Yetenek Sizsiniz Turkiye Palavraları Her Yoruma + karma

Yetenek Sizsiniz Programı Ve Juri Nasıl Buluyorsunuz

• Juri Harika / Program Süper

Votes: 9 5.6%
  • Juride Normal / Programda

Votes: 25 15.6%
  • Juri berbat / Programda İdare Eder

Votes: 85 53.1%
  • Öyle Bir Program mı Var ?

Votes: 41 25.6%

• Toplam oy
    160
edoram
Forum Ustası
önce kutu açarak uyttular halkı sonra bu dava çıktı komedi gerçekten, Hülya Avşar necidir onu zaten hiç çözmedim şarkıcımı, tenisçi mi, medyatik insan mı? Apsürük bir insanda Hülya Avşarın yanında oturur ağır abi modellerinde Tarık resmi koyduktan sonra karizma fena çizilmiş :) Tipe Bak Çay demle

bawanc
Forum Kalfası
Ali taran kim abi ya öle bir adamın çıkması hata :D adam milleti aşağılamak için yaratılmış neredeyse...

lorddaedalus
Forum Ustası
O kafası punkçı, asi gençler gibi olan herif kimdir.. anlamadım... Gazeteciymiş meğerse....

Sadece birilerinin reytingine hizmet etmek!!

... Ünlülüklerinin içinde jüri üyeliğine çağrılmalarının sebebi bir nebzede olsa ; "Hadi bu programda zevkine muhabbet olsun diye insanların yeteneklerine saçma sapan salakça eleştireler koyarak, sanki kendileri o sahneye çıkanların yaptıkları herşeyi üstün zekalarıyla fotografik hafızlarında kavrayıp yapabilecek dört dörtlük kişiler...

Jüri üyeleri kendi alanından veya programın görselliği açısından formatına göre uygun bilgi sahibi olsalar, adamın zoruna gitmez..

- Yönetici düzenlemesi: :
Amator.
Daimi Üye
yav adamın teki çıktı buraya
tarihi söylüyosun sana hangi gün olduğunu söylüyor
1839 25 kasım desen
çarşamba (atıyorum) diye pat diye cevap veriyor
o ali mi ne bi juri var dedi bu yetenekmi şimdi ?
gönderdiler adamı
kapattım bende
program güzel ama o ali tarancı nedir arkadaş ya öyle uyuz oldum

Zafer
Forum Ustası
TARIK; kandırdı milleti herkese karma vereceğim diye..:)

Uyanık adamın hali bir başka olur vesselam..:D

w_q_x_91
Forum Kalfası
valla programı eklenen vıdeoloar kadarıyla bılıyorum tvde tek izlediğim geniş aile oda bozulmaya baslar yakında :D

Kısa&öz
Hızlı Çırak
var msın yok musunda kayıt başına 20tl alınıyor ve önümüzdeki bir kaç ayın programı dolu desem ne kadar para kazandığını üç aşağı beş yukarı anlarsınız?o resimdeki aston martiniyi 350bineuroya aldı ve arda turana 250bin euroya sattı

ReaLList!
Forum Kalfası
Jüriler ne öyle ya Hülya Avşar Acun ne anlar jürilikten saçma yorumlar yapıyorlar yarışma kötü değil ama

deepak_kumar
Forum Ustası
ben bu programı takip etmiyorum arada videoları facebook a düşüyor ordan adını biliyorum
sadece bu programı değil televizyon izlemiyorum

(-S-A-S-24-)
Forum Ustası
ıvır zıfır programlar zamanıma yazık insan her anını doyasıya yaşamalı böyle zıpır programlara harcanan emek ve paraya yazık..

FoOtBoMeR
Forum Kalfası
dünyadaki diğer örnekleriyle kıyaslarsak rezalet! Birkaç iyi yetenek dışında gerçekten tamamen saçma sapan şeylerle dolu..Bizim insanlarımız mı yeteneksiz yoksa bu seçmeleri yapanlar mı saçma şeyler seçiyor anlayamadım!!?! Bu arada jüri sürekli değişecekmiş sanırım..Acun dışında..