Yetenek Sizsiniz Turkiye Palavraları Her Yoruma + karma

Yetenek Sizsiniz Programı Ve Juri Nasıl Buluyorsunuz

• Juri Harika / Program Süper

Votes: 9 5.6%
  • Juride Normal / Programda

Votes: 25 15.6%
  • Juri berbat / Programda İdare Eder

Votes: 85 53.1%
  • Öyle Bir Program mı Var ?

Votes: 41 25.6%

• Toplam oy
    160
uluvardar.
Forum Ustası
özellikle açıp izlediğim bir program değil, olurda denk gelirse izlerim nadiren. genelde hülya nın yorumları ve ali nin yorumları beni deli eder. kişi çıkmış oraya bir şeyler yapıyor, bizim jüride bunda " yetenek ne "diye soruyor, ama aynı olayı bir önceki programda geçirmiş oluyorlar. jüri kötü ama programında formatı tam oturmamış bence. ya oraya çıkan insanları seçerken eleyeceksin yada sahneye çıkartınca bunun yetenekle alakası yok diyip göndermeyeceksin.

Akmerttan
Forum Ustası
Acun Ilıcalı İşini Laikiyle Yapan Biri. Gerçekten Sunuculukta Üstüne Adam Tanımıyorum.
Hülya Avşar Oldu Olalı Sevmem Kendisini Bir Şey Sanan Tipten.
Ali Taran Bu Kim Ya Hayatımda İlk Defa Bu Programada Gördüm.

Yarışmaya Gelince Gerçekten Güzel Yarışma Olmuş. Juride Değişiklik Olsa Tam Olur. Hülya Avşar OUT - ???????? İN ... Gülerek ve Hayranlıkla İzliyorum.
Saygılar.....

ReaLList!
Forum Kalfası
Acun Ilıcalı İşini Laikiyle Yapan Biri. Gerçekten Sunuculukta Üstüne Adam Tanımıyorum.
Hülya Avşar Oldu Olalı Sevmem Kendisini Bir Şey Sanan Tipten.
Ali Taran Bu Kim Ya Hayatımda İlk Defa Bu Programada Gördüm.

Yarışmaya Gelince Gerçekten Güzel Yarışma Olmuş. Juride Değişiklik Olsa Tam Olur. Hülya Avşar OUT - ???????? İN ... Gülerek ve Hayranlıkla İzliyorum.
Saygılar.....
Acun ne anlar jurilikten abi yapmayın gözünüzü sevim ya:D adamın iki işini birbirine karıştırmayın

grigece
Daimi Üye
var mısın yok musun kayıt ücreti 50 TL diyince benim jeton düştü bende bu kadar parayı nerden buluyolar diyorum, bu tür programlar bildiğimiz sayısal piyongo gibi oyunların görsel versiyonu yani bide izlettirip reklam parasıda alıyorlar üstüne yazık, izlemem izlettirmem...

Phantaso
Forum Kalfası
Programı acun ayakta tutuyor...
Ordaki reklamcı adamı sırf uyuzluk yapsın diye oturtmuşlar zaten.Bigün yarışmacılardan biri uçacak üstüne ama ne zaman:D

smq41
Daimi Üye
Öncelikle söylemek isterim ki , bu yarışma programını ve daha önceden yapmış olduğu "Var mısın Yok musun?" u hiç izlemedim. Arada rast geliyordum,fakat hemen geçiyordum kanalı. Ancak,Acun Ilıcalı gerek "Var mısın Yok musun?" gerek "Yetenek Sizsiniz" programlarında oldukça izleyici bulmuştur.Kendisini tebrik etmek lazım. Ayrıca Hülya Avşar'ın jüriye gelmesinin sebebi,tecrübesi veya sesi değil,reytingi arttırmak için ( Hülya Avşar ve o yanındaki reklamcı adamın yaptığı yorumlar reytingi artırıyor kanımca,millet onların yapacağı yorumu bekliyor). Yani yarışma yetenekleri avlamıyor,reytingi avlıyor.

WildRoseCz
Cool Üye
Son iki hafta Ege üniversitesi kampüsünde yapıldı program. Ayağımıza gelmiş bi bakalım dedik, ders çıkışı gittik, sıraya girdik. Sırada kaynaklar hat safhadaydı, adamların getirdiği güvenlik görevlileri hiçbir önlem almadığı gibi, yaşanan kargaşaya dokunmadı bile. Hatta bi tanesinin olay çıkaranlardan birine "Gel de kafana sıkayım" demesi üzerine baya bi gülmüştük. Kendisine jop bile verilmediğini yüzüne vurunca baya bi üzülmüştü :) Mevlüt'ü gönderdiler, sırada milleti eğlendirsin diye, yuhlayıp gönderdik :)

Sırf kapı önünde kalabalığın olmasını sağlayıp kameraya çektikten sonra millete "Bakın bizim için ne kadar kişi geliyor" havaları atmak için 4 saat boyunca insanları orda bekletip, kameralara çekip, poz poz fotoğraflar çekip, arka kapıdan aldıklarıyla salonu dolduran bir ekip.

hackistt
Cool Üye
cok guzel bir elestirel konu olmus... ve cok da hakli :)
hulya avsar turkiye icin cok cok cok hatta COK COK COK buyuk biridir.
o konuda biz bazen hulya avsar'a sikinti cektirdik ama, cidden turkiye icin bir sikimlik cani olan biri.

not: ben ingilizce karekter kullaniyorum gardasim. fesat modlara duyrulur :p
:):):)):) güsel yorum ++++

raffo
Forum Kalfası
Bu halk oylaması falan saçma olmuş, çünkü bilal göregen mi ne gözlerinden engelli olan elemanın hakkı değildi yarı finale gitmek.

ByyHacked
Cool Üye
Çok yetenekli tipler katılmadı ama katılan bazı kişilerinde hakkının yendiğine katılıyorum çok gereksiz tipler yarı finalde

Akmerttan
Forum Ustası
Şimdi konuyu neden hortlattın be adam diyeceksiniz ama şimdi bakıyorum.

Juri Benimsenmiş Ali Taran Out Sergen Yalçın İn olmuş olsa da bence çok güzel işler oluyor.