Yetenek Sizsiniz Turkiye Palavraları Her Yoruma + karma

Yetenek Sizsiniz Programı Ve Juri Nasıl Buluyorsunuz

• Juri Harika / Program Süper

Votes: 9 5.6%
  • Juride Normal / Programda

Votes: 25 15.6%
  • Juri berbat / Programda İdare Eder

Votes: 85 53.1%
  • Öyle Bir Program mı Var ?

Votes: 41 25.6%

• Toplam oy
    160
TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Acunmedya tarafından sunulan bu program hakkında biraz yorum yapalım dedim. İlk önce Juri tanıyalım.

Hülya Avşar : (d. 10 Ekim 1963), şarkıcı, sinema ve dizi oyuncusu.

Acun Ilıcalı
(d. 1972, Edirne) Mesleğe Spor muhabirliği yaparak başlayan Türk televizyon yapımcısı ve sunucusu

Ali Taran : Reklamcı

Kim Bunlar ? Biri Eski Flmlerin tecavüz oyuncusu , Biri Dünyayı Gezen bir spiker , Diğeride ne olduğu belirsiz bir reklamcı

Düşünüyorum bunlar nasıl bir juri

geçen haftaki programı 1 hafta önce internette dolaşırken bir sitede okuduğum yetenek sizsiniz türkiyede şike başlıklı yazıdan sonra izledim. Ne yetenekler çıktı kimler geldi kimler geçti. Anlayamadım burada insanların cebindeki paramı yoksa insanların yetenekleri mi önemli. varmısın yokmusuna kayıtı 50 tl olarak belirleyenler acaba bu yarışma için ceplerine ne kadar dolduracaklar.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bir Blog Sitesinden Alıntı:

Bu aralar televizyon izleme merakım yeniden canlanmaya başladı,çünkü orjinali avrupada yapılan yarışmayı Acun Ilıcalı Türkiye'de yapmaya başladı.Türkiye'de ne yetenekte adamlar çıkıcak diye beklerken yine yarışmayı reyting uğruna bok etmeye başladılar ! Yetenek ; Bir insanda olup veya bir insanın yapıp diğerinin yapamadığı olaydır bana göre yetenek ! Adamın biri çıkıyor şarkı söylüyor sesi güzelse evet diyorlar ,arkdaşım benim babamın seside güzel çıkıp anadolu şarkılarını bir okur toptan evet alır ! Sesi güzel adam çıkıyor bir sanatçının parçasını seslendiriyor.Kendi yaptığı yada kendine has birşeyi olmayanları evet dediler harbiden yetenekli olanları elediler.Bu tür yarışmalara adam çıkarırken bakmalılar hangi işle meşgul diye ...Geliyor bir baleci çıkıyor sağını solunu büküyor onaylanıyor,tamam bu hareketi ben yapamam ama bunun bir eğitimi var eğitimini alan herkes yapar bu bir yetenek değildir bence ! Aynı şekilde ufak çocuklar çıkıp rap şarkısı söylüyor onu alyorlar ,kendi rapini yapabilen hatta freestyle atabilen adam alınmıyor.Şimdi herzaman yarışmalarda bi alakasızlık var ; Buzda dans yapıldı jurisi gazeteci,kuafor vs vs olabiliyor.Rap star yarışması yapıldı jurisi türkücü ,yeteneksizde sunucu şarkıcı :) Bir tane yarışmaya o işten anlayan juri koydukları zaman ben televizyona tekrar dönücem :) İşte bu yüzden Çizgi film izlemek bana daha mantıklı geliyor..

