Yobazın el kitabı

TÜRK!!!
Banned
Dünyada örneği sadece ülkemizde görülebilen, güya laikliği ve çağdaşlığı ya da ülkeyi savunuyorum derken onun ticaretini yapan insanları sınıflardıranlar vardır elbet .

GILA ve şakşakçıları işte böyle...

Bu zihniyetteki insanlar aslında gizli niyetlerini açığa koymaktan hep çekinirler.

Onlara göre inançlılar kötüdür.
Tüm türbanlılar ülkeyi yıkmak ister.
Her sakallı ve cemaat mensubu ülkeyi İran yapmak ister.

Ama yukarıda belirttiğim gibi mert değildirler ve gerçek niyetlerini tevil yoluyla ikrar ederler...

Sana Peker'den bir alıntıyı hatırlatmak istiyorum..
Adam sizleri nasıLda çözmüş..
Gila'yı da aynı şekilde sevmek zorunda değilsin..
Senin saçmasapan konuyu dağıtmalarından,küçük bilgi dağarcığınla yorum yapmalarından,sokaktaki ahmet amcanı kaynak olarak kullanmandan ve abiyane betimlemelerinden harbi harbi rahatsızım.
Bu yorumla birlikte paslı'nın yorumlarınında konu dışı olması sebebiyle silinmesi taraftarıyım.
Şerefsizi,arsızı,yolsuzu,kalleşi,dansözü,yamuğ u da beni seviyor Peker sağlamdır iyidir diyorsa bu adamlarda bende kendilerine yakın bir şey buluyorlardır..

Sevmesinler nefret etsinler daha iyi..

Kimse alınmasın,beni sevip sevmeme sebebleriniz sizleri bağlar...

Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir..

Benimde bu forumda sevmediğim onlarca adam var..

Ama yetkilerimi kullanıp tutup kulağından atmadığım...

Her atılan ağlar elbet vay şöyleydide böyleydide...

Bilakis foruma geri aldığım onlarca adam vardır...

Gene hep derim..

Bir insan ya olmuştur ya olmamıştır..

Olacak diye sabretmek,anlayış göstermek zaman kaybıdır..

O insanlara bir şansa daha vermek gibi..

Sonuç değişmez,üç gün adam gibi durur sonra bildiğini okur...

SAYGILARIMLA...

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Dünyada örneği sadece ülkemizde görülebilen, güya laikliği ve çağdaşlığı ya da ülkeyi savunuyorum derken onun ticaretini yapan insanları sınıflardıranlar vardır elbet .

Bu zihniyetteki insanlar aslında gizli niyetlerini açığa koymaktan hep çekinirler.

Ama yukarıda belirttiğim gibi mert değildirler ve gerçek niyetlerini tevil yoluyla ikrar ederler...
İnançlılar kötüdür diyerek GİLA ve şakşakçılarını inançsız diye ithamda bulunup iftira atıyorsunuz

Tüm türbanlılar ülkeyi yıkma istiyorsa dostum GİLA'nin ailesinde de benimde hatta wardomda birçok kişinin ailesinde türbanlı var biliyorum onlarıda bu yıkmak isteyen kesim içine çekip töhmet altında bırakıyorsunuz

Sakallılardan kastın cübbeli,ahmet gündüz,ali kalkancı gibi yobazlarsa bu fikre bende katılıyorum.Yoksa benim dedemde sakallı ama İran nerde diye sorsan bilmez

Sen bırak kanatlardan ortalar yapmayı az gel kale önüne belki gol atarsın..

yasba
Forum Ustası
Sana Peker'den bir alıntıyı hatırlatmak istiyorum..
Adam sizleri nasıLda çözmüş..
Gila'yı da aynı şekilde sevmek zorunda değilsin..
Senin saçmasapan konuyu dağıtmalarından,küçük bilgi dağarcığınla yorum yapmalarından,sokaktaki ahmet amcanı kaynak olarak kullanmandan ve abiyane betimlemelerinden harbi harbi rahatsızım.
Bu yorumla birlikte paslı'nın yorumlarınında konu dışı olması sebebiyle silinmesi taraftarıyım.

