Yetenek Sizsiniz Turkiye Palavraları Her Yoruma + karma

Yetenek Sizsiniz Programı Ve Juri Nasıl Buluyorsunuz

• Juri Harika / Program Süper

Votes: 9 5.6%
  • Juride Normal / Programda

Votes: 25 15.6%
  • Juri berbat / Programda İdare Eder

Votes: 85 53.1%
  • Öyle Bir Program mı Var ?

Votes: 41 25.6%

• Toplam oy
    160
MeteCan.
Daimi Üye
Hulya Avşar tek başına kanaat getiremiyor bakıyor etrafına acun birşey söylüyor ona katılacak gibi oluyor sonra dönyor Ali tarana ona katılacak gibi oluyor sonra seyirciler çığlık atıyor:D onlara dönyor en son acun, ali ve seyircinin tepkisine göre evet veya hayır diyor :D

blackmode
Forum Ustası

Programın isminde bir ipnelik var.Açık açık yeteneksizsiniz Türkiye diyorlar,bunu ülkeme hakaret olarak kabul ediyorum.:tt2:

heartofdarkness
Forum Kalfası
juri tuhaf marka degeri taşıyanları juri olarak koymuşlar daha yetenek nedir onu bile bilmiyolar nerdeyse. Şaklabanlıktan başka birşey yapmıyor juriler .

Arjin81
Cool Çırak
türkiyede yıllardır hep reyting malzemesi uğruna yapılan yarışmaların, yurt dışında yayınlanan programların bizdeki çakma versiyonlarından birisi de yeteneksizleri bir araya getiren bir yarışma. hatırlayınız bir zamanlar para dağıtan yarışmalar vardı hatta atv hızını alamayıp ağırlığınca altın diye bir yarışma yapıp kazananlara zırnık vermediğinden dava konusu olmuştu, anlayacağınız trt deki riziko, bir kelime bir işlem türünde bilgiye dayalı yarışma reyting getirmediğinden olsa gerek türkiyede maalesef ya yapılmıyor ya da uzun soluklu olamıyor. o nedenle tv de yarışma diye bir şey seyredilmez.

bennybenassi..
En Geveze Üye
yarışma bana göre türkiyedeki yarışmaların içinde en iyilerden birisi. insanların ilginç ve hoş olan yeteneklerini ortaya koymaları çok güzel görüntülere sahne oluyor.

Joker
Forum Ustası
o degil,
programda cikan reklamlar artik abartili oldu yahu... coca cola, turkcell... iyi yere kapak atmis.

Balamir
Banned
Dün okan bayülgenin programında oylum talu çıktı okan bayülgen neden bu programı bıraktınız dedi biz sizi sevmiştik dedi oda hülya avşar geldi iyi olmadımı dedi bütün stüdyoda aynı kelime HAYIRRR :D kimse sevmiyor bu hülya avşarı ben demiştim oylum talu daha çok yakışıyor bu programa hatta yanımada iyi yakışır ama neyse :rolleyes: :D

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Dün okan bayülgenin programında oylum talu çıktı okan bayülgen neden bu programı bıraktınız dedi biz sizi sevmiştik dedi oda hülya avşar geldi iyi olmadımı dedi bütün stüdyoda aynı kelime HAYIRRR :D kimse sevmiyor bu hülya avşarı ben demiştim oylum talu daha çok yakışıyor bu programa hatta yanımada iyi yakışır ama neyse :rolleyes: :D
Söz alcam sana onu :D

yasba
Forum Ustası

Bu Oylum Talu ne iş yapar Balamir ? göster bana yardımcı olayım :) ama ilk sorum ciddi Oylum Talu kim ? .

Peker
Forum ustası
Bu Oylum Talu ne iş yapar Balamir ? göster bana yardımcı olayım :) ama ilk sorum ciddi Oylum Talu kim ? .
Baba bu Oylum TALU'yu yaklaşık bir senedir her cumartesi-pazar saat 09:15 te HaberTürk kanalındaki ''Burası Haftasonu'' isimli programında izliyorum.

Haftasonu kahvaltısı için birebir.

Kızın konuşması,diksiyonu,bilgisi,duruşu,karakteri,giyimi ve kuşamındaki sadelik,makyajından bacak bacak üstüne atışına kadar tam bir hanımefendi..

Güzelliğine diyecek bir şey zaten bulamıyorum.

Yüzünde konuşurken olsun,dinlerken olsun her daim bir tebessüm var ve bırak karşısındakini o tatlı tebessümü ile ekran karşısındakilere bile pozitif enerji saçıyor..

Şimdi böyle bir hanımefendi ile Hülya Avşar denilen şımarık zat-ı muhteremi aynı kefeye koymak Oylum Hanımın ekran duruşuna ve kaliteli program anlayışına saygısızlık olur..

SezginKeskin7
Forum Ustası
beş para etmeyen bi program zaman kaybı biri okeylemese hepsi okeylemiyo, biri okeylese hepsi okeyliyo sanki göbekleri birbirlerine bağlı...