Yıldız yada nokta şeklindeki şifreleri görme nasıl yapılır

rockerbilo
Hızlı Çırak
Arkadaşlar ben bir çok program denedim. Kurulabilen yada exe olarak çalışan programlar. Bunun yanında chrome tarayıcıda kodlama kısmında password yazan yeri sildim. Hiçbirinden sonuç alamadım. Bir modem arayüzünde yer alan kullanıcı parolasını öğrenip, kota durumuna bakmak istiyorum. Şu an mevcut programlar dışında, yıldızları veya noktaları gösterecek bir işlem veya program var mı? Ben nokta olarak görüyorum. Backrack ile bunu yapabilir miyim? Teşekkürler.

hakanurer
Forum Kalfası
Asterisk Password Decryptor işinize yarar..

indir

Asterisk Password Decryptor unutulmuş ya da kaybolmuş şifrelerinizi geri kazanmak için güçlü bir araçtır. Program, web sayfaları ve şifre diyalog kutucuklarındaki (*****) şeklindeki gömülü şifrelerinizi tekrar görmenizi sağlar. Bunun için sadece ikonu kutucuğa sürüklemeniz yeterlidir.

seriali elimde yok:)

- Yönetici düzenlemesi: :
rockerbilo
Hızlı Çırak
Asterisk Password Decryptor işinize yarar..

indir

Asterisk Password Decryptor unutulmuş ya da kaybolmuş şifrelerinizi geri kazanmak için güçlü bir araçtır. Program, web sayfaları ve şifre diyalog kutucuklarındaki (*****) şeklindeki gömülü şifrelerinizi tekrar görmenizi sağlar. Bunun için sadece ikonu kutucuğa sürüklemeniz yeterlidir.

seriali elimde yok:)
Daha önceden denemiştim fakat başka sürümü çıkmıştır diye yine yükledim. Internet explorer üstüne sürükleyince tarayıcı çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Chrome üstünde ise göstermiyor. Win 7 64 bitte denedim bu arada. Backtrack içinde uygun bir araç var mı acaba?

Balamir
Banned
Daha önceden denemiştim fakat başka sürümü çıkmıştır diye yine yükledim. Internet explorer üstüne sürükleyince tarayıcı çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Chrome üstünde ise göstermiyor. Win 7 64 bitte denedim bu arada. Backtrack içinde uygun bir araç var mı acaba?
Explorer'ın üstüne falan sürüklemeyeceksin yıldızlı görünen eğer bir sayfada ise o sayfa açıkken programı çalıştıracaksın yıldızları çözülmüş şekilde gösterir sürükle bırak olayı sadece sandboy programında exe dosyalarındaki yıldızları açmak içindir

rockerbilo
Hızlı Çırak
Explorer'ın üstüne falan sürüklemeyeceksin yıldızlı görünen eğer bir sayfada ise o sayfa açıkken programı çalıştıracaksın yıldızları çözülmüş şekilde gösterir sürükle bırak olayı sadece sandboy programında exe dosyalarındaki yıldızları açmak içindir
Olmadı usta denedim. Zaten bir sürü virüs alarmı verdi. IE çöktü bir kaç defa. Kasper sildi fakat sorun bıraktı mı ilerde göreceğiz.:( Ayrıca reklamlı bir regedit temizleme programı kurmuş kafasına göre. Onu da sildim. Backtrack altında çalışan bir program var mıdır? Aradım fakat bulamadım.

- Yönetici düzenlemesi: :
secury wall
Çırak
1 haftadır backtrack indirmeye çalışıyorum indirdiklerim hep sorunlu çıktı bakallım bu site sayesinde işimi halledecek mişim gibi görünüyor.