SAYGILARIMLA...

Böyle yapmakla sende konunun dağılmasına çanak tutmuş olmuyormusun Türk , şimdi Pashlı Chivi sana cevap verecek sen ona cevap vereceksin vs , bu yüzden sizleri uyarıyorum konuyla alakasız atılan postları sileceğim , böyle yapmış olmakla konu sahibinede haksızlık yapıldığını unutmayın .

Betr!
Forum Kalfası

Gilanın Başından Beri Değinmek İstediği Nokta Dinci ve Dindar Terimlerinin Birbirinden Ne kdr Farklı şeyler Olduğunu Göstermektir.

Bize Göre Dindarlar Kötü Değil_Dini Kendi çıkarları Doğrultusunda Kullanan Dinciler Kötüdür.
Tüm türbanlılar Ülkeyi Yıkmak İstr
" Bunlara yorum bile yapmayı gerek görmedim "

BedliS
Forum Ustası
Gilanın Başından Beri Değinmek İstediği Nokta Dinci ve Dindar Terimlerinin Birbirinden Ne kdr Farklı şeyler Olduğunu Göstermektir.

Bize Göre Dindarlar Kötü Değil_Dini Kendi çıkarları Doğrultusunda Kullanan Dinciler Kötüdür.
Tüm türbanlılar Ülkeyi Yıkmak İstr
" Bunlara yorum bile yapmayı gerek görmedim "
Gilanın tanımını kaynak alırsak çevik bir nedir kimdir . Bir kuvvet komutanı mı bir dinci mi?

santireal
Cool Üye
.....
hatta, bir adım ileri gidelim,

hani vahidettinin M.Kemal Atatürk'e ANADOLU'ya, milli mücadeleyi başlatması için gitmesi gerektiğini söyleyenler vardır ya,

saksağanları kandırmak için, vahinin ( vahidettin de diyebilirsiniz ) M.Kemal'e milli mücadeleyi başlatmak için verdiği emir belgesinin fotoğrafı varmış, ( fotoshop sağolsun ) onu bile sağa sola koymuşlar.

ancak, katılmadığınız nokta vahinin ( vahidettin de denilebilir ) milleti koyun sürüsü, kendisini de onu güdecek çoban olarak görmesi konusuysa,

google dan = bu millet koyun sürüsü vahidettin = yazarak istemediğiniz kadar kanıt ve kaynak bulabilirsiniz.

arzu ettiğiniz taktirde, sadrazam ile konuşmalarını da metin olarak verebilirim.

.........
Bu konuda insanların "NUTUK" isimli eseri okumasını öneririm tüm milli mücadele dönemini Gazi Mustafa Kemal kendi ağzından anlatıyor..:) Görev emrini Atatürk kendisi yazmış ve zorla mührü bastırtmıştır.İngilizler Atatürk'ü Anadoluya sürmek istemişler padişah onlara boyun eğmiş ama Atatürk olayları görüp analiz edip emri kendisi yazmıştır.Okuyun öğrenin..(Okuyun öğrenin kısmı Gila için değil Vahdettinin savunanlar için)Ayrıca Salih Bozok'un anılarında Vahdettin ve Enver Paşa ile ilgili kısımlarada bakabilirsiniz.Zira bir dönem enver paşa ile Atatürk'ün arasının iyi olduğunu söyleyenlerde vardı..:)

Ekleme Kaynak ve Alıntı :

Bu geniş yetkinin, beni İstanbul'dan sürmek ve uzaklaştırmak maksadıyla Anadolu'ya gönderenler tarafından, bana nasıl verilmiş olduğu garibinize gidebilir. Hemen ifade etmeliyim ki, onlar bu yetkiyi bana bilerek ve anlayarak vermediler. Ne pahasına olursa olsun, benim İstanbul'dan uzaklaşmamı isteyenlerin buldukları gerekçe Samsun ve dolaylarındaki güvensizlik olaylarını yerinde görüp tedbir almak üzere Samsun'a kadar gitmekti. Ben, bu görevin yerine getirilmesinin bir makam ve yetki sahibi olmaya bağlı bulunduğunu ileri sürdüm. Bunda hiçbir sakınca görmediler. O tarihte Genelkurmay'da bulunan ve benim maksadımı bir dereceye kadar sezmiş olan kimselerle görüştüm. Müfettişlik görevini buldular; yetki konusu ile ilgili talimatı da ben kendim yazdırdım. Hattâ Harbiye Nazırı olan Şakir Paşa , bu talimatı okuduktan sonra, imzalamaya çekinmiş; anlaşılır anlaşılmaz bir biçimde mührünü basmıştır.
Kaynak

