdiye kadar bu hakkı tepe tepe kullandım!...
Ancak ; Mesuliyet almak ve bunu bir insan gibi kullanmak , hakkını vermek bilirsiniz kolay degildir,!...
Günahıyla ,Sevabıyla bu işi en iyi yapanlardan birisiydi Gila!... (Birisi şimdiden mumla aradı Dede'sını...Dua et , tez gelsin)
Bu görevi, O olmadıgı için kabul ediyorum!. Geldigi anda da affımı yönetimden rica ediyorum!...
"Kavgasız tartışmasız bir siyaset bölümü adına.. hayırlı olsun (biraz sor ama )" demiş Mod'um,
Burası Siyaset Meydanı!...
"Ya Devlet başa,Ya kuzgun Leş'e!..."
Siyasetimiz ;ya Ülkemiz için,ya hiç!...
Hayırlı forumlar!...
Her yetkilinin, kişinin yeri ayrı abi. Herkes "kendi" görevini yapıyor . Birisi olmaz o an yanlışı doğruya çevirmek sana düşer. Siyaset bölümü hareketli ve kontrolü zor bir bölüm. Çoğu kişiye ebedi ışığın yolunu açtı.Yönetime ve bütün Wardom ailesine teşekkür ederim!...
Hariçten gazel atmak elbette işin en kolayıdır. Şimdiye kadar bu hakkı tepe tepe kullandım!...
Ancak ; Mesuliyet almak ve bunu bir insan gibi kullanmak , hakkını vermek bilirsiniz kolay degildir,!...
Günahıyla ,Sevabıyla bu işi en iyi yapanlardan birisiydi Gila!... (Birisi şimdiden mumla aradı Dede'sını...Dua et , tez gelsin)
Bu görevi, O olmadıgı için kabul ediyorum!. Geldigi anda da affımı yönetimden rica ediyorum!...
"Kavgasız tartışmasız bir siyaset bölümü adına.. hayırlı olsun (biraz sor ama )" demiş Mod'um,
Burası Siyaset Meydanı!...
"Ya Devlet başa,Ya kuzgun Leş'e!..."
Siyasetimiz ;ya Ülkemiz için,ya hiç!...
Hayırlı forumlar!...