Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 22 Ocak 2020 #2 Adam, altlık olsun diye çiğ pırasa ile eşek eti yiyor Üstüne de domuz derisi jeli indiriyor Dinleyerek takip edilmesini öneririm
Adam, altlık olsun diye çiğ pırasa ile eşek eti yiyor Üstüne de domuz derisi jeli indiriyor Dinleyerek takip edilmesini öneririm
akay Super Moderator Site Yetkilisi 23 Ocak 2020 #3 Gila demiş ki: Adam, altlık olsun diye çiğ pırasa ile eşek eti yiyor Üstüne de domuz derisi jeli indiriyor Dinleyerek takip edilmesini öneririm Hepsini görmek için tıklayın... Tavsiyene uydum kulaklığı bile taktım sodayı çok güzel patlatıyor
Gila demiş ki: Adam, altlık olsun diye çiğ pırasa ile eşek eti yiyor Üstüne de domuz derisi jeli indiriyor Dinleyerek takip edilmesini öneririm Hepsini görmek için tıklayın... Tavsiyene uydum kulaklığı bile taktım sodayı çok güzel patlatıyor
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 24 Ocak 2020 #5 N3F3R demiş ki: Dayı bence uranyum yada siyanür falan da denemeli Hepsini görmek için tıklayın... Yazıyorum kendisine. Bakalım ne tepki gelecek
N3F3R demiş ki: Dayı bence uranyum yada siyanür falan da denemeli Hepsini görmek için tıklayın... Yazıyorum kendisine. Bakalım ne tepki gelecek
maekşi Forum Ustası 25 Ocak 2020 #6 Bizde 70lik vodkayı tek başımıza içiyoruz diye sünger sanıyorduk kendimizi. Çok şükür bugün ilk defa kendi yerime utandım
Bizde 70lik vodkayı tek başımıza içiyoruz diye sünger sanıyorduk kendimizi. Çok şükür bugün ilk defa kendi yerime utandım