- Yönetici düzenlemesi: :
TÜRK!!!
Banned
Böyle yapmakla sende konunun dağılmasına çanak tutmuş olmuyormusun Türk , şimdi Pashlı Chivi sana cevap verecek sen ona cevap vereceksin vs , bu yüzden sizleri uyarıyorum konuyla alakasız atılan postları sileceğim , böyle yapmış olmakla konu sahibinede haksızlık yapıldığını unutmayın .
Her zaman aynı şeyi yapıyorlar ki.. Zaten konu dağılıp gitmiş . En azından ne yaptığını bilsin,bu tarz mesajlar yeri geldikçe silinsin,ve bu konuya biraz daha fazla dikkat çekilsin diye yaptığım bir davranıştı. Benim konuyu sabote etmek gibi bir amacım yoktu. AK PARTY yazdım diye dünyaları koparırlar,kalkarlar bide gila ne zman konu açsa,bırak konuyu içeriğini,baykalını tayyibini,gila üzerinden siyaset yaparlar. Bunlar böyle adamlar. Gerekirse bi süre sabit bir başlık altında uyarı niteliğinde bişey yazılsın. Ya da sürekli online olan bi arkadaşı(mesela sofist) EDİTÖR yapalım,gereksiz mesajlar silinsin. Nasıl olsa silmemişin daha Yasba Modum,silerken bunu da aradan çıkarırsın artık;)

ESTERGON
Genel Moderator
pashlı chivi 1 hafta ceza almıştır.

Uyarılarınızı konu içinde yaparak mesaj yazmayınız.

Yöneticilere özel mesaj yazınız.

Yoksa konunun daha çok dağılmasına neden oluyorsunuz.

Kolay gelsin.

xxfiles
Banned
Davul bile dengi dengine diye muhteşem bir ata sözümüz var.Eğer Gila sen dengin insanları bulmuş olmasan bu sitede bu kadar zaman öldürmezsin.Yıllardır harcadığın onca emek katettiğin mesafe sıfır.
Bak bizim ülkenin önde gelen yazarları, siyaset adamları, iş adamları, zenginler listesinin ilk sıraları hep amerikan koleji mezunu.İlginçtir ki bu kolejler misyonerlik amacı ile hep 2. Abdulhamid zamanında açılmış.İlginçtir ki Tarsus amerikan kolejinin sloganı "türkiye için liderler, dünya için liderlik" tir. Kimler kimler çıkmamış ki bu liselerden.
Diyeceğim o ki- çok karamsar değilim ben- Türkiye boğazına kadar pisliğe batmış bir ülkedir.

adalıkadir41
Banned
Selamün Aleyküm arkadaşlar.

Gila'nın çaba sarfedip "Dincinin Ansiklopedisi" olarak kaleme aldığı saçma sapan yazıları, bir önceki "Dincinin Alfabesi" adlı konusunda nedenlerini belirterek yanlış yaptığını söylememiz,arkadaşın gaza gelmesine sebep olacak ki, yeniden daha kapsamlı bir şekilde karşımıza çıkması üzerine yeniden yazma gereği doğmuştur.

Arkadaşlar,ister inanır ister inanmazsınız.Şu var ki doğru her zaman tektir.Eğer biliyorsan, doğruları karşındakine aktarman farz'dır.Anlayıp öğretene kadar çaba sarf eder daha sonra gerisini vatandaşa bırakırsın.Gerisi ona kalmış bişey.Böylece üzerindeki yükü atarsın.

