Yobazın el kitabı

HEPLÜTUF
Banned
1- bir teklif yapmışsın..

ben her teklife açığım

ancak

1A - Din düşmanlığı yaptığımı kanıtlamalısın..

Sen değilmisin ona buna din dersi veren. başbakandan tut arkasından milyonların gittiği dini liderlere onların dinleri farklı her halde diyen,ben onların dininden değilim diyen.

1B- Benim davalarla mavalarla işim olmaz. Ancak; bana dava açarlarsa, cevabını verebileceğim postlar koyuyorum. noktasına, virgülüne kadar.

Davalarla işin olmaz çünkü yaptığının tümü iftira.. söylediklerinin hangisi o suçlardan dolayı ceza almışlarsa mahkeme kararını koy bizde suratlarına tükürelim. ama ceza almamışlarsa türk milleti iftiracıları tükürükleriyle boğsun..
Paran sende kalsın. Paran çok ta, harcayacak yer bulamıyorsan, ÇYDD ye bağış yapmanı isterim

hamd olsun çalışıyoruz. paramızıda gerektiği yerlere infak ederek vazifemizi yapıyoruz.. çydd ye para vererek fakir müslüman kızları (bunların çoğu güney doğudan gidip van gölünün kenarındaki çydd kampında bakabilirsin)kandırarak kendi görüşlerini empoze etmek için farklı görevlerdeki farklı insanlarla evlendirsinler diyemi vereceğim hiristiyan bir kadının kullanmasına müslümanlar artık o kadar saf değil.. kurban derilerini toplayıp sonra balolarda o paralarla kafa çekenleride öğrendi bu millet.. geçti bolunun pazarı..

1C- Ben, kimseye iftira atmıyorum. kimine YALANCI, kimine HIRSIZ diyorum, bunlar mahkemelerce ve anayasa mahkemesince kanıtlanmış unsurlardır. Ben ettiğim kelimelerin nereye gidip gitmeyeceğini iyi düşünen bir insanım.

madem mahkemelerce kanıtlanmış koyarsın mahkeme kararlarını bizlerde yazıklar olsun der sizle beraber enazından buğz ederiz.. mahkeme kararlarını bekliyorum bu arada..şimdi yalancı ve hırsız diyorsun ya şimdi bende sana yalancı ve hırsız desem senin elinden ne gelir.BENİMDE DAVAYLA MAVAYLA İŞİM OLMAZ BANA AÇILIRSA ONA GÖRE BAKARIZ.. sen dedin diye aynısını yazıyorum..

1D - Korunma gibi bir sıkıntım olduğunu gerçekten düşünüyormusun?

Koruma derken senin korunmandan değil getireceğin belge ve delillerin korunmasından bahsediyorum.. yani belgeler kıymetli ya ondan dedim..
Bu forumda ELVİS hariç hangi wuser boy boy resimlerini koyabiliyor?

Bizim korkumuz yoktur, olması da mümkün değildir..

1E - Konunun başında da belirttiğim gibi, hangi maddeye karşı çıkıyorsanız, belirtin. Gereken cevabı veririz.

Zorunuza giden bir nokta varsa,

belki zorunuzda bir aksaklık vardır, kontrol ettiriniz..

Benim zoruma giden bir şey yokki.. namaz kılıyorsan zaten mizanın da ne olduğunu az çok biliyorsundur orada modlar yok adamı koruyacak yaptıklarını es geçecek

2- YİYORSA....

Sen,,,

yiyorsa,,,

şu koca konuda bir tek YANLIŞ sözcüğü bul, koy ortaya

bakalım YEMEK o kadar kolaymı, değilmi..

YİYORSA :D

yiyorsa, bir tanecik ( rakam ile 1 ) yanlışı koyarsın ortaya.

koyamıyorsan, yutkunmaktan başka çaren yok..

SON MADDE:

Sen ve senin gibi, ( kendileri gibi düşünmeyenleri müslüman kabul etmeyen ) zihniyete karşı yazılmıştır bu konu..

sen benim zihniyetimi ne biliyorsun. ben dini kullananlara hakkımı helal etmiyorum ki zaten yıllarca milletten oy almak için cumalarda boy gösteren zatlardan insanlarımızı kandırmak için kemal sunal filimlerinde olan din adamları tüccarlar felan işte aslında o tip adamların hepsi sizin zihniyetinizin ürünü onlar sizler gibi normalde bizim anadolu insanı safiyane ibadetini yapmış işine bakmış AMA DEVLETİ İHMAL ETMİŞTİR.. artık devletide ihmal etmiyecek ve oralarıda bu milletin gerçek sahibi anadolu evladı teslim alacaktır..

bu konu müslümanlara karşı yazılmış bir konu değildir

benim sabahın kaçında kalktığımı,

senin bu yaptığın varya acaib ve garip vede enteresan daha geçenlerde bir üyeye içkimide içerim diye yazı yazıyordun. şu gemici bir arkadaşmı vardı adını unuttum ona diyordun herhalde.. yav bu nasıl namazdır anlamadım namaz insanı kötülüklerden alı koymalıdır sen kafayı çekip namaz kılıyorsun oda bir şey demekki senin aklının yerinde olması için kafanmı iyi olması lazım buda enteresan bir durum..içki büyük günahlardandır..

en iyi Nesta34 bilir.

kimlerin kıçında pireler uçuşurken sabah namazını kıldığımı,

ne güzel istersen sana cep telefonunu vereyimde benide sabah namazına kaldır biraz uykum ağarda zor kalkıyorum çaldırırsan daha kolay olur.. ama bu öyle arada sırada değil ha namaz bu hergün hergün kalkacağız ona göre istersen veririm. her sabahda telefonunu beklerim..kaldırırsan sanada dua ederiz faydalanırsın..

en iyi Nesta34 bilir.

