10 Tane Zenci Yolda Giderken Bi Lamba Bulmuşlar Lambanın İçindede Bi Cin Çıkmış.. 10 Zenciye Ne DiLerseniz Dileyin Birer Dileğinizi Gerçekleştireceğim Demiş. Zencileri Sıraya Dizmiş Birinciden Başlamış Sormaya Ne İstersin Dileğin Nedir Demiş ? Zenci Hiç Düşünmeden Beni Beyaz Yap Burda Zencilere Çok Kötü Davranıyolar Bıktım Artık Beyaz Olmak İstiyorum Demiş. Cin Onu Bi Anda Beyaz Yapar 10. Sıradaki Zenci Hafif Sırıtır. 2.ye Gelir Sıra Bende Beyaz Olmak İstiyorum Der Cin Onuda Beyaz Yapar Bi Anda 10.Cu Sıradaki İyice Gülmeye Başlar Diğerleri Farkeder Ama Bişey Demezler 3.De Beyaz Olmak İstiyorum Der Onuda Beyaz Yapar 10. Sıradaki Kahkahalar Atmaya Başlar Yine Bişey Demezler 4. Sıradaki Beyaz Olacam Der Bu Sefer 10. Sıradaki Zenci Gülmekten Yerlerdedir 5.6.7.8.9. Ve Sıra Ondadır Bütün Arkadaşlar Bembeyazdır Artık Cin Gelir Ne Gülüyon La ? Der Senin Dileğini Görelim Bakalım Der , 10. Sıradaki Bunların Hepsini Geri Zenci Yap Der
hocamn güzelmiş ama aklıma bieşy geldi böyle olsada güzel olurmuş 4. Sıradaki Beyaz Olacam Der Bu Sefer 10. Sıradaki Zenci Gülmekten Yerlerdedir 5.6.7.8.9. Ve Sıra Ondadır Bütün Arkadaşlar Bembeyazdır Artık Cin Gelir Ne Gülüyon La ? Der Senin Dileğini Görelim Bakalım Der , 10. Sıradaki der ki: Bunlar hariç Dünyadaki tüm insanları zenci yap xD