Gila burada özetle diyor ki:"Konumuz inanan yada inanmayan insanlarla değil,menfeatleri için dini unsurları kullanan din sahtekarlarıyla ilgilidir". Tamam anladık kardeşim de... Sen her ne kadar böyle düşünsende yazdığın saçma tanımlamalar Dine aykırıdır,hafife almadır,Alay etmedir.Bunlardan küfür doğar,bilmeden şirke girersin.Devamında kafirliğe kadar gidersin.

Anlatmak istediklerimin önemine binaen,İmam-ı Azam Fıkh-i Ekber şerhinde ;
"Biri yüksek bir yere oturup etrafını bir grup insan çevreler ve kendine bir kısım meseleler sorup alay edip gülerlerse ve ona büyük bir hürmet ve tazimde bulunurlarsa hepsi kafir olurlar.Çünkü o şahsın etrafını çeviren cemaat onu peygamber gibi telakki eder,diğerlerinide ashab-ı kiramın yerine koyup peygamberlerle alay etmek maksadıyla ona meseleler sorup hükümlerini öğrenmek isterler.Bu gibi işlerden Allaha sığınırız".

"Allahü Tealanın insanlara gönderdiği Peygamberin getirdiği hak olan hususlara muhalif,fasid söz ve akidelerin ehlini tekfir edenler,büyük günah işleyenlerin tekfir edilmesi hakkındaki ihtilaf cinsindendir.Fıkıh bilginlerinden bir zümre,biz ehli kıbleden hiç bir kimseyi tekfir etmeyiz diyerek tekfiri umum olarak nefyediyorlar.Halbuki,bilinirki ehli kıbleden olanlardan münafıklar vardır ki,onların Yahudi ve Hıristiyanlardan daha şiddetli kafir oldukları Kitap-Sünnet ve İcmai Ümmetle sabittir.Münafıklardan bazıları vardırki,imkan bulduklarında münafıklığını izhar eder.Onlar kelimei şehadet getirmekle müslüman gözükürler".Yüce Mevlamız En-am Suresi 68 nci ayetinde mealen şöyle buyuruyor."Ayetlerimiz hakkında alay yollu söz edenleri gördüğün zaman,kendilerinden yüz çevir,yanlarında oturma;ta ki Kur'an'dan başka bir söze dalalar"

Manevi değerlerin yanında Milli değerlerimiz de Gila'dan aynı nasibi almış durumdadır.Konuyu daha da uzatmadan bir iki örnekle noktalamak istiyorum.

ATATÜRK: Deccal (Dincinin ansiklopedisinden)..... Burada Atamıza karşı büyük bir hakaret ve saygısızlık sözkonusudur.Zira Allahımızın deccalle ilgili Enbiya suresi 96 ncı ayeti ve Peygamber efendimizin deccal ile ilgili hadisleri Atatürk ile ilgili değildir.Herhangi bir kişiye de maledilemez.Kıyamet alametleriyle ilgili olup gaybi bir konudur. Burada Said-i Nursi hz.lerinin Atatürk hakkında deccal'dir sözünü yalanlıyorum.Her ne suretle burada böyle yazıyor desenizde bu sözü söyleyen Saidi Nursi değildir.
ANITKABİR:put (Dincinin ansiklopedisinden)...... Adı üzere mezar yeri,put değildir.Dünya kurulalı Adem a.s.'dan bugüne kadar gelen zamanda 15-20 put vardır ama bunların hiçbiriside kabirlerden seçilmemiştir.Ne toplumlara malolmuş kişilerin kabirleri ne de Atatürkün kabri put değildir. Burada iyice zırvalamışsın.
AFET:Aptalları kandırmak ve korkutmak için kullanılacak doğal malzeme (Dincinin ansiklopedisinden)..... Yer ve gök dünyasında oluşan afetler Allahın hükmüyle olmaktadır.Buradaki söylemle insanları aptal yerine koymak aptallığın daniskasıdır.
KUTLU DOĞUM HAFTASI:Milli duyguları yok etme aracı (Dincinin ansiklopedisinden)... Peygamber efendimiz s.a.v. dünyaya Miladi 20 NİSAN' da gelmişlerdir.Ulusal bayramlarımızdan 23 NİSAN ile hiçbir ilgi-alakası yoktur.Böyle söyleyenler kafirdir.
MERVE KAVAKÇI:21.yy.Rabia Hatunu (Dincinin ansiklopedisinden)....Zırva,böyle bir benzetme olamaz-düşünülemez bile.Rabia validemiz hiç evlenmemiş evliyaullahtan mübarek zatlardan biri,peki Merve KAVAKÇI öylemi.hem evlenmiş hemde yaşantısı Rabiatül Adeviyyeye hiç benzemez.
Necmettin ERBAKAN:Yaşayan tanrı (Dincinin ansiklopedisinden)..... bu şekilde her kim söylerse söylesin kafirdir.Kim söylüyorsa.

