Yobazın el kitabı

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
Sayın modaratörümüz her halde tatildeydiniz şimdiye kadar yapılan hakaret ve iftira ve yalan haberlerde neden uyarmadınız da vatandaşa çakma bir user tarafından (açıkça belli tezgah olduğu 12 eylülden beri bu taktikleri ezberledik) küfür edilince adalet damarınız kabarıyor anlamadım..

:)ip'leri duruyor tüm küfreden arkadasların ;) internette hiç bişey kaybolmuyor.. :)

ki, genelde din yönü ağır basan arkadaslar bunlar ;)

dedim ya, dinciler hakkında genel bir intiba bırakıyorlar :D

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
benim yaşım gelmiş 50 ye

büyük bir ihtimalle, yakın bir gelecekte Endonezya'ya göçüp, yaşantımı orada devam ettirebilirim.

benim hiiiç umurumda bile değil..

Bu devletin bana verdiği emekli maaşıyla Endonezya'da kralım ben..

bir işin de ucundan tuttummu, dünya yansa umurumda olmaz..
Vatanını sattın 2 dakikada...

benim partim yok, ülkem var

LAİK DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ

acıtıyormu????

Acıtıyor Gila...

Senin T.C bayrağını dalgalandırarak bu iki ileti arasındaki bağıntısızlıktan dolayı, Laikliği kullanman acıtıyor...

altı üstü 20 liralık marihuana alıp, aynı hayali hep birlikte görebiliriz

siz ne yiyip içiyorsunuz bilemem tabi ki :p

Ben de bu adam neden bu kadar hayal ürünü sergiliyor forumda diyordum...:D
Beni Ester yapan sensin..

bana küfür edenlere + k veren de sensin ve senin gibi birkaç kişi daha

bahse girelimmi?
çok iddialısın be Cila... Pardon Gila...

bu kadar yürekli olduğuna göre korkacak birşeyin yok demektir..

gerek yok şifreni vermeye

sözümü geri alır, özür dilerim..

Hayırlı geceler..
Gilala parlat..:D desteksiz konuşmanın hazin sonu...

Salamonun z.kiciliğini bildiğine göre ve (salamon yerinede METATRON, NECDET35, ESTERGON kardeşlerimiz olduğuna göre) bizim Anadolu da bir erkeğin yani kocasının z.kiciliğini ancak karısı bilir bu durumda da her halde madam da sen oluyorsun… hadi hayırlı olsun
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ;)

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
adamlar imsakiye bastırmışlar.. :D

referandum'da evet demek için sebepler yazıyor :D

hay gözünü sevdiimin dincileri :D din ile politikayı o kadar güzel kartısıtıyorlar ki birbirine :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
adamlar imsakiye bastırmışlar.. :D

referandum'da evet demek için sebepler yazıyor :D

hay gözünü sevdiimin dincileri :D din ile politikayı o kadar güzel kartısıtıyorlar ki birbirine :D

Bunlara boşuna antilaik demiyoruz

burada kullandıkları din ama, politika uğruna değil

şahsi menfaatleri uğruna dini kullanıyorlar

Dinci,

dini de, imanı da şahsi menfaati için kullanandır

Dincinin dini de, imanı da paradır

dindar Lailaheillallahhhh diye başlar

dinci Lailaheildolar ( euro da olabilir ) diye başlar

konumuz, her daim günceldir, güncel kalmaya devam edecektir :)

TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubesinin hazırlattığı Ramazan imsakiyesinde, referanduma sunulan anayasa değişikliğinin içeriğiyle ilgili 16 madde sıralanarak, bunlara ’evet’ denilmesi çağrısı yapıldı.

Bir sendikanın bastırttığı birşey...sonuçta adamlar sendikacı..aksini düşünün hayır diyen bir sendika olsa gene aynının yaptırıdı..hemen taaruz edilecek ya..hemen edin..bakalım edin..fakat beyhude bir taaruz oldu gibi bu sanki..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
diyorsun ki;

dinciyse mutlaka politikacı olması gerekiyor

sendikacıysa olmaz

he mi ?? :D

dinci dincidir

bu kadar dinci olmasa

dinciler nerden gelir elde edecekler?

dinin kullanıldığını kabul ediyorsun

ama sendika kullandı, sayılmaz :D:D:D:D

TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici
diyorsun ki;

dinciyse mutlaka politikacı olması gerekiyor

sendikacıysa olmaz

he mi ?? :D

dinci dincidir

bu kadar dinci olmasa

dinciler nerden gelir elde edecekler?

dinin kullanıldığını kabul ediyorsun

ama sendika kullandı, sayılmaz :D:D:D:D
Yani özde sen dinciler..inançsız..ateist..Allahı tanımaz..mezhebsiz yada her ne sıfat yakıştırıyorsan..tamam.........

Peki..hem Allah'a inandığını ondan korktuğunu söyleyipte..içkide içerim ibadette ederim o Allah ile benim aramda diyenler hangi kategoride oluyorlar..??

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Öyle anlaşılıyor ki; bizim ansiklopediyi güncellememiz gerekecek..

şimdilik ufak tefek takviyeler yapacağım,

günü geldiğinde birleştireceğim..

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi

• Geçen mektubumda Allahü Teala’nın bir hudusi kutsisisini zikretmiş ve bizim ortaklığımızdaki ruhun bu ruh olduğunu vurgulamıştım. Hadisi kutside ‘İki sadık ortağın yanında üçüncüsü benim, üç sadık ortağın yanında dördüncüsü benim’ buyuruluyor.

Bu adam kendini direk Peygamber ilan etmiş..

Çünkü bu hadis Hz.Muhammed ve Hz.Ebubekir'in dostluğu üzerine söylenmiş..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bu ülkede ne fındık fıstık işi, ne tekstil işi din ticareti kadar para kazandırmıyor..

benzamin15
Forum Kalfası
yav anlamadıgım Dinci olmak kötü bişimi yani Gila ?

Dinci Kime denir ? Niye denir ?

Ne yapar bunlar ?

netr0n
Banned
Bir kişinin çıkıp, Tayyibe peygamber demesi başka, bir kişinin çıkıp binlerce kişinin önünde,
Mustafa Kemal Atatürk Adı konmamış peygamber demek başkadır.. Buna alkış tutan,
binlerce insan var.. Fetullah Gülen'in ortaya bir peygamber sürdüğünü hiç duymadım..

ykn67
Forum Kalfası
valla o laf kendisine aittir söyleyen kişinin bugün bir çok kişi sözdeciler bi sürü işler yapmakta benim adıma KONUŞAMAZ.Kendilerini ilgilendirir.
Dinimiz Saldırı dini değiLdir.Kimin alkış tutup kimin alkış tutmaması beni ilgiLendirmez.O alkış tutanların hepsi dinden çıktıysa oda beni ilgilendirmez.Ben onlardan da değilim.Ben eğri oturup doğru konuşmak isteyen hatalarını kabul eden ve öğrenmeye çalışan bir insanım Ya siz ?

O peygamber gibi algılayan insan onu peygamber ilan etmiş olabilir.Ben karışamam beni de ilgilendirmez onun peygamberi bugün şeytana bile tapan binlerce insan bulursun
Herneyse konumuza gelelim...
Bugün Allahın yolundan giden.Hz. Muhammed'i son peygamber sayan insanlardan biri çıkıpta PEYGAMBER gibi adam demesi :)
sizinde bunu hala kıvrak danslarla kabul edememesi inandırıcı gelmemektedir.
Eğer burda hataları göreceksek bunu kabul edip yolumuza yürümek lazımdır değilmi
Hani körü körüne bağLı deriz ya
Sizin hala orda konuyu başka yönlere çekmeniz körü körülükten daha çok ileridedir.Allah sonunuzu hayırlı Etsin.

- Yönetici düzenlemesi: :
netr0n
Banned
valla o laf kendisine aittir söyleyen kişinin bugün bir çok kişi sözdeciler bi sürü işler yapmakta benim adıma KONUŞAMAZ.Kendilerini ilgilendirir.
Dinimiz Saldırı dini değiLdir.Kimin alkış tutup kimin alkış tutmaması beni ilgiLendirmez.O alkış tutanların hepsi dinden çıktıysa oda beni ilgilendirmez.
Şuraya kadar ki söylediğiniz

Acaba aşağıdaki ile örtüşüyor mu? :D

Alsana dans :D
Bugün Allahın yolundan giden.Hz. Muhammed'i son peygamber sayan insanlardan biri çıkıpta PEYGAMBER gibi adam demesi
sizinde bunu hala kıvrak danslarla kabul edememesi inandırıcı gelmemektedir.
Eğer burda hataları göreceksek bunu kabul edip yolumuza yürümek lazımdır değilmi
Hani körü körüne bağLı deriz ya
Sizin hala orda konuyu başka yönlere çekmeniz körü körülükten daha çok ileridedir.Allah sonunuzu hayırlı Etsin.

O beni ilgilendirmez.

Ama diğer konu beni ilgilendirir öylemi :D

O hangi ülkede konuşuyor acaba, Papua yeni ginedemi :D