Türkiye Türklerindir. K.ATATÜRK
MuRaTTK Co-Admin Site Yetkilisi 23 Ekim 2007 #1 Türkiye Türklerindir. K.ATATÜRK - Yönetici düzenlemesi: : 23 Ekim 2007
absolute Elit Üye 23 Ekim 2007 #4 Murat Abi Çok Güzel Gerçekten.Beklediğime Değdi Doğrusu.Konuyu merak ediyordum
brknesta Banned 23 Ekim 2007 #6 ıste artık bunları ızlemek ıstıyorum.. gercekten 3,4 tane serefsızlerın vıdeosunu ızledım ve kafayı yedım sınırden.. tesekkurler murat abı..
ıste artık bunları ızlemek ıstıyorum.. gercekten 3,4 tane serefsızlerın vıdeosunu ızledım ve kafayı yedım sınırden.. tesekkurler murat abı..
admin Administrator Site Yetkilisi Yönetici 23 Ekim 2007 #8 Bunları bilenler zaten soluğu masada almak istiyor
infiniti Forum Ustası 23 Ekim 2007 #9 çok güsel gurur duydum biraz yüreğimize su serpti bu günlerde bu gibi konulara ihtiyacımız var teşekkürler MuRaTTK
çok güsel gurur duydum biraz yüreğimize su serpti bu günlerde bu gibi konulara ihtiyacımız var teşekkürler MuRaTTK
Jazz Blues Forum Kalfası 23 Ekim 2007 #11 Emeğine sağlık admin abicim . Ne mutlu Türk milletine böyle şanlı,şerefli,korkusuz TÜRK ASKERLERİMİZ VAR ... saygılar sunuyorum ...
Emeğine sağlık admin abicim . Ne mutlu Türk milletine böyle şanlı,şerefli,korkusuz TÜRK ASKERLERİMİZ VAR ... saygılar sunuyorum ...
Sherlock_ Forum Ustası 23 Ekim 2007 #12 murat abi ellerine sağlık teşekkürler... MuRaTTK isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor. borcum olsun
murat abi ellerine sağlık teşekkürler... MuRaTTK isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor. borcum olsun
webci_23 Çırak 28 Ocak 2008 #16 Geröekten güzel olmuş ellerinize sağlık devamını bekliyoruz her zaman ki gibi
RapCrown Forum Ustası 28 Ocak 2008 #17 Eline sağlık üstad..Bir kez daha gururlandım.. Allah Türk'ü Korusun.
Betr! Forum Kalfası 28 Ocak 2008 #18 bu video bana ilham kaynağı oldu en kısa zamanda youtube da we wardomda yeni bir marş ve reimli bir video ile karsınızdayım...
bu video bana ilham kaynağı oldu en kısa zamanda youtube da we wardomda yeni bir marş ve reimli bir video ile karsınızdayım...
h0rm0n Forum Kalfası 29 Ocak 2008 #19 Böle güzel bi marş yok tüylerim diken diken oldu ellerin dert görmiye.