Sizlere her bir terim için daha detaylı yazmak isterdim.Ama buna ne zaman yeter,ne de ben.
Zira konular çok derin ve hepside hafife alınmış.Önemine istinaden belki yazdıklarım ağır gelmiş olabilir,görüşünüze terstir,inanmaya da bilirsiniz.Ben doğruları söyledim.Kestirip atmadan önce daha yukarıdan (Diyanet) bilgi sahibi de olabilirsiniz.Diyedeğim şu ki;

böylesi ve benzeri konuların tekrar tekrar gündeme getirilmemesini...
Konunun kilitlenmemesini...
tamamen ortadan kaldırılmasını...

TÜRK!!!
Banned
KUTLU DOĞUM HAFTASI:Milli duyguları yok etme aracı (Dincinin ansiklopedisinden)... Peygamber efendimiz s.a.v. dünyaya Miladi 20 NİSAN' da gelmişlerdir.Ulusal bayramlarımızdan 23 NİSAN ile hiçbir ilgi-alakası yoktur.Böyle söyleyenler kafirdir.

Necmettin ERBAKAN:Yaşayan tanrı (Dincinin ansiklopedisinden)..... bu şekilde her kim söylerse söylesin kafirdir.Kim söylüyorsa.

S

Gila burada özetle diyor ki:"Konumuz inanan yada inanmayan insanlarla değil,menfeatleri için dini unsurları kullanan din sahtekarlarıyla ilgilidir". Tamam anladık kardeşim de... Sen her ne kadar böyle düşünsende yazdığın saçma tanımlamalar Dine aykırıdır,hafife almadır,Alay etmedir.Bunlardan küfür doğar,bilmeden şirke girersin.Devamında kafirliğe kadar gidersin.

Yukarda kırmızıyla belirttiğim yazıları yazarken ele talkım verip salkımları sen yutmuşun. Allah'a şirk koşuyorsun Adalıkadir,senin haddine mi insanları kafir ya da müslüman yapmak?
Daha 2 gün önce kutlamadık mı mevlid kandilini,dini bayramlar,kandiller vs. hicri takvimle bilinirken peygamberimizin doğumunu miladi takvimde sabitlemekte neyin nesi?
Madem 23 nisan'ı kapsayan hafta yok edilmeye çalışılmıyorsa neden kutlu doğum günü 20 nisan değilde kutlu doğum haftası?
Şimdi anladın mı Adalıkadir dinci ile dindar arasında ki farkı?
Gila onları kaleme alırken,dinde bunlar bu anlama gelir diyerekten yazmadı. Din simsarlarının gözünden bildiklerini yazdı.

alpi_09
En istikrarlı üye
Anlayana sivri sinek saz...

Haine davul zurnada az...

SAtılmışların ipliğini pazara çıkarmışsın emeğine sağlık...

PcKop4t
Forum Kalfası
Alıştık...

adalıkadir41 ve Bedlis'e çok teşekkürler, mantıklı açıklamalar yapmışsınız.
Gila yine yapacağını yapmış çevreden topladığı resimlerin üstüne kendi kafasından yazılar yazarak "Çamur at izi kalsın" politikası uygulamış, e alıştık biz de ne diyelim.Korktuğum şey ise gerçekten konuyu ve kişileri tam bilmeyenlerin zihninde izler kalıyor.Allah yardım etsin onlara...

ağzında DİN ve DİNİ UNSURLARI sakız yaparak,

yerine göre ALLAH'ı kullanıp,

yerine göre kendi Allahlığını ilan edebilen,

yerine göre Peygamberi kullanıp,

yerine göre menfaati olan kişiyi Peygamber statüsüne koyabilen din simsarlarının,

aynı kelimeleri hangi manada kullandıklarını ortaya koymaya çalıştık.