Benim derdim dindarlarla değil, dincilerledir

sorularınızdan da anlaşıldığı gibi ;)

Senin bana yazdığın BU cevap şu nasrettin hocanın meşhur hikayesine benziyor.. 3 tane papaz hocanın köyüne gelir.. derlerki size 1-2 tane soru soracağız eğer bilirseniz biz müslüman olacağız ama bilemezseniz siz hiristiyan olacaksınız.. köylülerde demişlerki bunu bilirse hoca bilir hocaya gidelim demişler.. papazlarda hoca nerde diye sormuşlar köylülerde ormanda odun kesmeye gitti demişler ve ormana doğru yola çıkmışlar. bakmışlarki hoca yorulmuş bir ağacın dibinde eşşeğini ağaca bağlamış oturuyor.. köylüler gelmiş ve hocaya durumu anlatmışlar hocada sorun bakalım demiş..
1-papazlar sormuş demişlerki dünyanın tam ortası neresi bil bakalım demişler.
hocada durmuş demişki tam eşşeğimin sağ ön ayağını bastığı yerdir demiş. papazlarda nasıl olur canım demişler hocada inanmıyorsanız ölçün bakın demiş tabi ölçemedikleri için hoca kazanmış..

2- peki demişler uzayda kaç tane yıldız var demişler..
hoca durmuş demişki eşşeğimin üzerindeki kılların sayısıyla eşit demiş. papazlar gene nasıl olur demişler hocada inanmıyorsanız bir yıldızlar birde kılları sayın tam demiş.. papazlar bunuda yapamayacakları için bunuda kaybetmişler ve müslüman olmuşlar..

senin hesapta sen iftirayı at yalan de hırsızlık de GEL MAHKEME AÇALIM DİYİNCEDE mahkemeyle işim olmaz sen yanlışlar nerdeyse doğrusunu göster de sende az hoca değilsin yaniii... at çamuru ispat edebilirlerse etsinler..

ha bu arada MAHKEME KARARLARI VARMIŞ YA onlarıda bekliyorum yayımlamanı..LÜTFEN AMA YAYIMLA rİCA EDİYORUM..bende seni destekleyeyim...

HEPLÜTUF
Banned
zoltoryan, 137 nolu mesajınızı küçük harfe çeviriniz lütfen.
Vallahi kardeş beklerdimki gilaya bu tür konular açıp milleti tefrikaya düşürme kargaşa çıkarma demeni beklerdim.. Sen benim yazı büyük olmuş küçüğe dönüştür diyorsun. 137. mesaj bende baktım profilden benim mesaj sayım 135 yazıyor hangisini düzelteceksem onu alıntıla yada direk söylersen online olduğumda düzelteyim..

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
Vallahi kardeş beklerdimki gilaya bu tür konular açıp milleti tefrikaya düşürme kargaşa çıkarma demeni beklerdim.. Sen benim yazı büyük olmuş küçüğe dönüştür diyorsun. 137. mesaj bende baktım profilden benim mesaj sayım 135 yazıyor hangisini düzelteceksem onu alıntıla yada direk söylersen online olduğumda düzelteyim..
forumlar tartısmak için vardır.. bu tür konular açılacaktır ki, tartısılsın.. insnalar bilinclensin..

buyur estergon'un bahsettiği iletin.

çevirirsin küçük harflere..

http://www.wardom.org/showpost.php?p=3241518&postcount=137

blackpixie
Banned
:) şu dünyada dinci olup adam gibi yaşayann bir ülke yok nedense. ;)

allah'ı kitabı ağızlarından düşürmeyip ilkçağü araplarının adetlerine göre yaşamak için ellerinden geleni yaparlar ama gavurların üretiği teknolojileri kullanmaya bayılırlar paralı olanları.

rablerine sorduklarında rableri, "medine ya da mekke" demez, direkt "cleveland'daki hastanede tedavi ol" der..:D

parasız olanları zaten oy deposudur. dünyaya geldiğiyle gittiği belli olmaz.

keh keh keh :D

dedim ya, bir ülkenin dine düşkünlüğü, gelişmişliğiyle ters orantılıdır.

bunun aksi bir tek örnek gösterilemez ;)

Aksini göstersek ne olur? Kabul edecekmisin?

Ben buraya ne yazarsam yazayım senin fikrin değilmeyecek. Muttaki olmak lazım..

Söyle eğer söylediklerimin yalan, iftira, terbiyesizlik ve saygısızlık olduğunu kanıtla özür dileyeceğim dersen cevap vereyim.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
benim bu konuda, o kadar madde içerisinde bir tek yanlışımı bulamayıp yine de muhalefet edenleri

dinci kabul ediyorum...

aksi halde, bir tek yanlışımı ortaya koymalısınız..

blackpixi de bu tanımlamanın içine dahil edilmiştir, zoltoryan da..

cmos
Forum Kalfası
benim bu konuda, o kadar madde içerisinde bir tek yanlışımı bulamayıp yine de muhalefet edenleri

dinci kabul ediyorum...

dedeciğim haklıdır dinciler,solcular ve azınlıkçılar Amerika Birleşik Devletleri adına çalışmaktadır. CIA tarafından özel kamplarda eğitilip NSA tarafından teknik destek sağlanır.İşine gelmeyende bu gerçeğe inanmak istemez

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bu işler eşşek punto yazarak ya da avazı çıktığı kadar bağırarak olmuyor

bir tek ( only one ) yanlışımı yazamayan ama muhalefet yapmakta ısrar eden

dincidir.. ehehe :D:D:D

blackpixie
Banned

dinci kabul ediyorum...

Ne sen nede konun umrumda değil gİLA....

Fark ettiysen umrumda olan kişi ve konu alıntımda belirtilmiş.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

rumuzundan yola çıkarak bir fıkra anlatalım..

kapıcı şerafettin, bir taraftan kapının önünü süpürüyor,

diğer taraftan bir numaranın balkonundan sabahlığıyla dışarıya bakan madam Ester'in geceliğinin altından bacaklarını rontluyormuş.

Ester durumu farketmiş tabii.

Hemen lafı atmış kapıcı Şerafettin'e..

- Şerafettin efendi?

Canın zikis istiyor?

- Evet madaamm :p

- Eh öyleyse Salamon'a söyleyeyim, aksam gelince seni bi z.ksin

- Yönetici düzenlemesi: :
blackpixie
Banned
rumuzundan yola çıkarak bir fıkra anlatalım..

kapıcı şerafettin, bir taraftan kapının önünü süpürüyor,

diğer taraftan bir numaranın balkonundan sabahlığıyla dışarıya bakan madam Ester'in geceliğinin altından bacaklarını rontluyormuş.

Ester durumu farketmiş tabii.

Hemen lafı atmış kapıcı Şerafettin'e..

- Şerafettin efendi?

Canın zikis istiyor?

- Evet madaamm :p

- Eh öyleyse Salamon'a söyleyeyim, aksam gelince seni bi z.ksin

Bu fıkrada ester sen oluyorsunda salamon kim onu bulamadım :) (aslında biliyorumda adı bende saklı :D)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu fıkrada ester sen oluyorsunda salamon kim onu bulamadım :) (aslında biliyorumda adı bende saklı :D)
az önce galiz küfür eden cerahati kast ederek bir fıkra yazdık

ama ille de fıkra ile birilerini ilişkilendirmek istiyor da beni Ester yapıyorsan

kapıcı Şerafettin de sen oluver canım :D

Salamon mu kim??

yerine göre METATRON

yerine göre NECDET35

yerine göre ESTERGON

aldınmı cevabını??

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
o gila'ya küfreden eleman banlandı.

gördüğünüz üzere, dincilerin ahlaki yapısı hakkında intiba sahibi olmamıza epey yardımcı oluyor bu gibi elemanlar ;)

NeCoLaS
Banned
Kime cevap yazdığınız veya ne şekilde cevap yazdığınız önemli değil...

Önemli olan üslubunuz herkes rica ediyorum üslubuna dikkat etsin..

Yazılanlar ortada isteyen istediği kişiyi istediği yere şikayet edebilir..

Bu sitede yazdıklarınızdan sizler sorumlusunuz...

Ne olursa olsun alçalanlarla alçalmayın... Lütfen...

TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici
Bence banlamak yetmemeli..yazdıkları ve yaptıkları meydanda..ip sinden şikayette bulunalım..savcılga..yeter artık yahu..ders verilmeli artık bu tip densizliklere..:mad:

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
o gila'ya küfreden eleman banlandı.

gördüğünüz üzere, dincilerin ahlaki yapısı hakkında intiba sahibi olmamıza epey yardımcı oluyor bu gibi elemanlar ;)

Valla Meta..

önceleri çok kızıyordum, artık umurumda bile değil..

futbolda bir terim vardır

GOL ATAMAYAN TEKME ATAR

Bunların verecekleri cevap yok.

gerçekleri yüzlerine vurunca yapabilecekleri tek şey küfür etmektir

açıkcası, bu forumda akp destekçileri ve dinciler dışında bu şekilde küfür eden ikinci bir grup ta yok..

gol atamıyorlar, tekme atsınlar

kimsenin umurunda bile değil

o yediğimiz küfürler, ne kadar doğru şeyler yazdığımızı ortaya koyuyor.

iki tane geri zekalının küfürü yüzünden doğrulardan vaz geçecek değiliz

bu arada SALAMONLUĞUN da hayırlı olsun :D