Yetenek Sizsiniz Turkiye Palavraları Her Yoruma + karma

Yetenek Sizsiniz Programı Ve Juri Nasıl Buluyorsunuz

• Juri Harika / Program Süper

Votes: 9 5.6%
  • Juride Normal / Programda

Votes: 25 15.6%
  • Juri berbat / Programda İdare Eder

Votes: 85 53.1%
  • Öyle Bir Program mı Var ?

Votes: 41 25.6%

• Toplam oy
    160
Phoebe
WarrioR
Şuan yeni bölümü var izleyelim bakalım:)

EDİT:

21:23
Gülmekten Ölmek isteyen şuan showtv yi açabilir. İzmirli bi kız taklit yapıyor

- Yönetici düzenlemesi: :
TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Aksam tarih soylediginizde hangi gun oldugunu bilen adam vardi bence yetenekti elediler

TheVikinGs
Banned
cok guzel bir elestirel konu olmus... ve cok da hakli :)
hulya avsar turkiye icin cok cok cok hatta COK COK COK buyuk biridir.
o konuda biz bazen hulya avsar'a sikinti cektirdik ama, cidden turkiye icin bir sikimlik cani olan biri.

not: ben ingilizce karekter kullaniyorum gardasim. fesat modlara duyrulur :p
Sikma canini, yazilanlar genelde anlasiliyor :D Yani canini sik sik sik, nereye kadar dimi :death:

Ramiz50
Forum Kalfası
Vidyo bitince diğer vidyolara da bakıyorum tarık bey görünmez değil mi :D hülya avşar aslında tam da jüri olacak kadın yani reyting bakımından..:confused:

manyaksx
Banned
Hülya avşar hariç bence diyerleri iyi, Acun olmazsa belki o program çekilmez ama yinede iyi arada bakıyorum boş zamanım oldukça ( tabi olursa :) )

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Yetenek Sizsiniz Turkiye ve benzeri programlar iştirak edenlere bir şeyler kazandırmaktan öte değerlendirme yapan juri üyelerinin küplerini doldurmakla mükellef sabun köpüğü kalıcılığında yapımcıklar....:)

Edit : Hülya AVŞARI severim yerli Monica BELLUCİ...:D

Hyperspace.
Forum Kalfası
ali taran nedir kimdir ya
valla ustam kenıdını bı sey sannetmıs bır tarafı yukardı bı mahlukat oluyor bu programda diğer yurtdısından clonladıklarımızdan bırı. bırde kendımız yapsaydıkta dunya bızdan clonlaysaydı asıl o zaman tartısılacak yonu olurdu bu programın. suan tam bır sacmalık ayrıca adamlar bu sayede paraları ındırsınler afıyetle mılletımısın parasını sonra da tekrar bı tane clonlayıp yıne somururler

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
ali taran nedir kimdir ya
Kim olduğunu daha tam bilen yok :D

Hülya çok seksi oturuyor koltukta :)
eeee Eskilerden kim kaldı :D

Yetenek Sizsiniz Turkiye ve benzeri programlar iştirak edenlere bir şeyler kazandırmaktan öte değerlendirme yapan juri üyelerinin küplerini doldurmakla mükellef sabun köpüğü kalıcılığında yapımcıklar....:)

Edit : Hülya AVŞARI severim yerli Monica BELLUCİ...:D
Onlar cebini dolduracak biz zaman ve para kaybedeceğiz.

Ben sadece karma icin uğradım yarışmayı izlemiyorum :D
24 Saatlik limite takıldın :D