Kendisi kendini tarif etmiş zaten...

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
adalıkadir41 ve Bedlis'e çok teşekkürler, mantıklı açıklamalar yapmışsınız.
Gila yine yapacağını yapmış çevreden topladığı resimlerin üstüne kendi kafasından yazılar yazarak "Çamur at izi kalsın" politikası uygulamış, e alıştık biz de ne diyelim.Korktuğum şey ise gerçekten konuyu ve kişileri tam bilmeyenlerin zihninde izler kalıyor.Allah yardım etsin onlara...

Kendisi kendini tarif etmiş zaten...
Arkadaşım ortamı gererek ona buna iftira atarak elinize ne geçiyor ,İlla bir mod yada s-modun konuya nöbet tutmasımı lazım..

Kod:
[SIZE=3][COLOR=dimgray][B]ağzında DİN ve DİNİ UNSURLARI sakız yaparak, [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=dimgray][B]yerine göre ALLAH'ı kullanıp, [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=dimgray][B]yerine göre kendi[COLOR=Blue] Allahlığını ilan edebilen[/COLOR],[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=dimgray][B]yerine göre Peygamberi kullanıp, [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=dimgray][B]yerine göre menfaati olan kişiyi Peygamber statüsüne koyabilen din simsarlarının, [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=dimgray][B]aynı kelimeleri hangi manada kullandıklarını ortaya koymaya çalıştık.[/B][/COLOR][/SIZE]
GİLA yada herhangi bir wardom üyesi nerde hangi konuda kendini Allah yada Peygamber statüsüne koymuş..
Eyvallah her konuyu beğeneceksin diye bir şey yok..Ama lütfen eleştirinizi de az yapıcı yapınki hem keyif alınsın hemde mod lar nöbet tutma zahmetine girmesin.

yadigar01
Banned
Gıla dinci diye dine saldırıyor.
Sonrada cahape niye oy alamıyor diye ağlıyor...
Sen milletin diniyle dalga geç sonra böyle 1000 yıl muhalefette kal:D
Aslında böyle konulara üzülüyorum desem yalan olur. Çünkü bu konular bu zihniyetin nasıl bir zihniyet olduğunu gösteriyor...
Teşekkürler gıla böyle gerçek yüzünüzü gösteren konulara devam edinki millet bu zihniyeti daha iyi tanısın...

santireal
Cool Üye

Anlatmak istediklerimin önemine binaen,İmam-ı Azam Fıkh-i Ekber şerhinde ;
"Biri yüksek bir yere oturup etrafını bir grup insan çevreler ve kendine bir kısım meseleler sorup alay edip gülerlerse ve ona büyük bir hürmet ve tazimde bulunurlarsa hepsi kafir olurlar.Çünkü o şahsın etrafını çeviren cemaat onu peygamber gibi telakki eder,diğerlerinide ashab-ı kiramın yerine koyup peygamberlerle alay etmek maksadıyla ona meseleler sorup hükümlerini öğrenmek isterler.Bu gibi işlerden Allaha sığınırız".
Allah'a ve Kuran'a sığın başka birinin ardına düşme kardeşim.Ve Allah adına karar verme evet Allah'ın sözleriyle alay edenler cehenneme gidecektir.Lakin biz kimiz ki bu dünyada gördüklerimizle Allah adına karar veriyoruz.Senin bu yaptığının Hristiyanların dinden afaroz etmesiyle ne farkı vardır?Hz. Muhammed (S.A.V) 'e vahiy gelipte "biz sana müslümanım diyip aslında öyle olmayanları biliyoruz" dendiği halde peygamberimiz herhangi bir yoruma varmamıştır.Şimdi siz kimsiniz ki bunlar kafirdir diyorsunuz?Onların kalbinden geçeni görebiliyor musun?Haşa bunu Allah'tan başka kim görür ki onu peygamber yerine koymuşlardır diyorsun?

