Yok hit değil uğraşamıyorum... Editorlerin onayladıkları ekledikleri programlar falan uzun iş zaten bir daha açarsam google.com gibi yapmayı düşünüyorum sadece arama olacak. Ama tam emin değilim açmak isteğimde yok..Yaungboy demiş ki:bence kapamasaydın , eğer sorunun hit vss ise bunu cozmende yardımcı olurdum sana. Download sitelerinden yanayım ben![]()
ayda 605 kişiyle iyi kazanıyorsunjackal demiş ki:gunluk zıyaretçin 200 fılan senın yerınde olsa boyle bi sayfa yapıcama sedo ya yonlendırırm sıteyı isim ıyı hiç değisle tıklardan para kazanabılırsın boşda durmasından ıyıdır
ornek olarak msnturkey.com a bak ben ole yaptım ayda 15 euro fılan getırıo hiç bılınmemesıne rağmen![]()
Böyle yaptığımda giren 200 kişi kaldı onlar da giderjackal demiş ki:gunluk zıyaretçin 200 fılan senın yerınde olsa boyle bi sayfa yapıcama sedo ya yonlendırırm sıteyı isim ıyı hiç değisle tıklardan para kazanabılırsın boşda durmasından ıyıdır
ornek olarak msnturkey.com a bak ben ole yaptım ayda 15 euro fılan getırıo hiç bılınmemesıne rağmen![]()