Şuan yeni bölümü var izleyelim bakalım
EDİT:
21:23
Gülmekten Ölmek isteyen şuan showtv yi açabilir. İzmirli bi kız taklit yapıyor
Sikma canini, yazilanlar genelde anlasiliyorcok guzel bir elestirel konu olmus... ve cok da hakli
hulya avsar turkiye icin cok cok cok hatta COK COK COK buyuk biridir.
o konuda biz bazen hulya avsar'a sikinti cektirdik ama, cidden turkiye icin bir sikimlik cani olan biri.
not: ben ingilizce karekter kullaniyorum gardasim. fesat modlara duyrulur![]()
Yanlış hatırlamıyorsam Flaş tv de Ajdarın jüri üyesi olduğu bir program varHülya Avşarın yerine;
![]()
Olabilir ?
Kesinlikle kaçırmamak lazımYanlış hatırlamıyorsam Flaş tv de Ajdarın jüri üyesi olduğu bir program var![]()
Yok yok görünmezVidyo bitince diğer vidyolara da bakıyorum tarık bey görünmez değil mihülya avşar aslında tam da jüri olacak kadın yani reyting bakımından..
![]()
valla ustam kenıdını bı sey sannetmıs bır tarafı yukardı bı mahlukat oluyor bu programda diğer yurtdısından clonladıklarımızdan bırı. bırde kendımız yapsaydıkta dunya bızdan clonlaysaydı asıl o zaman tartısılacak yonu olurdu bu programın. suan tam bır sacmalık ayrıca adamlar bu sayede paraları ındırsınler afıyetle mılletımısın parasını sonra da tekrar bı tane clonlayıp yıne somururlerali taran nedir kimdir ya
Kim olduğunu daha tam bilen yokali taran nedir kimdir ya
eeee Eskilerden kim kaldıHülya çok seksi oturuyor koltukta![]()
Onlar cebini dolduracak biz zaman ve para kaybedeceğiz.Yetenek Sizsiniz Turkiye ve benzeri programlar iştirak edenlere bir şeyler kazandırmaktan öte değerlendirme yapan juri üyelerinin küplerini doldurmakla mükellef sabun köpüğü kalıcılığında yapımcıklar....
Edit : Hülya AVŞARI severim yerli Monica BELLUCİ...![]()
24 Saatlik limite takıldınBen sadece karma icin uğradım yarışmayı izlemiyorum![]()