Yetenek Sizsiniz Turkiye Palavraları Her Yoruma + karma

Yetenek Sizsiniz Programı Ve Juri Nasıl Buluyorsunuz

• Juri Harika / Program Süper

Votes: 9 5.6%
  • Juride Normal / Programda

Votes: 25 15.6%
  • Juri berbat / Programda İdare Eder

Votes: 85 53.1%
  • Öyle Bir Program mı Var ?

Votes: 41 25.6%

• Toplam oy
    160
Balamir
Banned
Yemin et :D:D:D Tarık seviyorum seni kardeşimsin ne zaman istemeye gidiyoruz :p

Bu Oylum Talu ne iş yapar Balamir ? göster bana yardımcı olayım :) ama ilk sorum ciddi Oylum Talu kim ? .

İşte bu kız :D

Baba bu Oylum TALU'yu yaklaşık bir senedir her cumartesi-pazar saat 09:15 te HaberTürk kanalındaki ''Burası Haftasonu'' isimli programında izliyorum.

Haftasonu kahvaltısı için birebir.

Kızın konuşması,diksiyonu,bilgisi,duruşu,karakteri,giyimi ve kuşamındaki sadelik,makyajından bacak bacak üstüne atışına kadar tam bir hanımefendi..

Güzelliğine diyecek bir şey zaten bulamıyorum.

Yüzünde konuşurken olsun,dinlerken olsun her daim bir tebessüm var ve bırak karşısındakini o tatlı tebessümü ile ekran karşısındakilere bile pozitif enerji saçıyor..

Şimdi böyle bir hanımefendi ile Hülya Avşar denilen şımarık zat-ı muhteremi aynı kefeye koymak Oylum Hanımın ekran duruşuna ve kaliteli program anlayışına saygısızlık olur..
Haklısın pekerim çok tatlı çok sempatik alçak gönüllü bi kız tam istediğim gibi şimdiki sevgilimde güzel ama çok kaprisli hem güzel hem alçak gönüllü kız bulmak zor :D

mK™
Forum Ustası
Bu programın yönetmeninde sorun var. Sahnede şov yapılırken sürekli seyirciyi gösteriyor. Şovdan çok seyirciyi izlediğimiz için şovdan hiçbir şey anlamıyoruz. Pek izlemiyorum ama denk geldiğimde gözüme bu çarptı :)

Pilots_Do
Forum Ustası
konsept olarak devamliligi olamayacak bir program, her hafta ayni seyi yapacak finale kalanlar, bu da bir sure sonra bayacak milleti.. herhangi bir degisiklik olmadan sureklli ayni showu izlemek ne kadar eglenceli olabilir ki??

ysunshine
Forum Ustası
programın ismi çok klişe ve tirişka, esprisi güzel değil bence...

Acun iyi güzel işler yapıyor ama şimdiye kadar yaptığı programların hiç birini zevkle izlemedim...Bir de bu jürilerin özelliği nedir yahu, Hülya Avşar'a o koltuğu verirken hangi kriterler göz önünde bulunduruluyor?

televizyon mafyalığından başka birşey değil..

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Bir Blog Sitesinden Alıntı:

Bu aralar televizyon izleme merakım yeniden canlanmaya başladı,çünkü orjinali avrupada yapılan yarışmayı Acun Ilıcalı Türkiye'de yapmaya başladı.Türkiye'de ne yetenekte adamlar çıkıcak diye beklerken yine yarışmayı reyting uğruna bok etmeye başladılar ! Yetenek ; Bir insanda olup veya bir insanın yapıp diğerinin yapamadığı olaydır bana göre yetenek ! Adamın biri çıkıyor şarkı söylüyor sesi güzelse evet diyorlar ,arkdaşım benim babamın seside güzel çıkıp anadolu şarkılarını bir okur toptan evet alır ! Sesi güzel adam çıkıyor bir sanatçının parçasını seslendiriyor.Kendi yaptığı yada kendine has birşeyi olmayanları evet dediler harbiden yetenekli olanları elediler.Bu tür yarışmalara adam çıkarırken bakmalılar hangi işle meşgul diye ...Geliyor bir baleci çıkıyor sağını solunu büküyor onaylanıyor,tamam bu hareketi ben yapamam ama bunun bir eğitimi var eğitimini alan herkes yapar bu bir yetenek değildir bence ! Aynı şekilde ufak çocuklar çıkıp rap şarkısı söylüyor onu alyorlar ,kendi rapini yapabilen hatta freestyle atabilen adam alınmıyor.Şimdi herzaman yarışmalarda bi alakasızlık var ; Buzda dans yapıldı jurisi gazeteci,kuafor vs vs olabiliyor.Rap star yarışması yapıldı jurisi türkücü ,yeteneksizde sunucu şarkıcı :) Bir tane yarışmaya o işten anlayan juri koydukları zaman ben televizyona tekrar dönücem :) İşte bu yüzden Çizgi film izlemek bana daha mantıklı geliyor..

by__hayalet
Banned
Bu tür proğramları kapatacaksın bir daha açtırmıyacaksın.Bir çok insanla dalga geçiyorlar.Jüri üyeleri de işe yaramaz kelin ilacı olsa başına sürer zaten.

Sharkmisdeed
Forum Kalfası
Ben şahsen bu tür programlara karşıyım.Küçücük çocukları çıkartıp yetenek diye öne sürüyorlar sonra onu tek yönden eğitip kafasız salak bir birey haline getiriyorlar.Genç ve yaşlılar ise daha bir içler acısı. 9 basamaklı sayıyı anında çarpabilenmi olsun masa uçuran mı olsun bilimum metafizik durumlar söz konusu. Halkın gözünü boyamayı bazıları çok iyi beceriyor ve bunun ucunda para olması tabii ki bu insanları daha iştahlı saçmalıklar yapmaya zorluyor.

kkkarakurttt
Daimi Üye
acun iyi adam ama biraz sıktı sanki.bi süre görünmese kendisi içinde iyi olur diye düşünüyorum.hülya avşar hakkında konuşulmaya değecek bir insan değil bence.ali yi de tanımıyorum :)

Arcyria
Daimi Üye
hülya avşar dışında juriler iyi programda iyi sayılabilir .. hatta hülya avşardan nefret ediyorum diyebilirim :D

- Yönetici düzenlemesi: :