- Yönetici düzenlemesi: :
Balamir
Banned
TARIK olumsuz yönlerine bakmışsın biraz haklısın hülya avşarın olumlu bir tarafı yok tamam ama acun kral adamdır bence pogram'da çok güzel çok eğlenceli hülya avşar giderse o program dahada güzel olur oylum taru daha iyiydi bence juride tekrar o olsun :)

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
TARIK olumsuz yönlerine bakmışsın biraz haklısın hülya avşarın olumlu bir tarafı yok tamam ama acun kral adamdır bence pogram'da çok güzel çok eğlenceli hülya avşar giderse o program dahada güzel olur oylum taru daha iyiydi bence juride tekrar o olsun :)

Ajuncum kovmuş :D Çok olumlu yorum yaptığı için :D

Emusnica
Forum Kalfası
hiç izlemedim jüriyi de bilmiyorum. yalnız acunun yeteneği tartışılamayacak seviyede bence. zira muhabirlikten prodüksiyona geçiş her babayiğidin harcı değildir.

yaptığı işte ortada, tutulan programları modası geçinceye kadar türkiyede yayınlıyor :) tartışılacak ne var pek anlamadım ben :)

sudem
Forum Ustası
proğramın isminde hayır yok zaten
ilk etapta yeteneksiz olanları çarıştırıyor sanki:) göster yetenegini Türkiye olabilirdi...

hülya avşar ses acısından zaten yeteneksizdi başka yetenekleri mi varda seçmen olarak oturdu juri masasına onuda anlamış değilim:)

Technogirl
En Romantik Üye
Öyle bir program mı varmış Tarık :D

darbuka çalan biri vardı internette çocuklar izliyodu da yetenek falan dedim heralde yutup videolarından birisi, bu programmış demek ki :p

izleyip görmeden yorum yapmak olmaz bakarım bi ara ne menem zımbırtıymış :D

Joker
Forum Ustası
cok guzel bir elestirel konu olmus... ve cok da hakli :)
hulya avsar turkiye icin cok cok cok hatta COK COK COK buyuk biridir.
o konuda biz bazen hulya avsar'a sikinti cektirdik ama, cidden turkiye icin bir sikimlik cani olan biri.

not: ben ingilizce karekter kullaniyorum gardasim. fesat modlara duyrulur :p

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
o konuda biz bazen hulya avsar'a sikinti cektirdik ama, cidden turkiye icin bir sikimlik cani olan biri.

Ehehehe Koptum :D

pixsius
Banned
abi bir sIkmektir tutturdunuz gidio :D

yarışmaya gelince ;

fiasko zaten :D

Alakasız bir Juri , Alakasız Yapım , Alakasız İnsanlar .

ya hadi Juriyi salla diyelim , gelen yarışmacılara bakıyorum eline saz alan yetenekliyim die geliyor.. Nice yeteneklilerin önünü kapıyo g€rizekalılar .

pixsius
Banned
abi bırak ya acun iyiymiş..
şu videoyu izle birde.
kamera önünde öle davranıyor kanımca.
not : Günahı boynuna :D

ELFİN
Misafir Üye
Bu da milleti oyalamak için yapılmış abuk sabuk yarışmalardan biri bakalım bu da tutmazsa ne gibi bir yarışma çıkaracaklar

siyahizm
Forum Kalfası
Şu reklamcı dediğiniz şahıs adını bilmiyorum.Juri olabilecek biri gibi durmuyor.
Hülya avşar da ne için orda duruyor ki.
Acun işini iyi yapıyor ve eğlenceli bir program olmasını sağlıyor.Diğerleri fasa fiso.:p
Fakat eleştiri yapabilecek kimse yok orada bir eleştirinin yapılabilmesi için bana göre o konu da yeterince bilgi sahibi olmak gerekir ve yeteneğin de ne olduğunu anlamak gerekir.
Örneğin bir rock veya metal çalan bir şahsı bir repçi eleştirirse haliyle olumsuz eleştirir veya tam tersi ne kadar sağlıklı olabilir ki.
Şöyle de düşünülebilir abartamadan kardeşim ben burda jurilerden onay almak için değil kendim inandığım yeteneğimi sergilemeye geldim.;)
Sonuçta tv programı haliyle reyting amaçlı gerisi belli zaten.

RebelFa1con
Forum Ustası

puhauhuauhauhauhua :D

JubiLant
Forum Kalfası

bugun sikintili gunum,bu yorum super oldu :D
yarismayi hic izlemedim.facede falan bi tane engelli vatandasin orda ki showlari geziyor... sadece ona baktim :D