Dini korumaya çalışmak boş iş mi yani sana göre?kardeş uğraşmış emek harcamışsın saol.(keşke daha faydalı işlere zaman harcasaydın.)
o geçici, bu kalıcıdır.http://www.wardom.org/dinci-ile-dindar-arasindaki-anlam-farki-t353846.html?t=353846
Senin konu doğurdu GİLA ustam![]()
Dini korumaya çalışmak boş iş mi yani sana göre?
Zira bu dediğinden o anlaşılıyor.![]()
alıntı yapıp koymayana cevap vermiyorum.Dini Korumak neden boş iş olsun canım, boş iş olan şunu hazırlamak (hatta kökene inersek dinimizi kötü göstericek şeyler bile var.)
Bide renk katması amacıyla eklediğin resimlerin üzerindeki yazıların çoğu yalan yada şişirme yani kişilerin söylediği sözler değil (çoğu...) büyük ihtimalle bunları ben yazmadım internetten buldum diyip sıyrılcaksın ama gene ben uyarıyım dedim.
Yıllardır bilimum para tuzağı cemaatler ve onların içi boş abileriyle uğraşırım,yukarıda yazanların arasından en fazla 3-5 yer abartılı olabilir.
Dini Korumak neden boş iş olsun canım, boş iş olan şunu hazırlamak (hatta kökene inersek dinimizi kötü göstericek şeyler bile var.)
Bide renk katması amacıyla eklediğin resimlerin üzerindeki yazıların çoğu yalan yada şişirme yani kişilerin söylediği sözler değil (çoğu...) büyük ihtimalle bunları ben yazmadım internetten buldum diyip sıyrılcaksın ama gene ben uyarıyım dedim.
Kimse üstüne alınmasın...
Demokrat laik devlete inanalar da alınmasın...
Amaç sözcük dağarcığımızı geliştirmek..
Ben de bir kaç katkı yapayım dedim di...
Bu da Laikçilerin sözlüğü olsun...
İkiyüzlülük….
Benin de dedem hacıydı ninem başörtülüydü diye söze başlayarak toplumsal tepkiyi direkt göğüsleyemeyenlerin dolaylı yollardan dindar topluma aba altından sopa göstermesi..
Hazımsılık :
İslami değerler konusunda yaşanan kalbi ve fikri sindirememezlik olayı…
Devamı gelecek....
..................................................
.........................................................................