Realist Adam
Forum Ustası
Tebrikler, Hayırlı olsun
Konu silinmemiş yönetim bölümüne taşınmıştır bu tür yönetim içi konuların forum genelinde açılmasına gerek yoktur ülkeyi dahi yönetenler taksim meydanında toplantı yapmıyor millet meclisini kullanıyor Ayıp olarak tabir edilecek bir durum yok ortada sevgili GilaÇoktandır hak ettiğini düşünüyorum.
Hiç kimse olmazsa olmaz değildir.
Sana, tecrübeli bir eks yönetici olarak bir tek tavsiyem var.
Domuzla güreşmeye kalkma.
Zira domuz, çamurlu ortamı sever
Güreş sonunda yensen de, yenilsen de üstün başın pislik olur.
Sen bu durumdan ciddi şekilde rahatsız olursun ama domuz tam tersine büyük keyif alır
Yetkilerim, açmış olduğum konunun akabinde alınmıştır.
O konunun kapatılmasını, bundan önce yöneticilik yapan arkadaşlara yapılan vefasızlığın bir benzeri olarak görüyorum.
4 Yıl önce de söyledim, bugün de söylüyorum.
Bir yönetici yetkilerinin alınmasını talep etmiş, bu talep doğrultusunda yetkileri alınmışsa, o konunun silinmemesi gerekir.
Ayıptır ayıp..
I love you NecoKonu silinmemiş yönetim bölümüne taşınmıştır bu tür yönetim içi konuların forum genelinde açılmasına gerek yoktur ülkeyi dahi yönetenler taksim meydanında toplantı yapmıyor millet meclisini kullanıyor Ayıp olarak tabir edilecek bir durum yok ortada sevgili Gila
Sen istediğin için yetkilerin alındı ben alma taraftarı değildim ama iki de birde alın yetkilerimi dersen alırımI love you Neco
Böyle iyi hacı abi. Ben hayatımdan memnunumSen istediğin için yetkilerin alındı ben alma taraftarı değildim ama iki de birde alın yetkilerimi dersen alırım
Tamamdır yazdımYeri gelmişken, title ımın altına forum moruğu yazarsanız beni yeteri kadar taltif etmiş olursunuz
Yeniceli.. Konunu berat ettik kusura bakma
Teşekkür ederim iki gözümTamamdır yazdım
Sen öyle zannet.Oo Gila saraydan halkın içine inmiş.
Kral çıplak.
Titlesizde çok tipsiz ve itici görünüyorsun.
Teşekkür ederim iki gözüm
Sen öyle zannet.
Şu an wardom'da yapabildiklerimin onda birini bile yapabilmek için bir ay katıksız susuz banlanmayı kabul ederdin
Gila senin gölgen yeter ,hoş geldinTeşekkür ederim iki gözüm
Sen öyle zannet.
Şu an wardom'da yapabildiklerimin onda birini bile yapabilmek için bir ay katıksız susuz banlanmayı kabul ederdin
Soyunup depar mı atıcan Hoşgeldin bu araradaTeşekkür ederim iki gözüm
Sen öyle zannet.
ustam haddim değil ama bir kaç kez yazmıştım özelden...Çoktandır hak ettiğini düşünüyorum.
Hiç kimse olmazsa olmaz değildir.
Sana, tecrübeli bir eks yönetici olarak bir tek tavsiyem var.
Domuzla güreşmeye kalkma.
Zira domuz, çamurlu ortamı sever
Güreş sonunda yensen de, yenilsen de üstün başın pislik olur.
Sen bu durumdan ciddi şekilde rahatsız olursun ama domuz tam tersine büyük keyif alır
.