Youtube ile para kazanma ve deneyimlerim

PReSCoLD
Forum Ustası
Geçmiş olsun. En kötüsü kazandığın paralar da gitti.

Bu arada arkadaşlar ödemeler dün yola çıktı. Bugün büyük ihtimal hesaplara yatacak herkese hayırlı olsun
Kazandığım pek bişey yoktu bu ay 50 lira birikmişti, son 2 haftadır oturtmuştum düzeni. Günde 5-10 Tl arası arası gelmeye başlamıştı ki kanallar gitti. İçeride geçmişten kalan 77 Tl var bari ona bişey yapmasalar :) Şimdi bu kanallar 6 ay beklese hiç bi uyarı almadan acaba tekrar aktif olur mu

UmutTekin58
Forum Kalfası
Kazandığım pek bişey yoktu bu ay 50 lira birikmişti, son 2 haftadır oturtmuştum düzeni. Günde 5-10 Tl arası arası gelmeye başlamıştı ki kanallar gitti. İçeride geçmişten kalan 77 Tl var bari ona bişey yapmasalar :) Şimdi bu kanallar 6 ay beklese hiç bi uyarı almadan acaba tekrar aktif olur mu
O telif hakkı alan kanallar için geçerli ama para kazanmaya kapatılan bir kanalının tekrar aktif hale geldiğine şahit olmuştum. Bir kaç ay içerisinde

Invo
Forum Kalfası
Benimde 3 kanal birden gitti para kazanması kapandı google+ yöntemini deniyorum bakalım açılacakmı

PReSCoLD
Forum Ustası
awesomeness te bir kanalım var ve paramı aldım . sıkıntı olmaz %30 kesinti yapıyolar .
Hocam benim cevabını bulamadığım bi kaç soru var
Kanalımız adsense e bağlı iken partner başvurusu yapabilirmiyiz 2. olarak kanalın para kazanma ayarlarını açıp mı başvurmak gerekir yoksa ayarlarıyla hiç oynamadan baş vurmak gerekir ?