ATATÜRK: Deccal (Dincinin ansiklopedisinden)..... Burada Atamıza karşı büyük bir hakaret ve saygısızlık sözkonusudur.Zira Allah(')ımızın deccalle ilgili Enbiya suresi 96 ncı ayeti ve Peygamber efendimizin deccal ile ilgili hadisleri Atatürk ile ilgili değildir.Herhangi bir kişiye de maledilemez.Kıyamet alametleriyle ilgili olup gaybi bir konudur. Burada Said-i Nursi hz.lerinin Atatürk hakkında deccal'dir sözünü yalanlıyorum.Her ne suretle burada böyle yazıyor desenizde bu sözü söyleyen Saidi Nursi değildir.
Ozaman Allah'ı şahit göster senin efendin said nursinin bu sözleri söylemediğine madem bu kadar eminsin gözünle gördün ve kulağınla duyarak şahit oldun.Bizi inandır 3 kere Allah'ı şahit göster ve sonuncuda eğer yalan söyleyenlerdensen Allah'ın gazabının üzerinde olmasını dile!(bu yemin Kuran'da şahitler için geçen bir yemindir oyüzden çok dikkatli olmanı öneririrm)

ANITKABİR:put (Dincinin ansiklopedisinden)...... Adı üzere mezar yeri,put değildir.Dünya kurulalı Adem a.s.'dan bugüne kadar gelen zamanda 15-20 put vardır ama bunların hiçbiriside kabirlerden seçilmemiştir.Ne toplumlara malolmuş kişilerin kabirleri ne de Atatürkün kabri put değildir. Burada iyice zırvalamışsın.
Nede güzel söylemişsin artık DİNCİ ler böyle söylediğinde sana hakverenler buna itibar etmez umarım.Allah'a şükürler olsun ki bize Atatürk gibi bir komutanı verdi.

AFET:Aptalları kandırmak ve korkutmak için kullanılacak doğal malzeme (Dincinin ansiklopedisinden)..... Yer ve gök dünyasında oluşan afetler Allahın hükmüyle olmaktadır.Buradaki söylemle insanları aptal yerine koymak aptallığın daniskasıdır.
Nede güzel söyledin Cübbeli Ahmet'in Bizi biraz salla yarabbim dediği videonun sesi hala kulaklarımda..:):)

Herşeyi Hicri takvime göre değerlendiren DİNCİ kısmısı bunu neden Miladiye kitledi sen onun cevabını ver?!İşinize geldiğinde ak işinize geldiğinide siyah olmaz!Kuran'ı da mı böyle yorumluyorsunuz?!

MERVE KAVAKÇI:21.yy.Rabia Hatunu (Dincinin ansiklopedisinden)....Zırva,böyle bir benzetme olamaz-düşünülemez bile.Rabia validemiz hiç evlenmemiş evliyaullahtan mübarek zatlardan biri,peki Merve KAVAKÇI öylemi.hem evlenmiş hemde yaşantısı Rabiatül Adeviyyeye hiç benzemez.
Hiç evlenmemiş mübarek insan ha?Oysa Kuran'da apaçık temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara layıktır.ve Erkekler kadınlarınıza istediğiniz gibi yanaşın bu size helaldir diyor.

Sonuna kadar katılıyorum...

suursuzpelikan
Daimi Üye
KUTLU DOĞUM HAFTASI:Milli duyguları yok etme aracı (Dincinin ansiklopedisinden)... Peygamber efendimiz s.a.v. dünyaya Miladi 20 NİSAN' da gelmişlerdir.Ulusal bayramlarımızdan 23 NİSAN ile hiçbir ilgi-alakası yoktur.Böyle söyleyenler kafirdir...
başkasına kafir diyen nedir acaba ???

“Kim Müslüman bir kardeşine; ‘Ey kafir’ derse, şayet bu sözü söylediği kişi kafir ise (bir sorun yoktur). Ancak kafir değil ise bu sözü kişinin kendisine döner.”

Al sana sahih hadis :eek: