Youtube Video Upload Scripti - Youtube Reklamlarından Para Kazanmak İsteyenler | Php

f_n_di
Çırak

Merhaba arkadaşlar, daha önce youtube hesabıma video yükleme işlemi için Facebook Video İndirme Scriptimi sizlere sunmuştum.

Şimdi Youtube Video Upload Scriptimi bitimiş bulunuyorum ve sizlere sunuyorum.

Scriptin fonksiyonlar dosyası ve bot dosyaları şifreli değildir açıktır düzenleme yapılmıştır.

Ve en güzel tarafı geliyor : Gelecek olan botlar lisanslı olmayacaktır ve ücretsiz olarak verilecektir. Bot dosyasını direk klasöre atmanız yeterli olacaktır.

Göze çarpan özellikler:

* Kafa karıştırmaz, kolay kullanışlı ve hafiftir.
* Tek Tık ile facebook.com, vidivodo.com, izlesene.com, siz.net ve timsah.com sitelerinden video urlsini alabilir ve videoyu yükleyebilirsiniz.
* Çoklu video yükleme özelliği ile aynı anda birden çok url yapıştırıp indirmeye ve yüklemeye başlatabilirsiniz.
* Script sayesinde youtube reklamlarından para kazanmak çok kolay ve zevkli hale geliyor. Şahsen kendim kullanıyorum. Youtubenin video yükleme sayfası gibi kasma yapmaz. Hızlı ve kolay olarak videolarınızı bot sitelerinden bulup adresi kopyalayıp yapştırmanız yeterlidir. Bırakın gerisini script halletsin.

Demo adresi : Burası.

Demo giriş bilgileri isteyene pm ile verilecektir.

Videoların yüklendiği demo youtube kanal adresim : Burası.

Konu güncellenmiştir

siz de kazanın ben de :)

Vatani göreve gittim geldim artık tekrar ben scriptlerin başındayım eski fiyattan satışlar devam ediyor.

Script açık kaynak kodlu verilecektir. Geliştirilebilir. Hayrına Veriyorum Bu fiyata Kaçmaz.

Sadece script 99 TL ' dir.

İsteyenlere scriptin çalışması için gereksinimleri ve yapılandırma ayarları hakkında bilgi PM ile verilecektir.

Kurulum hızlı şekilde yapılır.

Ulaşmak isteyen arkadaşlar Skype üzerinden ekleyin konuşalım

Skype kullanıcı adı : f_n_di

Sistemin bazı görüntüleri: